Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Igen, azt gondolom.
Szerinted jobb külön csináltatni a felsőt és az alsót?
Megnéztem Sashegyi képeit, nagyon meggyőző.
Csak árakat nem találtam.Remélem nem nagyon durvák az árai.Tényleg szép szemeket csinál, köszi az infót!:)
Napraforgónak alsó plasztikája is volt, illetve a doki a szempillatartó váz szalagocskáját is megfeszítette, ahogy mi nevezzük macskásította, így egy komplex tökéletesítésben gondolkodhatott, míg kingik esetében csupán a felesleges bőrt távolította el a sebész a felső szemhéjból, de az eredmény sztem nála is szenzációs.
A felső szemhéjplasztika csodákra nem képes(bár hozzáteszem, hogy nekem kingik pillogói nagyon tetszenek), tehát érdemes otthon tükör előtt megcsípned a felesleges bőrt, és megnézni mit látsz.
Sztem több bőrt is kivághatott volna! Bocsi kingik. Most utálsz?
Napraforgóé jobban tetszik. Jó, egészen más formájú a szeme, lehet, csak azért látom többnek a kivágást.
Hogy érted a nagyobb változást, mert a képek alapján Kingik felső szemhéján sem maradt felesleg?
Válaszd Sashegyi dokit, ő volt Napraforgócska dokija, és tényleg csoda munkát végzett!
Nem emlékszem Kingiket ki műtötte, de sztem profi meló volt az is, a képek alapján. Ne feledd, hogy egyéni adottságain vannak, tehát mindenkinél különbözőképpen mutatkozik meg a bőrfelesleg hiánya!
Ha nekem számítana a helyszín, és a fővárosban élnék, sztem Sashegyi dokit, vagy Jánky dokit választanám.
De hozzáteszem, hogy Magyarországon még a legtávolabbi helyszínre is 10.-15 ezer HUF-ért oda-vissza lehet utazni(tömegközl., autó), és ha a megfelelő embert máshol találod, mint a lakhelyed, akkor megéri ez a többletköltség.
ez csak csepp a tengerben....
sajnos más nem így gondolkodik, mint te vagy mi..(((
no és hozzájön még a hiszékenység...
Tudjátok kik veszik ezt meg? Akiknek nem futja műtétre, ők szaladnak bele az ilyenbe gondolkodás nélkül.. Ja és ha megnézed, még kamu hozzászólók is vannak...
Mekkora kamu ez az egész internetes arctalan közeg, néha annyira elegem van ennyi átverésből, nagyon szomorú!
Még ha éheznék sem tudnám elképzelni, hogy pénzszerzési célból hazudjak másoknak, kiábrándító!
csajok, írjátok be a keresőbe ezt:
[link] mekkora egy kamu oldal..... Emlékeztek a nőre , aki a képen van? Hónapokig itt villogott ugyanez a kép jobb oldalt, a fraxel lézert népszerűsítve....
Tényleg nem szabad bedőlni itt a neten semmi ilyesminek...
Szia!
Szinte egy idősek vagyunk.
Nekem Sopronba dr Kovács Frerenc csinálta.
Én nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem töltötte a szemöldököm közötti ráncaimat és most csinálta a szám feletti ráncaimat is.
De Ő csinálta dina 45 szemét is.
Ö is nagyon elégedett vele.
Persze, körüljárom, a szem eléggé szem előtt van, ha elcseszik nagy probléma.
Egy ismerősömnek megscinálták, gyönyörű lett.
Én azt tanácsolom, hogy hallomásból semmit ne higgy el, se jót, se rosszat, mert ált. a fele sem igaz.
Képeknek, valós ismeretségnek, tapasztalatoknak higgy, pletyiknek ne, inkább óvatos légy, és körültekintő, akár szőrszálhasogató is egy konzin, nem maradhat benned kétely a doki személyével, szaktudásával kapcsolatban.