Szeméremszőrzetet be lehet otthon festeni, hogy tartós maradjon a szín? (tudásbázis)
Tök jó fórum:)
Mosolyt csalt az arcomra a festettető delikvens:)
Jaj már, olyan rosszmájúak vagytok! Jó, hogy ne azt javasoljátok, hogy fonja be viking copfba. :) Nem igaz, hogy ne értitek meg eme sürgető kérdést, van ami szőkén nem az igazi, de a nyuszika dísze a pamacs, nem értem ezen mit kell ecsetelni.:) Lassan már annyit beszélek (írói képzavar), hogy szőr megy a számba. A lovat is szőrösen ülik meg nem, Vagy szőrmentén? Ha nincs ott szőr akkor minek a mentén fog lovagolni? :) Én teljesen megértem eme elkeseredett kérdést, hisz ez egyfajta pajzs a bajszos férfiakkal szemben. Meg aztán mégiscsak huncut dolog ha van minek visszacsiklandozni. :)
Egy minden szempontból olcsó, és energiatakarékos megoldást tudok javasolni. Amikor a szerelmed szemléli fedett mégis fedetlen dombocskád, játsszátok azt, hogy őszbe borult a táj. :)
vagy ha ez mégsem kielégítő akkor oltsd le a villanyt, hidd el szőkeként sem sötét dolog anélkül szeretkezni. :)
Bár szerintem ez a fórum is annyira komoly, mint sok ehhez hasonló, azért megpróbálok válaszolni rá. :-))
Anno bolondos ifjúkoromban én a szakállamat szerettem volna kékre festeni, de nem sikerült.
A fodrász azt mondta, hogy ez azért van, mert ez a szőrzet teljesen más összetételű mint a haj.
Gondolom ez igaz a szeméremszőrzetre is.
nem??? :))
Én nem tudtam hogy ez egy általános kérés... :)
Mivel szőke vagyok, ott lent nem mutat jól ez a szín. Szeretném barnára festeni. Már egyszer próbáltam hajfestékkel, de hamar lekopott.
Valakinek valami jó ötlet?
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Csajos szilveszteri buli!!! Senki ne maradjon otthon!
- Hogyan, mivel lehet ruhát festeni otthon?
- Hosszú hajat megéri otthon festeni?
- Kozmetikusok, hogyan lehet otthon szempillát, szemöldököt festeni? Segítenétek?
- Tudna valaki ötletet adni ahhoz, hogy hogyan kell a műszempillát otthon, házilag felrakni, lehetőleg úgy, hogy fenn is maradjon?