Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Szentjánoskenyeres, almás kalács recept

Szentjánoskenyeres, almás kalács recept

A Szentjánoskenyeres, almás kalács hozzávalói:
4 tojás
100 gr kristálycukor
100 ml tej
100 ml olaj
130 gr liszt
100 gr Szentjánoskenyér
2 vaníliás cukor
1 sütőpor
500 gr alma

Glazúrhoz

150 gr főzőcsokoládé
6 kanál olaj.


Szentjánoskenyeres, almás kalács

A Szentjánoskenyeres, almás kalács elkészítési módja:
Az almát lereszelni, a tojást a cukorral kikeverni hozzáadni a tejet, olajat, lisztet, sütőport a végén a szentjánoskenyeret és az almát. Sütőpapírral bélelt tepsibe önteni és mehet a sütőbe 180 fokon kb fél óra alatt megsül. Mikor kisült ráönteni az olajjal összekevert,felolvasztott csokit. Ha kihűlt lehet szeletelni.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A szentjánoskenyeres, almás kalács elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook