Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sajnos nem sok helyen, nem éri meg a kozmetikusoknak, mert drága a gép, munkaigényes és nagyon látványos, tehát más kezeléstől eleisk a kozmetikus.
Van az ultratone ( így nézz utána ) kezelés, amikor fix diódák kerülnek az arcra és az dolgozik fél órán keresztül ( kb. 4-5 ezer/alkalom ) és van olyan, hogy a kozmetikus kézzel csípkedi a diódákat az arcodon sorba izmonként. ( ez kicsit drágább )
ha megírod, hol laksz, keresek a neten neked egy helyet priviben, mert talán én jobban megtalálom.
Ez jól hangzik, utánaolvasok!
Hol végeznek ilyen kezelést?
Köszi a tanácsot, biztos igazad van én ebben nem annyira vagyok elmélyülve...
valójában én az áramos face liftingre esküszöm, ami a bőrre minőségében semmilyen hatással nincs, viszont az arcizmokat annyira megmozgatja, hogy egy 6-10 darabos kúra az arc " visszacsúszik " a vázra és 1 évig ott marad.
Ennél jobban soha semmi nem feszesített, ez az én nagy szerelmem !
Szia!
Különbsget kell tetnni hatóanyagos rollerezés, ahol a cél a hatóanyagok bejuttatása a bőrbe, és száraz rollerezés között, ahol a pedig a kollagénes állomány megbolygatása a csapásvonal. Ez utóbbira találták ki a rollert, és mivel a kollagénes állomány a dermisben található(1,5mm mélyen), így elvileg a tűnek oda el kell jutnia, ha szeretnék átrendeződésre késztetni a kollagénhálót.
Ha kizárólag hatóanyag bejuttatása, és a felső bőrréteg frissítése a cél, akkor a kisméretű tűk is megfelelnek, hiszen a hatóanyagon van a hangsúly, de a kollagén felturbózása elvileg csak nagyobb tűmérettel lehetséges, bár én már régen nem vagyok olyan biztos semmiben, mint korábban, de azért még ezt az álláspontot képviselem!
Ja, ígértem nektek csajok, hogy a drakula terápiáról írok :
egy 42 éves férfi ismerősömnek töltötték fel az arcát a saját vérével január 19-én, én semmi hatást és eredményt nem látok, de már rászedték a következő kezelésre márciusra.
Potom 100 ezer forintért.
Szia!
A felső nagyon gyorsan gyógyul, még a legérzékenyebbeknél is, mivel a varratokat 1 hét múlva veszik ki, így azért pár nap múlva még felejtős a meló, de utána, bár még nagyon érzékeny lesz, de vannak akik másfél hét múlva már munkába áltak. Ha megteheted 10 napot mindenképpen szánj rá!
A véraláfutás valakinél valóban hetekig tart, míg másoknál pár nap alatt szinte nem is látszik már, hogy bármi történt volna.
A hegvonal a hajlatban fut, így az nyitott szemmel csak a szemzugoknál látszik, de csak alapos megfigyelés mellett!Az esküvőre bőven partiképes lehetsz, és már kis sminket is nyugodtan feltehetsz!
A legjobbakat, várjuk a beszámolót!
Borzoska,
nekem is egy mm-es tűvel csinálta kozmetikus, nem is fájt, neki az a véleménye, hogy a kisebb tűvel is meglesz az eredmény, hiszen a cél a bőr felsértése, hogy beinduljon a védekező és önmegújító mechanizmus, mint amikor elvágod az ujjad és beforr a seb.
Nem cél a túl mély felsértése a bőrnek, mert az nehezebben gyógyul és a hatóanyag az 1mm tű által ejtett réseken is bemegy.
B.
Hol tudom megnézni a képeiteket?
Én is le fogom fotózni előtte és utána.
Szia !
Csak a felsőt műtik, lehet, hogy pár nap múlva már dolgozni is tudok menni ?
Az Algopirint mindenesetre bekészítem.
Köszönöm a válszod !
Szia !
Pesten műtik a szemem,és z orvos előre csk annyit mondott, hogy kb. három hét amíg felszívodik a véraláfutás, jegelnem kell, és amiket leírtál. ( nem szabad emelni fénytől védeni kell.... ) a többit a műtét előtt beszéljük meg. A kollégáim tudják, de elég sokan dolgoznak még az irodaházban ugyhogy valamennyire takarni fogom.
Igazán nagyon köszönöm a műtéttel kapcsoltos bíztatatást, már sokkal bátrabban állok a témához, arról nem is beszélve, hogy rá két hétre esküvőre vagyok hivatalos, és igen kellemetlen lenne lemondanom.
Köszönöm a hasznos tanácsaidat !!!!!!!
További szép napot kívánok Neked !
nekem 1 algopyrin kellett, miután elmúlt az érzéstelenítő, attól elmúlt és többet már nem is kellett bevennem, mert egyáltalán nem fájt. A gyógyulás annyiban kellemetlen, h viszket a vége felé. Pár nap múlva vezethetsz is.
Ha csak felsőt műtenek, akkor azzal nagyon hamar szalonképes leszel...
Szia!
A kérdéseidre sorba válaszolva
A fájdalmad jelentéktelen lesz. 1 hét után annyira nem leszel még szalonképes ,ez attól függ mennyire publikus a műtéted a kollégáid előtt.
A szemeddel látni fogsz csak ragasztócsíkokat kapsz a sebekre.Emelni ne emelj.
Szemüveget a fény és a látvány miatt kell hordani.
Ha nem zavar mehetsz szemüveg nélkül is.
Nézegesd meg a képeinket találsz fent egy csomót és olvasgass vissza a kommentekbe ott sok hasznos infót megtalálsz.
A műtét maga egy semmi ,félned nem kell tőle ,de gyógyulási ideje van.
Ki lesz a doki aki operál ? Gondolom Ő is elmondta ,hogy mire számírhatsz.Nagyon fontos ,hogy a megfelelőt találd meg. Engem Sopronba Kovács dr műtött aki egy profi szakember.
Sikeres szépülést kívánok neked.
50 éves vagyok és nekem annyira lelóg a felső szemhéjam, hogy indokolt a szemészeten történő ambuláns plasztikai műtét. Egy hét szabadságot tudok kivenni, ha valakinek van tapasztalata megosztaná velem, hogy kb. mennyi ideig kell takarni napszemüveggel a szememet. Mennyire gáz, hogy 24 órán keresztűl mindkét szememen rajta lesz a kötés ? ha az érzéstelenítő hatása megszűnik, akkor mekkora fájdalom várható? Még van másfél hetem a műtétig.
1 hét után varrat kiszedés
Nagyon jól látod a helyzetet ! Megbeszéltük a kozmetikussal, hogy ha minden rendben lesz, akkor váltunk az 1-es tűre, az még nem okoz olyan mély látványos sebeket.
Az ennél nagyobb méretű (orvosi) nálam nem működik, mert sebes-nyúzott képpel nem mehetek dolgozni, a szabimat meg akkor veszem ki, amikor a főnököm sincs bent - azt emiatt előre nem lehet beprogramozni. A szemhéjplasztikáknál óriási szerencsém volt - azt biztos az Őrangyalom intézte el :)
Most elég cefetül nézek ki, halotti sápadt vagyok az elhalt bőrfelszín miatt, apró pikkelyekben hámlik a bőröm, emiatt az összes (még a nemlétező ) ráncaim is látszanak, olyan vagyok, mint egy jobb sorsra érdemes múmia...
Ezen talán valamit majd segít, ha holnap normál arckrémmel bekenhetem
Nem is kell félni, biztosan egyre jobban viseli majd a bőröd, és gyorsabban fog regenerálódni, lgbb is ez a tapasztalat.
Ami a fájdalmat illeti, ez sajnos kiszámíthatatlan, néha nagyon fáj, néha kevésbé, ez hangulattól, pihentségi szinttől is függ.
Az eredményre tényleg várnod kell, én most, kb. 9 hónap után érzem egyértelműen, hogy sokkal szebb a bőröm, mint az elmúlt 15 évben bármikor, ezt én a nyúzásoknak tulajdonítom.Kitartás!
Eddig ha jól emlékszem nem volt aktív fórumozó, aki jelezte volna, hogy nála járt, de remélem ha van, akkor megosztja velünk tapasztalatát.
A referencia szerepét nem győzzük hangsúlyozni, hiszen egy honlap lehet vonzó, és az ott közölt adatok is, de a valós eredmények számítanak!
Tanti orvosának honlapja is meggyőző, mégis több műtéten kellett átesnie 2 év alatt, egy "egyszerű" szemhéjplasztika miatt!
Ha a dokinál jársz, mindenképpen kérd, hogy mutasson sok-sok referencia munkát!
Sok sikert, majd számolj be a fejleményekről!
Nem hallottam róla, de a honlapja meggyőző. Úgy tűnik, hogy évek óta foglalkozik plasztikai sebészettel - nem 2 éve kezdte egy sufniban - kórházi gyakorlata is van.
Ha személyes konzultációt kérsz, meg tudsz arról is győződni, hogy mennyire szívügye a jó eredmény. Meg kellene hallgatnod.
Itt a fórumon feltettük az előtte-utána képeket, ha valamelyik megtetszik, kérdezzed meg, hogy ki csinálta - és oda is elmehetsz érdeklődni.
Minél több helyen jársz - annál jobb.
Sok sikert.
Engem tegnap rollereztek 0,75-ös tűvel - kozmetikus.
Azért 0,75-ös mert elég vékonyka vacak kis bőröm van.
A bőröm nem vérzett feltűnően, nem pirosodott be, hanem inkább halálsápadt lett és a piros piciri tűszúrások virítanak rajta, mintha rubeolám lenne :) Csak közelről látszik. Egyébként nem fájt, a homlokomon és az állam alatt a nyak felső részén volt érzékeny, az nem volt kellemes. A rollerezés közben tömény hialuronsavat meg valami vitaminokat vitt be a bőrbe a kozmetikus. Utána kaptam rá egy arany fóliát és azt is az elektroporációs masinával beitta a bőröm, majd egy arcmaszk következett.
A kezelés után húzódik és picit ég a bőröm - mint amikor nyáron leég - és viszket is, persze nem szabad hozzányúlni.
Ma (vasárnap) úgy látom, hogy apró lemezekkel elkezdett hámlani. Mire melóba megyek hétfőn már csak annyi nyoma lesz, hogy hámlik. Emiatt holnap "meztelen" képpel leszek bent, mert az alapozó még jobban felnagyítaná a hámlást.
Úgy hallottam szemhéjplasztikában nagyon profi .
Mit szeretnél alsót v felsőt?
Sziasztok.
Szemhéjplasztikát szeretnék csináltatni.
Érdeklődnék tőletek hogy hallott-e valaki Dr. Végh Miklósról.