Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Az alsót nekem is kórházban műtené, valamikor márciusban, pontos időpontot nem mondott.
Rajtam most a Te eseted nagyot rúgott, köszi, hogy megírtad :)
Akkor ez még csak egy terv szerencsére, de a rádióban bemondták, dátum nélkül.
Szia! Nekem ott csinálta a magánrendelőjében a felsőt. Tegnap éppen elkerülhettük egymást, mert én is délután voltam varratszedésen. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy ott csinálja, így legalább nem kell vetkőznöd se mint a műtőkben.:) Engem múlt szombaton műtött és én kifejezetten örültem neki, hogy nem egy zsúfolt és rideg kórházba kell mennem, ahol a körülmények miatt biztos kevésbé tudtam volna ellazulni. Egyébként meg a felső szemhéj, nem egy komoly műtét nem kell tőle félni, BB-nek meg nagy rutinja van benne. Én nem voltam senki másnál, és nem bántam meg! Sokkal szebb lett a szemem mint volt, a varrat is gyorsan gyógyul és szinte alig véreztem, pár nap után akár még dolgozni is mehettem volna. Szerintem az ára is kedvezőbb mint a plasztikai sebészeké. Úgyhogy, ha rám hallgatsz, zsupsz bele, kár az idődet pocsékolni, mert a végén nagy eséllyel úgyis nála fogsz kikötni! :)
Én pedig elbizonytalanodtam abban a kérdésben, hogy a felsöt akarom-e megcsináltatni vagy az alsót vagy mindkettöt; és ha mindkettöt, akkor egyszerre vagy külön-külön.
Az alsó is ronda, karikás, ráncos, és minden mosolynál meg grimasznál táskákba gyürödik. De a felsöt jobban utálom valami miatt. Jó kis börfelesleg van rajta, ami egyébként csak akkor látszik, ha kicsit püffedt a szemem, vagy lefele nézek vagy mosolygok. De sajnos nem tudok folyton felfele nézni kifejezéstelen arccal :) Szóval a felsöt mindenképpen akarom.
Meséljetek már, milyen amikor mindkettö egyszerre van megcsinálva. Lát utána az ember egyáltalán, vagy összedagad alul-felül?
Vagy jobb lenne külön, és utána meglátjuk?
Véleményeket kérnék szépen a tapasztalt kolléganöktöl :)
Én is voltam konzultáción a doktornönél a minap, de csak kórházi mütöröl volt szó. Hogy pont emiatt tanácsos pár héttel elöre megbeszélni a kívánt idöpontot, hogy szabad legyen a mütö a MÁV-kórházban stb.
Azt hallottam, hogy nem lehet már privát műtéteket kórházban végezni, lehet, hogy ezért :(
Ne kötözködjön kedvesem, rakjon inkább még a tűzre, ne itt szítsa kérem az indulatokat :)
A Kaszás u-i privátrendeljében mütötte a barátnömet, alsó-felsöt egyszerre. A ház nagyon lepusztult, de a lakás, ahol müt , az fel van mindennel szerelve, amire szüksége van a mütéthez. Nagyon kellemes ott és otthonosabb, mint a kórházban.Én nem félnék, söt!!!
Talán egy fogorvosi székhez hasonlíthatnám, azon ültem, míg vizsgált.
Miért ott nincs műtőasztal?,milyennek képzeljük el?
"30 pár szemet ", kedvesem!! 30 szem , az csak 15 pár. Gyulladt foggal én sem tudnék számolni:))
Igen, ha műtőben végezné nyugodtabb lennék....bár lehet, hogy ez elavult gondolkodás:)
Szia!
ha a Máv szimpatikusabb, szerintem ott is műt még BB. kérdezzél rá. Mondjad hogy jobban szeretnéd ha ott csinálja.
TT. is elmehetsz egy konzultációra.
MVeronikát kérdezd,,,,,mert új helyen van
De a neten gondolom megtalálod
Köszönöm! Gondolom a neten megtalálom az elérhetőségét.
Igen, de az is az igazsághoz tartozik, hogy ma d.u. kerestem, nem a legjobb időpont.Hétfőn újra próbálkozom.
Lukács Olga ,na az még jó lenne,,,,,lehet mást mondana
Tudom, hogy nem ajánlotok kéteseket......mondom,csak a műtét helyszíne szokatlan. Feltehetően úgy gondolja, hogy nincs semmi komplikáció, egy kis bőrt kivág oszt annyi. :)
Mi az ,hogy híába,nem vette fel a telefont?
Jó dr.-nál volt,,,,de ha ilyen a szeme,nézze meg más is,aki sok helyre állító műtéteket csinál
TT-t már kerestem, hiába, A.ZS.-nél még nem vagyok képben, ki Ő? Esetleg priviben megírnád?
De azért ugye jó dr.nál volt,nyugtasd meg nem ajánlunk kéteseket:)
Menj TT-hez,ha ilyen a szemed,,,,1 konzit megér
vagy AZs-hez,ők spécik
Nekem az itteni emberkék által mesélt dolgok jó helyre térítettek pedig majdnem belefutottam egy kétesbe...jájj
A felsőt is műtőben? Akkor végképp nem értem.
Ez azért megnyugtató, de mint tudjátok minden eset más, nagyon reménykedem, hogy az enyém is jó lesz. :)
"Aztán úgyis visszamész az elsőhöz"
Talált, ez tényleg így szokott lenni.:)), de a fene se tudja, talán megnyugtatja az ember lelkiismeretét, hogy alaposan körülnézett.
Azt mondta már 1000 felett van,full profi,ez is ellazitja az embert hogy akár ott,bár nem hinném engem műtöben csinált sterilen minden