Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
Nem, nincs a férfi szintje alatt. A férfiaknak nem kéne leadni az irreális elvárásaikból? Ha nem a média sugallta irreális elvárásokat hinnék magukénak lehet, nem halnának meg szűzen. De ha nekik ez jobb, csinálják, az ő dolguk.
Nem, nálad van kettős mérce. A nőnek ne legyenek elvárásai, örüljön, ha bárkinek kell, de a férfi megérdemli amit csak akar. Elárulom: ha megérdemelné meg is kapná.
NAbból indulok ki, amit látok.
"Miért a nők adjanak le az elvárásaikból?"
Mert irreális.
"A férfiaknak miért nem jó a kövér nő?"
Mert nagy részt a ffi szintje alatt van.
Látod, mit csinálsz? A nő miért érje be olyan átlagossal mint ő, ha az átl. ffi sem akar átlag alattit. Látod, mennyire eltolódott a dolog?
Szerinted. Ne a neten vinnyogó férfiak véleményéből indulj ki, ha nőkről van szó.
A nők többsége, ha akar családot alapít, ha meg nem akkor köszöni szépen, megvan anélkül is.
A pasik vinnyognak, hogy nincs aki megtörölje az orrukatkiszolgálja őket, pedig az nekik jár.
Miért a nők adjanak le az elvárásaikból? A férfiaknak miért nem jó a kövér nő? Ők válogatnak, de a nők érjék be a töketlenekkel?
Csak szerinted!
Mutass már egy nőt,aki magának szeretne egy ronda,buta,humortalan,csóringer lúzert.........mert én nem tudok ilyet!
"tagadja a tényeket"
pl.?
Ugyan, te nem vitázni jöttél, hanem figyelemért. Elérted, gratulálok.
Nehéz vitázni olyannal, aki nem válaszol a kérdésekre, tagadja a tényeket, pontosabban csak azt nem, ami a hülyeségét látszik igazolni. Röviden: kevés vagy te a vitához.
Miért gondolnám, hogy egy női fórumon "nem meri senki leírni, hogy egy idióta vagy."?
Vitázni jöttem, de veletek nehéz, mert egyből személyeskedni kezdtetek. A véleményemet leírtam, egymás sértegetése meg eddig sem okozott örömet, de most már kimondottan unom.
A pszichopaták nem tudják magukról, hogy azok. A sorozatgyilkost lehet, hogy nem én írtam, de egyetértek vele. Bár ahhoz gyáva vagy, csak itt nagy a szád.
Kevés szánalmasabb dolog van, mint női fórumon osztani az észt, okoskodni, mert azt hiszed, itt nem meri senki leírni, hogy egy idióta vagy.
Abban írtál igazat,hogy selejtes vagy, leginkább agyban.
"Beszűkült, nagyképű, hazudós"
Azok ti vagytok, ne keverd. Hol hazudtam?
"normális vagyok, nincs velem semmi baj."
"Te magad írtad, hogy selejtes vagy"
A normálist arra értettem, hogy itt már rám fogták, talán pont te, hogy ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok, meg ilyesmi. Nincs semmi pszichiátriai problémám, meg nem is volt. Viszont kiváncsi lennék, itt hány nő állt pszichiátriai kezelés alatt vmikor az életében.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?