Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Szia csiga!
100at összesn a doki+szülésznő!
Nem gondoltam, hogy ennyit adnék csak a dokinak!
De majd mégk konzultálok ez ügyben!
Valószínű, mi is 50et fogunk adni...az arany középút!
visszatérve a hálapénzre, szerintem túlzásokba nem kell esni, gondold el te mennyit dolgozol azért a pénzért. Persze fizetni kell, na de a 100000 szerintem nagyon sok. Mi is 50-et adtunk.
Ja és engem a szülésznő vezetett körbe a klinikán, mindent megmutatott, mindent elmesélt, nagyon jó volt, hogy tudtam mi vár rám.
Jó reggelt!
Reméljük Kata jobban van, tényleg borzasztó, ha beteg a gyerek, bár Ricsi még úgy igazán nem volt beteg, de ha már csak az orrfolyás miatt rosszul alszik vagy a foga miatt, úgy sajnálom.
Stella boldog 6.hónapot.
Ricsi szombaton lesz 1 éves, húúúú, tényleg mint ha most szültem volna
Sziassztok csajok!
Én nagyon jót aludtam éjjel!!!
Remélem más bajom sem lesz egész nap!
szegényke.Reméljük sikerül a pisi a zacsiba.Annyira szar ha beteg a gyerek,látod ahogy szenved és nem tudsz rajta segíteni.Engem nagyon megtud viselni,de gondolom benneteket is.
Ide a klinikákra hozzod a pisit,ugye?
hát én sajna nem sokat alszok mióta terhes vagyok...
Régebben ilynkor már az igazak álmát aludtam...
általában 20-21 körül mindig behumtam, ahhoz képest, most...
és éjjelente is felébredek és fent kukorékolok!!!
Jó éjt!!!
Hú 35 nm tényleg kicsit :( De biztos jó lehetett ott is.
Upsz én lépek aludni :) Reggel a gyerekem ébred időben.
De jó is volt amikor terhes voltam. Annyit aludtam mint egy mormota :)
jó éjt :)
Most is itt vagyunk még...
Azért jó, mert régi társasház, összesen 4 lakással.
A mienk a belső udvarra néz, az ablakok is, és van egy jó nagy teraszunk is!
Végül is szeretünk nagyon itt lakni, és nem is mennénk sztem sehova, ha nem 35 nm volna a lakás egy szoba-konyhával és egy picike fürdővel. Babával ezt nem vállaltuk. Ráadásul a férjem hol nappal, hol éjjel dogozik, kell neki is a pihenés. A pici meg elég sokat fog sírni... Bár ezt így előre nem tudhatom.
De alkalmazkodnunk kell!
Jobb lesz ott, ahol azért 3 külön szobánk lesz!
Kicsit hangos, de elviselhető. A rendezvények zajai persze ide is idehallatszanak!
De toleránsak vagyunk...becsukjuk az ablakot! :)
igen nekünk is. Pár alkalom alatt annyira a szívünhöz nőtt, már hiányzik...
De azért még megyek alkalmanként a kimaradt órákat pótolni!
Én is voltam és még a szülés résznél a párom is eljött. A klinika látogatás jó volt, mert amikor mentünk szülni akkor már tudtuk hová kell menni. Amikor már babáztam akkor is jött egy csoport és aki tartotta ( nem emlékszem már a nevére) megismert. Kérdezte, hogy na milyen volt. Mondtam neki, hogy haza akartam menni szülés közben. Erre ő : Én megmondtam :)))
Nekem az egész gyerekágyas osztályos időszak is olyan jó volt. Még mindig jó rá gondolni.
Na egy-két ember volt aki rossz tapasztalattal volt felé de hozzám végül is nem jutott el semmi.
Írnál erről nekem mikkel jöttek az emberek.
Inkább priviben szerintem.
Nálunk mindig jó kedvű. A jó múltkorában mikor mentünk akkor már a férjemmel kezdett el kokettálni, jól elnevedgéltek, már kezdtem magam én kínosan érezni, hogy mi van...
Persze aztán én következtem... :)
Én mondom, hogy rendes!
Maximálisan megbízok benne!
Voltak akik el akartak tántorítani, meg mindenféle mende-mondákkal jöttek.
Nem tudom hogy van e alapja, de nem is érdekel. Velem normális és bízok benne, csak ez a fontos!
huh, hát nagyon gyorsan!
Én első körben 6 hónapot adtam magunknak, persze bíztam benne, hogy hamar összejön és még ennyi sem kell majd!
És igazam lett. Szeptemberben volt az esküvőnk és novemberben már össze is jött a Drágánk!!! Hozzáteszem, hogy élesben októbertől kezdtünk el próbálkozni!
Akkor jól saccoltunk :)
Jó nekem se annyira a típusom de nem rossz :S Néha mondjuk elég rongy fáradt arca volt, de gondolom egy jó kis ügyelet kinyírta:)