Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Mi van???!!!
Én július 16 után telefonálok középidős uh-ra időpontot kérni.
Akkor én már lehet, hogy idén nem is férek bele a keretbe és csak jövőre lesz kezelésem?
Akkor én felkötöm magam.
Sziasztok!
Rég nem írtam, de azét olvasgattalak titeket.. nagyon szomorú, hogy mindenki negatívat tesztelt, ez olyan hihetetlen, jó lenne már egy siker hullám, mert kezd fogyni így a remény, olyan jó volt múltkor olvasgatni, hogy soknak lett kétcsíkos a teszjük. Ma voltam a kaáliban középidős uh-n. Közölte a doki, hogy jókor jöttem, mert nemsokára csak 2011-re tudott volna időpontot adni! A vér fagyott meg bennem, nagyon durva!. Tegnap volt vmi fejmosás náluk, hogy ha túllépik a havi tb-s keretet, rájuk terhelik a bevételkiesést.. hát vegyes érzéseket váltott ki belőlem a beszélgetés. Most fogigátló nélkül indulunk, és meg kellett adnom több hónapra előre, hogy majd mikor jön meg napra pontosan... ez jó vicc, egy hónapra is nehéz, nemhogy több hónapra. Érdeklődtem a vitaminok felől, azt mondta felesleges szednem a Femibion-t, stb. .. elég a transzfer előtt 1 hónappal. Aki korábban szedte a gynexet, milyen tapasztalatai voltak? Légyszi írjátok meg! Üdv: Anny
Niki123!
Ha még nem is jártál ott mindezt honnan tudod?
Miért kell mindenről rosszat feltételezni? Vagy jó magyar szokás szerint szarjunk oda ahol eszünk?!
Én mindig az ellenkezője szerint járok el, kedvességgel sokkal többre megyek, ja és mindent elérek.
sziasztok!
hétvégén és hét elején kicsit elmentünk kikapcsolódni.
tegnap voltam a kaáliban, gyógyszert kaptam gyulladáscsökkentőt 10 napig, konzervatívan kezelik a problémámat. ha megjön jelentkezek középidős uh.-ra. utána lehet fogigátlóval kezdek, ezt nem tudom pontosan. csak akkor kezdjük a kezelést ha nincs folyadék, ha elkezdtük és mégis van újra leállunk. így semmit nem tudom biztosra még a kezdést sem, a szabim is elúszott most erre a be nem fejezett kezelésre és nem beszélve kb. 40e ft-ról... ki tudja hányszor úszik még így el...ez nagyon durva.
újabb műtétre nem akar rábeszélni azt mondta nem vállalja érte a felelősséget.
kicsit elegem van az egészből...
primula, Isten éltesse a lányodat!
Sziasztok!
Primula nincs még tapasztalatom az akupunktúrával kapcsolatban, mert ma délután lett volna az első. Sajnos most még nem szurkálás lesz, csak valami kisebb kezelés, mert iszonyt beteg lettem. A múlt héten a férjem volt benne, de az utolsó napon egy "icipici" puszival megfertőzött. Annyira köhögök, hogy aludni sem bírtam. :( A nyár közepén a téli sálamban parádézok a lakásban. :)
Barbildi örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgok körülöttetek.
Szia Primula!
Kérdésedre válaszolva... lassan jönnek helyre a dolgaink itthon, de nem reménytelen a dolog.nagyon nehéz, sok gond előjött anyagi és egyéb téren is. Jó lenne elmenni egy kicsit nyaralni, kimozdulni itthonról, de sajna idén ez nem jön össze. Bejelentkeztem a kineziológushoz, remélem lendít majd rajtam valamit.
Hogy sikerült a lányod bulija?
Sziasztok!
Lemaradtam több mint egy oldallal... alig győzlej utolérni benneteket. :-))
Az utiköltség engem nem érint, mert szegedi vagyok, de a várakozás az szegediként is gáz, de tényleg nagyon türelmes tud lenni az ember a cél érdekében. Nagyon sok kiskapu van amikről mi nem is tudunk és talán soha nem is tudjuk meg. Az tény, hogy nagyon sokba kerül minden, bár nekem a stimu egész olcsó volt, nekem a transzfer utáni Utrogestan került a legtöbb pénzbe... ki is akadtam rajta, hogy drágább volt mint a szurik, bár én csak Merionalt kaptam meg a clostyt... ezek olcsóbbak, mint a többi. Száz szónak is egy a vége... nagyon sokba kerül, de nincs más választásunk, a lényeg hogy sikerrel járjunk!
Niki!
Punkció előtt 2 naponta kell menni uh-ra és vérvételre. A vérvétel miatt fél nyolcra kell oda menni. Én általában 11 körül kerültem sorra a doki bácsihoz. Ez attól is függ, hogy mennyi punkciója van aznapra. Nekem a 14.nap volt a leszívás.
Valamit valamiért. Ha a várakozás az ára a babának akkor az ember türelmesen kivárja a sorát. Én mindig türelmetlen voltam ha várnom kellett, valahogy ez a kaáliban nem jött elő. Aranyos lányokkal ismerkedtem meg és sokat beszélgettünk. Így sokszor fel sem tűnt az idő múlása.
SZia primula!
Most nem veszem észre a frontot rajta,mert a nagy lányom úgy felkapatta,hogy így is-úgy is hisztizik,ha nincs kézben,vagy nem megy vele a babakocsi. :-)
Hisztis picsa lett.
De imádni való hisztis picsa. :-DDDDDDDDDDD
Uhhh, ez nem semmi.
Ez az uh, ami a leszívás előtt van és 2-3 naponta menni kell? mert akkor elég bosszantó ha esetleg minden 2. nap ott kell várakozni 3-4 órát...
Hali!!!
Sun, mizujs az akupunktúrával????
Várom a véleményedet róla!!!
Kekmeggy, képet töltöttél már fel a rucidról???
Anita, mit mondott a nődokid????
Ildi, veletek mizujs????
Erika, Bogi hogy viseli ezt a változékony időt???
Niki, a múltkori témára reagálva:
legutóbb 13.00-ra volt időpontom csak uh-ra, és 16.30-kor jöttem ki.
Ez gáz volt!!!!!!!!
Szép estét!!!
A prog szuriról annyit, hogy az a vetélést akadályozza meg - és lehet, hogy ezt már végső elkeseredettségében mondja sok nő, akiknek nem sikerült a beültetés - de sokszor "elfelejtik" beadni, hiszen a lombik tényleg egy nagy pénzbánya, ez lehet durván hangzik, de akár szándékosan nem adják be, hogy legyen köv. alakalom is, ezáltal lóvé.
Ezért érdemes tisztában lenni a dolog orvosi oldalával is, ku....ra nem kellenne, hogy fejtörést okozzon, vajon kib....nak e velünk, vagy sem ezáltal. Én mindenképpen rákérdezek majd és követelni fogom De majd látjuk, mert még csak 1 alkalommal voltam a Kaáliban, amikor időpontot kértünk konz.-ra... Tehát nem tudom, hogy mennek a dolgok, csak azt, hogy járna...
Szép napot Mindenkinek!
Az elég gáz, ha nem jár! ...Perszer Terry Black mellműtétét + a hormonokat annak idején finanszírozták, ráadásul sopánkodik az állam, hogy 30 év múlva ki tartja el az országot. Sokan még azt sem engedhetik meg maguknak, hogy havonta egyszer elutazzanak vonattal akár 100 km-es távolságra, mert a fizetésük éphogy eléri a létminimumot, sajons van egy ismerősöm, aki a lombik pr. miatt személy hitelt kellett, hogy felvegyen, a mai napig fizeti a törlesztőt, ez egy éve volt és baba még mindig nincs (BMK)
Akkor már értem.
Jól van, mert a punkció napjától kellett az utrót használnom nekem is.
Hahó, Lányok!
Én sem kaptam. :(
Mondjuk, nem tudom, mennyit segített volna rajtam. :(
Én za útiköltség-térítéssel úgy jártam, hogy eleinte kérdezés nélkül lepecsételték, aztán a transzfer után azt mondták, szigorodtak a szabályok, a TB fircangolja őket, akkor már nem kaptam pecsétet, szóval most nem tudom, punkció és transzfer kivételével jár-e a költségtérítés.
Aha. Nekem nem mondtak semmit erről. És nem is kapott a férjem semmit, hogy váltsa ki.
Előfordulhat, hogy elfelejtették?
Sziasztok!
Niki!
Én semmi vizsgálatért nem fizettem,a vérvételeket levették a helyi laborban(Makó),a keneteket meg mindent a nőgyógyászom a szegedi női klinikán.
Niki!
Nekem a rákszűrést, a hüvelykenetet, a clamydia és a többi speciális vizsgáltra a doki bácsi vette le amikor az első konzultáció volt. 2500 forintot kértek érte.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018