Szemhéjplasztika (beszélgetés)
tajine, ismerem ezt az érzést. minden kis szabálytalanságot kipécéz ilyenkor az ember, mert hát valahogy úgy vagy vele, hogy befexel a kés alá (amiért ráadásul kifizetsz egy rakás pénzt), és azt várod, hogy MINDEN bajod, ami addig volt, az majd hipphopp megoldódik, ha begyógyulnak a hegek, elmúlik a „lárvaállapot”, és kikel a gyönyörű pillangó. ;))) én 15 éves korom óta – nem mondom meg, hány év telt el azóta – nagyon keményen küzdök a nem túl szerencsés génállományom okozta lelki problémákkal, és csináltattam magamon már ezt meg azt, bár azért nem lettem függő, csak finoman.... ahogy öregszem, úgy leszek talán okosabb. nézd meg a hetes buszon az embereket, kinek van két egyforma szeme ?? én is jókat berregek azon rosszabb pillanataimban (már így 8 naposan is), hogy az egyik szemhéjam kicsit jobban megdagadt, mint a másik, és emiatt (szerintem csak én) aszimmetrikusnak látom a végeredményt, és mi van, ha úgy marad?? BTW az „eredeti” szemem full aszimmetrikus volt (3x éven át soha nem vettem észre, amíg nem mondta a dokinő, és nem mutatta meg a műtét előtti képen), és ráadásul úgy feküdtem az asztalra, hogy közölte, nem biztos, hogy tudja teljesen korrigálni ezt, sőt, biztos, hogy nem tudja, mert ez az elb@szódás itten természet anyácskánk műve. most pedig azt látom, hogy reggel óta a pufiszemem felére apadt, tehát közel sem vagyunk a végén a dolognak. 6-10 hét, amíg kialakul a végleges eredmény. THINK POSITIVE! k***vára sokkal szebb lettél, mint előtte, azért ez haladás, nem?? :D
Hát nagyon rossz azt nem is lehet elmondani!!
Egy nagyot üt a a fény és fáj is,és megéget!De ha a doktornő azt ajánlja akkor szánd rá magad,ki lehet bírni!!
Ő tudja mi kell a sebedre!
Zymocska megszerettem volna kérdezni h a léser mitől fájdalmas? Hogyan csinálta , nem tudom a menetét . Írtam a Dr. Nőnek, bár most műti Dórit..., félek esetleg a hegre lézert mond:(
Lányokén most kicsit szomorú vagyok , mert a vágásnál a belső szemzugban olyan húros érzésem van és olyan is .Attól kezdi kicsit belül lefelé húzni a szemem. Jó nem olyan látványosan de én nagyon látom. Ma vagyok 3hetes. Valainek volt ilyen tapasztalata?
A szemöldökemelést gondolom nem a doktornő csinálta?
Nagyon szép lett! Az én szemem is ugyanolyan volt, elötte,mint a tiéd:-))
Akkor megengedem a szteroid injekciót,hátha megúszom mellékhatások nélkül és eltünik a puklim is!! Habár nagyon félek tőle! De tényleg a doktornő olyan lelkiismeretes,hogy nem nyugszik addig,amig jónak nem találja az eredményt!
Nekem is Dr.Balint Beata csinalta. Csak dicserni tudom, nagyon kedves es odaado doktornö.
Nagyon jó lett most néztelek! Rengeteget fiatalodtál... mennyit számít...hihetetlen! Hány éves vagy? Ki csinálta neked?
Milyen mellekhatasai vannak? Velem semmi sem törtent azonkivül, hogy visszament normalis meretre a szam :-).
Na teszek fel egy par kepet, vegre sikerült öket összeszedni. Nekem also szemhej volt es szemöldök emelès. A szemöldökömet meg ujra kell tetovaltatni, mert feljebb is került es mar elötte is kipirosodott rajta a szin sajna. Mar 7 hete rajzolgatom szegenyt, de 2 het mulva vegre lesz ujra szemöldököm, juchuuuu!
5 hetes vagyok! O.k.teszek fel majd:-))
Köszi virovic! Én a mellékhatásokról hallottam nagyon rosszakat!Neked semmi nem volt?
Hello Zymocska, a szteroidos injekcio rosszabbul hangzik mint amilyen, egyaltalan nem kell töle felni. Nekem is az ilyen injekcio oszlatta el a bedurrant szilikon csomokat a szambol. Naggyyyon ronda lett a szam egyik naprol a masikra, nem tudom mi valthatta ki a betokosodast es az injekciotol eloszlott halistennek. Mas orvosok operacioval ijesztgettek es meg sem igertek, hogy nem marad nyoma es hogy mindent ki lehet-e szedni, aztan csak sikerült ilyen modon meguszni a dolgot.
Tényleg nagyon klassz már a 3 hetes képed is! Most hány hetes? Frisset is tehetnél fel. :)
Köszi Nati!Én is megvagyok elégedve,a jobb szemem teljesen jó ,a bal sajnos puklis maradt a fájdalmas lézer ellenére is ! A doktornő szteroidinjekcióval akarja eltüntetni,amitől nagyon félek,nem akarom,inkább műtse meg újra!
Nekem is látszik még a heg,de engem nem zavar,jól el tudom sminkelni:-))
Kovács Annamari dokinő, Silvermount.
Edinababy: a tokmány nem "friss" megvan az már lassan tíz éves is. a zsírt a hasamról lopták, de mindössze kb. 2 dekával lettem kevésbé hájas, tehát ez nem nem a big deal kategória...:D
köszönöm-köszönöm mindenkinek...:)) nyilván kis csalás van a dologban, mert a telefonnak a halszem-optikája hol a barátunk, hol meg nem. azért nem teljesen csíkpillantású kínaiból levestányér-szemű mangatündérré válás esete forog fenn...mindenesetre a szemek szípen vannak, gyógyulgatnak, egy hetesek lettek ma, és hát tudom, hogy van még hová fejlődni. legalábbis reméljük. gykorlati kérdés: milyen kenőccsel érdemes a hegeket kenegetni, hogy puhuljanak, illetve eléggé érzéketlen még mindkét oldalon a szemem héja, ez vajon kb. meddig?? sminkelni a szemem nem merem, meg nem is akarom, reggel megpróbáltam, de valami botrányos lett az eredmény ;) inkább lemostam....
Szia Nati!
El fog múlni, ne aggódj.Épp tegnap nézegettem szemhéjplasztika képeket, soknál pár hónap után még van kis rózsaszín vonal.arra ügyelj, ne süsse a nap amíg aktív a heg.
Szia Zymocska! Most láttam a 3 hetes fotód. Szerintem nagyon jó lett!!!
Sziasztok! Pár hét kihagyás után, ismét itt vagyok. Ma vagyok 8 hetes. Még a heg, sajnos látszódik. Persze sminkkel eltüntethető. Valakinél olvastam, hogy neki már 6 hetesen nem látszódott a heg.
nagyon jó lett, szép nagy most a szemed
Akinek a Bálint doktornő csinált csak alsót és mostanában, mennyit fizetett érte?
szép lett, gratula!!! a saját zsírt honnan "lopta" ? az orrod is "friss" ? :-)
gratulálok! nagyon jól sikerült!tényleg ki operált?
Elképesztő változás, nagyon jó lett. Az előtte képen mintha nem is lennének szemeid, csak kis kínais csíkok. :)
Nagyon szép lettél!!!Kinél voltál?
feltoltam egy egész arcos verziót is, hadd lássátok kontextusban.....;)
nos, iPhone camera doesn't do me no justice at all :D, de találtam egy mostanában készült smink nélküli (tehát őszinte ;)) képet, és felraktam mellé, hogy néz ki a pillantókészülék most...
aha, teljesen jó lesz ez szerintem...:) bár még kicsit fura nekem az új fejem. az arcközepembe és a nevetőráncaimba is töltöttek saját zsírt, úgyhogy elég nagy makeover volt, a töltés helye még ráadásul feszül és kicsit pufi. sosem voltam egy babaarc, sminkkel még csak-csak (szódával), de anélkül....hajjh. most napok óta nem hordok sminket, és rá kellett jöjjek, hogy meg kell szoknom a képem. :))
Milyen a szemed?? Megvagy elégedve??