Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Igen, a felsőt meg lehetne csináltatni.
Az alsó a képen úgy tűnik rendben van, itt kérdezzed meg majd a plasztikai sebészt, hogy javasolja-e ?
Nem tudom magam fotózni egyedül csak a számról tudtam.
Már nem vagyok megijedve ,mert a jobb teljesen a helyére kezd állni ott nincs akkora daganat a szemem külső részénél ,mint a balnál.
Kb. 2 hetet saccolok mire elégedett leszek.
Amint lesz fényképészem teszek fel.
Kedves lányok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, a tanácsokat és a tapasztalatok megosztását. Nagyon sokat segített, hogy olvastam az írásaitokat. Szerintem ez a csapat sokkal többet ér mintha a dokikhoz járkálnánk. Mostmár tényleg boldog vagyok még lány koromban sem volt ilyen nagy a szemem. Állandóan festeni kellet, mert kicsik és szőkék a szempilláim. Mostmeg elég ha egy kis szemceruzával kihúzom.
Mégegyszer köszi mindenkinek.
Azért még szükségem lesz néhány tanácsra, mert a sok hízás fogyás miatt megereszkedett a bőröm a nyakamnál. Azzal szeretnék még valamit kezdeni.
A dermaroller érdekelne de félek tőle, mert rosaceás a bőröm. IPL-en már voltam 2x de nem sokat segített. Az a baj, hogy sajnos dohányzok és nem bírom abbahagyni. Borzaska gratulálok, hogy neked sikerült.
Nem tudom csak sejtem, hogy ki hány éves, de a képeken mindenki fiatalabbnak látszik mint volt.
Én már írtam, hogy 51 múltam és két unokám van.
Eddig sokkal öregebbnek néztem ki most szerintem is minusz 5-10.
gyönyörű az eredmény és még javulni is fog !
Ugye, most már elhiszed, hogy nem volt felesleges és boldog vagy ?
Teljesen egyéni ki hogy gyógyul,nekem az alsó pár nap után nem látszott, a felső is csak 1-2 hétig. De a vágás helye felül csukott szemmel sokáig, főleg a bal oldalon, ahol sokat kellett kivenni.
Egyszerre volt alsó-felsőm.
Szia Dóra!
A hegek nagyon gyorsan gyógyulnak én most épp azt néztem ,hogy kb. 2 hét alatt semmi nyoma.
A biológiai gyógyulás a nehéz.
Az viszont min. 6-hét de a végleges eredmény 161-1 év.
Most én is folyamatosan nézegetem magam ,a jobb szemem sokkal jobb mint a bal, ott még mindig kemény a varrat helye ,makacsul tartja magát.
Azt mondta a doki ,hogy csak zsíros krémmel kenegessem.
A fülem feletti vágások is kemények (azokat eltakarja a hajam),de még ott is minden merev.
Olyan kifeszített érzésem van ,ennek kell enyhülnie és akkor áll vissza minden a helyére.
De hát még 18 napos vagyok.
Mit szeretnél csináltatni??
Dobj képet.
Alsó és felső műtétnél, meddig látszanak a hegek? Legyetek szívesek osszátok meg velem, kinek mi a tapasztalata.
Előre is köszönöm!
Szia!
Na jól látod pont ez a bajom vele ,hogy nagyon fel van húzva .De még minden dagadt, merev,gondolom idő kell mire minden visszaáll a helyére.
Amikor a felsőt csinálta akkor is ez volt a gond ,mindenki fáradtnak nézte a szemem ,aztán ahogy minden ideg megtalálta magát ,beállt a rend.
De még csak 2 hét telt el a biológiai gyógyulás viszont 8 hét. tehát ez egy türelemjáték.
se az alsó se a felsőnél nem voltam ilyen lila ,most 2 hét után múlt el az utolsó lila foltom.
Majd teszek fel képet valamikor.
Szia!
Mihez kell a türelem?
A szemöldök emelés is nehezen gyógyul?
Mi az ami problémát jelent?
Az egyik szememnél én is gondoltam a szememöldök emelésre.
Leírnád nekem hogy mivel jár!
A képeden furcsa, hogy nincs íve a szemöldöködnek felvan húzva a széle. Valószínű, hogy az még alakul.
Na látod ,tényleg jó lett:))
Most nekem kell a türelem.
Gratula:!! Nagyon szép lettél.
Szia!
Ez csakugyan már nagyon jó,a képen nem látszik az ami téged zavar.Óriási a különbség a régi és a mostani kinézeted között.
Szia Csometa!
Ez naggggyon jó! Olyan mintha a saját lányod lennél! Gilinyó/dudor/süppedésből a képen nem látszik semmi. Nagyon szép lettél!
A függőleges heget látom,a többit nem. Azok nem is látszanak már?
Sziasztok Lányok!
Már rég írtam, mert megfogadtam a tanácsotokat, hogy türelem.
Mostmár kezdek alakulni. Gilinyó,dudor, süppedésmég van, de már enyhül.
Ami még zavar, hogy nagyon látszik a függőleges heg és úgy érzem el sem fog múlni. Nekem azért kellett jobban lefelé vágni, mert sok volt a felesleg és oldalról vágta ki. Tettem fel képet sminkelve és így már nagyon tetszik.
Köszönöm a bátorításotokat és a látványt a képeiteken, hogy mennyivel fiatalabbnak látszotok.
Az alsónak minimum 2 hét a gyógyulása, s nekem max 10 napom volt. Így is 4 hét és még pár nap volt, mire minden kék foltom elmúlt. Nem mertem bevállalni egyszerre.
Utólag nem bánom, pedig anyagilag biztosan jobban jártam volna, de a műtét is eléggé megviselt, és az utána lévő idő, amíg le volt ragasztva. Nekem az az 1 hét a ragaccsal eléggé rossz volt. Viszkedett nagyon, és nem bírtam kinyitni a ragasztótól, csak résnyire. Eléggé kellemetlen volt. Bele gondoltam, ha alul is le lett volna ragasztva, az mennyivel rosszabb lett volna.
Tavasszal jöhet a következő lépés.
Ohh ,akkor már valóban olyan leszel mint a vakus fotón!
Egyszerre nem lett volna jobb csináltatni? Úgy kedvezőbb az ára is,nem?
Igen, tavasszal az alsót is megműttetem. Az orvos szerint előbb nem lehet. 1 évet várni kell.
Sashegyinél fogom műttetni azt is.
Nem gondoltam ,hogy csak a vaku miatt látszik úgy...
Tervezed az alsót is megműttetni?
Nagyon szép lettél ,és jó olvasni ,hogy meg vagy elégedve az eredménnyel!Teljesen átalakultál!!!
Csak a felső szemhéjjad lett műtve? A fotókon úgy látom ,hogy az alsó táskák is eltűntek ,gyönyörűen kisimult a szemed környéke!
Sashegyi dokinál már voltam konzultáción pár hete ,egy elrontott felső szemhéjplasztikát fog korrekciózni rajtam ősz elején.Nekem is elnyerte a bizalmam ,közvetlen ,szimpatikus orvos.Már várom ,hogy sor kerüljön a műtétre ,de amíg aktívak a hegeim ,addig nem szabad újraoperálni.Épp ma két hónapja ,hogy műtöttek.
A legjobban az érzéstelenítő injekciótól félek.Az előző beavatkozás altatásban történt ,mert mellnagyobbításom és mini hasplasztikám is volt a szemhéjplasztikával egyidőben.
Mindenkinek köszönöm a gratulációt, és
sok sikert a műtét előtt állóknak!