Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Mondtam Ildikónak mikor néztünk a tali helyeket, hogy lengén kell majd öltözni. Rólam már folyt a víz, pedig a kabátom a ruhatárba volt.
Ez felháborító, Mi meg majd fessük ki magunkat ?
Jó pihit !:)
Ja ,hogy befizettél minket a Kanári szigetekre!?még jó hogy időben szólsz:)))mert itt nem lesz ilyen idő,,,,
Vigyázz az úton,előre nézz:))puszancs
Szia Csajszik!
Elvonási tüneteim lettek mert nem volt gépem. Én nem tudtam itt lenni, de látom az élet azért zajlik itt a fórumon. Sokan vannak újak, érdeklődők, nekik sikeres orvos választást, akiknek van időpontjuk azoknak nyugit, akik most vannak túl a beavatkozáson, azoknak gyors szépülést!
Egyyébként a csajegylet találkozója még mindig 18-a? Majd kérek fotós beszámolót, nem tudok menni, de nagyon kiváncsi vagyok!!!!!
Pusszancs Mindenkinek!
szio ,köszönöm:)
mennyire gyógyult nehezen neked?és csak szem alatt csinálta?
én csak ott szeretném és kész,mert nincs más problémám,viszont zseretném elejét venni annak hogy a szem alatt tovább mélyüljön a ráncosodás.Elvileg ennek sikeresnek is kellene lennie,mert plasztikát nem igényel...
Szia!
Debrecenben a Klinikán Dr. Losonczy Gergelyt ajánlom
pont most 2 éve lézerezte a szemem alját
Sziasztok,akiknek volt Co2 lézeres hámlasztása,szem alatti ráncosodás miatt ,tudnának írni kicsit róla?mennyire vagytok elégedettek,mennyi időközönként kell menni,vagy kell e menni egyáltalán többször,árak,stb stb...minden érdekel.Azért kérdem,mert neem is van már a szemem alatt kisebb ráncosodás,ami mosolygáskor nekem szemet szúr,BB-T kérdeztem e mailben képekkel,azt írta ezt javasolná.De erről már írtam pár hónapja :)köszi előre is a segitséget:)
ja és ha valaki Hajdú-Biharban csináltatta annak külön örülnék,ha írna akár itt,akár priviben...kinél,hol,mennyiért,stb stb....
Szia!
Vagyunk itt páran akinek karikás a szeme és keresi a megoldást mint én is.
Esetleg láthatnánk előtte képet?
Dóra
Mi történt veled? Elmondod?
Alapjában véve nekem jól sikerült, hatalmas karikák voltak alatta. Most meg szépen nézek ki. A lila folt nem látszik csak közelről. Bevérzés szerűnek tűnik. Viszont beadás után kb 1 hónap tök nagy göbök voltak az arcomban, de a szemem alól eltűntek csak az ajkamban maradtak meg.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lehet. A doki azt mondta, hogy ebbe már nincs töltőanyag. Ezek szerint a hús nem reagált jól az ajkamban? Juvederm ultra smile van benne.
A szemem alatt meg azt hiszem juvederm volbella. ott meg belilult. nagyon várom már a szakik véleményét :) képet is tudok küldeni, ha kell.
Szia! jó helyen jársz :) ez nem off, igenis ide tartozik szorosan!
jönnek a lányok még ma és biztosan tud valaki mondani valami hasznosat neked
én csak annyit: ne aggódj! Ha máskor nem de legkésőbb a szemhéjplasztikánal el tudják tüntetni :)
Sziasztok!
Kicsit aggódom, noha nekem nem szemhéjplasztikám volt, reménykedem benne, hogy van itt olyan akinek volt már hialuronsavas ráncfeltöltése.
Bocsi az offért, de a töltőanyagos topic ahogy látom évek óta nem megy, és meg vagyok ijedve.
Ugyanis az ajkamban egy csomó maradt, kb másfél éve töltötték és nem tűnik el. A szemem alatt pedig amióta megszúrta a doki tavaly augusztusban, belilut egy kis folt és nem tűnik el.
Akárhányszor mentem vissza mindig azt mondta nem kell aggódni mert eltűnik, de a szerintem nem fog már.
Valami tapasztalat, hogy mi lehet ez?
Szia mona! egy percet se aggódj, jó kezekben vagy :)
örülj neki hogy a doktorúr veszi le a ragacsokat
hogy telt a 2 éjszaka? tudtál aludni háton?
Akkor tegnap voltál nála egy hetes varratszedésen?
és nyugtat hogy minden rendben lesz csak türelem?
Csak ilyet nem làttam mèg mint az enyèm most:-)))
Ràadàsul egy nagyon jó szakember csinàlta,... Össze dolgozunk règóta... ... Pont ezèrt kellemetlen is a szitu... Úgyhogy nèzegetek, kopogtatok, ès bízom benne hogy igaza lesz, elmúlik ès csak a dúzzanattól felemàs a felső szemhèjam..
Szia!
Egy szónak is száz a vége, Pécsre ne menjetek plasztikára.