Szemezés (beszélgetés)
Nekem annó volt egy férfi tesitanárom.na ő nézett rendesen. de ő mondta is szeret síelni(közbe elmutogatta is).a másik amikor tesi előtt kértem tőle intézményi pólót ne utcaiban kelljen tornáznom nyár elején.erre azt válaszolta akkor ad ha előtte cserélem át.szerinted.ez a problémás tanár nem a tied.
kb annyi lehettem mint te most.
Szerintem ne kérdezz tőle ilyet! Utána még kellemetlenebbül fogod magad érezni az óráján!
Lehet, hogy bambulsz az óráján, és valami visszajelzést vár, hogy végre érted, amit magyaráz.
Férfi tanár esetében hallottam ilyenről, hogy esetleg megtetszik egy tanítvány neki, de nővel kapcsolatban még nem! (Bár a mai világban már semmin nem csodálkozom...)
Ajaj.:D
Azóta már tudom mit akart a pénztáros.A pénzemet.:D
ÓÓÓ ISTENEM!
hisz írtam hogy nem én néztem,én csak rá néztem hogy néz e,hogy tisztábban lássam a helyzetet,de nem még csak el se fordította a fejét.
Én is úgy éreztem a mondataidból, hogy arra célzol, hogy tetszel neki.
Amúgy meg van valami olyan a múltadban, ami ha kiderülne, akkor kellemetlen lenne számodra? Ha nincs, akkor végképp nem értelek!
Nem lehet, hogy ő meg azt nézi, hogy Te mit nézel rajta?
De az is lehet, hogy szép arcod van, és egyszerűen csak megnéz! Abban nincs semmi!
Engem ma reggel a boltban a pénztáros nézett ugyan így.Vajon miért?:D
A viccet félre téve.Ő egy tanár.Figyeli a visszajelzéseket is,ha magyaráz.Esetleg nem figyeltél rá és azért nézett,hogy vedd észre magad.
Szünetben menj oda hozzá és kérdezd meg!
Ennél egyértelműbb megoldás nincs. :)
Azt hiszi, hogy azért nézi őt a tanárnő, mert tetszik neki:))))
Ez a heppje. Nem hiszem el! Ehelyett olvashatna egy jó könyvet vagy csinálhatna valami jó szabadtéri programot...