Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Helyes helyes:)
Hamarosan meg is lesz:):)
Nemá', itt is lestek, mert én meg direkt a lehető legkisebb kiszerelést vettem, adott is 30 grammot :D
Kb. egy evőkanálnyit.
Onnan tudom hogy pont a vállamig ért.És igen meg is mértem:)
2 hetente szivatom meg festem :)
Muszáj mert csúnya lenne:)
:D:D:D
Sztem nem hallott..de lehet azt gondolta hogy hazudsz..hogy mi mág hajra a hashajtó ez bolond:D:D:D:D bocsíí:)
sose lehet tudnixD
Am meg ugyan mire kellhet?
Nem normális:D:D:D
Nahh az már engem nem érdekel :)))
Én se amugy,de tényleg az ember érzi magát kellemetlenül mert olyan bambán lesnek,jaaaaaaaajj ahol multkor nem volt a nő még halkan is beszélt hogy mire kell :)))))))))))) mi ez,hadititok?? :))) hát igy még feltűnőbb,ehh a fenéket,megmondom hajra kell,nem hallott még róla? :)))
Én is festett szőke vagyok:)
Nagyon sokat segít a hajon:):)
Nem keményiti meg a hajadat ne félj:)Nagyon puhává teszi:)
Ez a szomszédos szöveg nagyon tetszik:D:D:D
De szted elhiszik??xD
Én nem hinném:D:DxD
Én 2szer mostam meg (máskor is olaj nélkül),nem fog ragadni utánna,szárítás után szép puha lesz :)
Szőkére sajnos nem tudom,de szerintem javít rajta,bármilyen legyen a haj.Száraz a hajad?
Mosás után semmi ragacs?
Mondjuk megvárnám, míg apja elalszik - már nem sok kell :D utána besunnyognék turbánban, reggel úgyis korán kelek. De dolgozni mennék, nem szeretném, ha olyan lenne a fejem, mint a beton!
Amúgy festett szőke lennék, ezen segít, vagy ront? :D
Majd megkérdezem melyik a legnagyobb:)
Na ja,mi tudjuk mire kell de ők nem :) na,ezért ha kérdik mire kell annyit mondok szomszédnak lesz :o)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?