Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
köszi!
akkor majd írj, mit mondott a doki! neked is minden jót kívánok és h. teljesüljenek az álmaitok!
jaj ezek a túrós dolgok már nehezen csúsznak lefelé.
megnéztem tegnap a papírjaimat és képzeld tényleg volt az 6. napon is már egy 10x10-es tüszőm...csak jól hallottam. végülis a lényeg, h. szépen nőttek a picik is.
a pasikkal kapcs.-ban úgy vettem észre a magyarok figyelmesebbek, ők felállnak és átadják a helyüket...legalább is tegnap így volt.
szia
anta nem tudom mikor megyünk. majd ma 10 után hívom a dokit. akkor mondja meg hogy holnap vagy csak szombaton lesz a beültetés.
itt is esik egész nap a hó.
sok csodát kívánok holnapra.
jobbulást!
én jól vagyok, este szokott csak feszíteni.
elég rosszul aludtam és izzadtam is rendesen :( , pont úgy mint ahogy a multkor a menszi megjövetele előtti este.
Erika!
nagyon örülök, h. minden rendben veled!
Lyana!
hányra mentek? mi 8:15-re, de hogy betett nekünk ez az udő? nem is tudom mikor induljink el....nálunk egyfolytában esika hó.
Kekmeggy!
azért szerintem vigyázz a diétával, a szervezetedet nehogy legyengítsd a kezelés előtt!
Helló, Lányok!
Hogy vagytok? Én itthon, dögrováson. Nem olyan komoly, inkább nátha... amit a védőoltásoknak köszönhetek nagy valószínűséggel...
Sziasztok, Lányok!
Lyana, szuper híreket kaptál, de jó érzés lehet. :)
Erika, örülök, hogy nincs Nálatok semmi baj. :)
Anta, köszönöm, a tippet, Primula, most kezdem hangolni magam a diétára, mert azért nekem elég sokat kellene fogynom (bár ezt a drnő nem mondta), és a villámdiétáknak mindig jojó lett a végük eddig, szorítok, hogy meg tudd tartani a súlyvesztést.
Szóval még egyszer mindenkinek nagyon drukkolok, és figyelek is a fórumra, de elég csehül vagyok, nem nagyon van energiám írni. :)
primula bocsi de elfelejtettem:-( Mikor fogsz kezdeni??
Hallod rengetegen vannak a kaáliban. Még a kísérőket is kiküldik. a férfiak ülnek a friss punkciós meg áll. a nővérek állítják fel a férfiakat hogy a friss műtöttnek át kellene adni a helyet. nem látják hogy a kéz fején kötés van mert infúziót kapott??
Szép estét mindenkinek!!!
Elteszem magam holnapra!!!
:-D
Hát,igen,úgyis kibírjuk.
Csak attól féltem,hogy ki vagyok nyílva.De a doki szerint semmi gond,így megnyugodtam.
Néhány év van közöttünk.
Azt gondolom én is így viseltetnék a terhesség velejáróival. 32 évesen szültem, akkor sem volt egyszerű. Veled ellentétben, én a cukros lötyitől padlót fogtam.
De azért várom, hogy szenvedhessek, hisz az 9 hónapnál nem lesz /lehet több... ((-:
:-)
Igen,hugom is azt mondta,akkora a súlya,mint egy kenyérnek. :-)
Hát,be kell lássam,nem vagyok 20 éves,tudtam az elején,hogy nehezebben fogom viselni.
Hali!!!!
Nagy volt az ijedtség, de szerencsére nem lett semmi gond.
Örülök Veled!!!
Szinte, mint egy kilós vekni...
Hihetetlen!!!!!
Szép estét!!!!
Sziasztok!
Megjöttem, doki szerint nem kell aggódni. A méhszájam zárva, jól tartja magát,pihenjek sokat. Bogi kb 900 gramm, lassan mehet sumo bírkózónak. :-)
Jajj köszi! Ari vagy! Majd mesélek meg mennek majd képek a naplómba is! A Drágám felajánlotta, hogy ha tényleg el akarok menni, akkor menjünk a program /lombik/ előtt!
Most lépek, mert a tusolás és a hajmosás még hátravan! És az utóbbi a hosszú hajam miatt nem eccccerűűű mutatvány szokott lenni! /na jó, nem olyan hosszú, csak a hátam közepéig ér, de van gond vele ;) /
Hali!!!
Jó szórakozást!!!!
Ui.: irigyellek a kirándulás miatt ((((-;
Sziasztok csajok!
Látom, mindenkinek nagyon jól alakulnak a dolgaik!
Nekem még van 4db fogitabim, a mait leszámítva.
Jövő hét pénteket várom már nagyon! No de a csütörtököt is! Akkor megyünk a Drágámmal Pestre kicsit kikapcsolódni: CSI-interaktív kiállítás és Tropikárium!
Attól, hogy ritkán vagyok, olvaslak benneteket és megy a drukk mindenkinek!
Erika! Remélem a dokinál minden rendben volt!
Sziasztok!!!
Igen felgyorsultak az események!!!
Lyana, gratula!!!
Anta, neked is minden jót!!! Csak semmi izgalom!!
Kekmeggy, hogy állsz a diétával???
Amiről írtam, annak az eredménye 1 hét alatt 3,5kg minusz!!!
Ami a nehéz, hogy ne menjen vissza!!! ))))-;
Vica, neked is üdv!!!
Erika, mi volt a nődokinál???
Remélem, nem talált semmi problámát!!!
Szép estét Mindenkinek!!!
na,mindenkinek minden jót,megyek kicsinosítom magam a dokibának.
Pusssz
Köszi!
Hát,én nem vagyok túl jól pár napja,azért is várom már a dokit.
Feszül a hasam,bekeményedik,néha szurkál is,anyósom védőnő volt világéletében,és szerinte sem normális dolog ez. :-(
De remélem,emeli a gyógyszeremet,és akkor elmúlik,rengeteg időm van még,legalább 11 hétig még ki kellene tartanunk.
Szia.
haha legalább tudod hogy jól érzi még magát odabent.
kívánom hogy a doki bácsi mindent rendben találjon!!
nagy puszi.
amúgy a kismama hogy van ??
Szia drága!
Remélem,jól van,ma délután 16.45-re megyek szegedre a dokimhoz.Mindenesetre aktívnak ma is nagyon aktív,mint mindig. :-)
Sziasztok!
Erika hogy van a kisbabád??????
Anta szorítok a pénteki punkcióhoz!! Kitartás nem olyan vészes ám hehe...
Én már jól vagyok:-))
Lehet hogy talizunk ha nekem pénteken lesz beültim.
Szorítok majd érted.
Sziasztok!
Lyana!Nagy gratula az eddigiekhez!anta neked meg megy a drukk péntekre!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018