Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Nagy nehezen ugyan,de én jó pár éve hozzá szoktattam a hajam a heti 1x-i mosáshoz, kivételes alkalommal nyilván eltérek tőle,szóval a zsírosodása mondhatni " normális" :D, viszont töredezésre hajlamos, és lassan nő :( Jövő szombaton esedékes az első próba, de felmerült még 2 kérdésem (mert hát ilyen körülményes vagyok :D ). Az egyik:a dolog úgy néz ki h este hajat mosol samponnal,kiöblíted, kicsavarod, majd a langyos(vízzel vegyített?) r.olajat az egészen elmasszírozod,és bebugyolálod éjszakára, és reggel újra samponos mosás? Vaaagy: este száraz hajon kell eloszlatni,és csak reggel kimosni? A másik kérdés: mivel amúgy is heti 1x mosok hajat ált., az általad javasolt heti 1x alkalmat, meddig ajánlod minimum csinálni?
Kösziköszi
szia:)
Igen valószinű:)
A spirálról probáld lehúzni a nagyját és szépen vékonyan kend ki vele szerintem ugy nem fog belefolyni:)
Lehet :o) az a baj hogy szerintem senki nem figyelte a pilláimat így változást sem látna :-O
Vagy lehet nem tudnák ugyan mit kellene látni,észrevenni :) bár végülis így vettem először észre hogy növekedett :)
Ok,hiszek neked :o) :D
Inkább ha megyünk valahova akkor valahogy spirálozom,de festékkel inkább nem gyilkolnám :o)
Dehogy:D
Helyes=)
De ha annyira zavar fesd be szempilla festékkel:)
Jajj értelek:D
Persze ez meg fog erősödni, hisz ezek még ujak, és hamarosan olyan lesz mint a többi csak kenjed:D;)
:o)
Szóval : a pilláim ugye nőnek mint a gomba és ezért az új része,a töve világosabb,tehát nem fekete mint a többi része.Sajna máshogy nem tudom megfogalmazni,ugy kell elképzelni mint amikor feste van a hajad és látod a lenövést :)
Lehet hogy tudnám de sajna nem értem a kérdésedet:$
Még gondolkodtam is az előbb rajta..
De milyen világosabb?Ami most nőtt ki vagy...?:D
Van egy rakat kis szatyrom :DD
Már várom az estét,de szerintem én is ugy csinálom hogy pici vízzel keverem hogy könyebb legyen fölkenni.
Senki ne felejtse el hogy az olajat MELEGEN kenjétek föl!
Jójó :)
Megteszi a tesco-s szatyor is simán:DDD
:o)
Akkor jó :) van z.sapim de az lehet lecsúszna,rakok rá egy kisebb zacskót vagy szatyrot :)
Törcsit megpróbálom,marad ameddig marad :)
Szia!
De mitől lett allergiás?:O
És ez miben nyilvánul meg??
Nem lehet hogy sokat tettél rá és belefolyt a szemedbe??:S
Van hogy engem is zavar kicsit de másnap visine szemcseppel rögtön helyre hozom a szememet.
Egy héten 1x elég ha megcsinálod:)
Nem kell naponta hajat mosni:):)
Csak miután bekented este, és reggel meg a szokásos módon megmosod a hajadat.Ettől ha minden igaz neked is elég lesz 4-5 naponta hajat mosni:)
Na látod:)
Nem kell rá meleg törölköző:D
Ha van zuhanysapkád az is megteszi:)
Lényeg hogy melegítse a fejed.
Ha törcsivel betekered az nagyon jó.
Nem csúszik le ne félj nekem sem szokott:)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?