Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
Bogi! Még ne add fel... még bármi lehet, szurkolok neked!!!
Bogi, amíg nincs vérzés, addig minden lehetséges!!!!
Igazuk van a csajoknak.
Szegeden egy magánlabor (Corden)~7000 ft ellenében néz HCG-t, beutaló nélkül.
Háziorvos csak vizeletből tud nézetni, vérből nem.
Szorítok Én is!!!!!!
Így van!
Mi is drukkolunk KisBogival.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon szorítok!!!!
ne add fel, mert még nincs veszve semmi, várj pár napot és tesztelj újra.
ha nőgyógyász ad beutalót meg kell csinálják a vérből! az a legbiztosabb.
megy a drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Bogim!
Igen!Már többször olvastam,hallottam,hogy nega teszt ellenére kiderült a várandósság.Lehet,még kevés a hcg a szervezetedben.Szerintem is a legmegbízhatóbb a vérvétel.Nem hívott be?
Szia!
Hányadik napon vagy? Nem túl korai a tesztelés? Anny
Szió!
Semmi gond.
Remélem,talált rá megoldást.Bár,egy nap alatt 650-ről 100 körülre nem tudom,lemegy-e egyáltalán bármitől is.Ő abban bízik,hogy egy nap alatt ugrott ilyen magasra,akkor vissza is tudja vinni.Hát,remélem.
Sziasztok!!!
Ki hol tart a bcserjével????
Én a 2. kört "futom", és!!!!! a 20 napon lett pozitív az ovu teszt, de olyan erősen, hogy előtte még sose.
A pfészkeim is jeleznek, hogy tessék dolgozni "ÉRTEM/TÜNK". :DDDD
Más tapasztalt ilyet?????
Bogus, hajrá!!!
Erika, bocsi, hogy későn reagáltam, bár Trinitinek a vizesedés miatt nem ajánlottam a dinnyét, tehát valószínű rosszat írtam, bocsi...
Én is remélem,mert ez már a 4.lombikja lenne.Múltkor sikerült,de 5-6 hetesen elvetélt. :-(
Holnap kiderül.
Szia anta!
Ő is a kávéra gondolt,meg a petrezselyemre.Én ezekről nem tudtam,hogy vízhajtók.Mindig tanul az ember. :-)
barbildi!
Nagyon ari vagy, köszi szépen!
Én is nagyon drukkolok Neked-Nektek-Mindanyiótoknak, hogy mihamarabb számolhassátok visszafelé a hónapokat-heteket-napokat! ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Minenkinek!
Sziasztok Lányok!
Erika! Én semmi extra vízhajtót nem ismerek... de remélem megoldódik az ismerősöd gondja és beadják a tüszőrepesztőt... így ismeretlenül is szorítok neki.
BBogus! Kitartás, érzel már valamit? Hogy vagy? Mikorra is derül ki, hogy sikerrel jártál -e?
Triniti! Néztem, hogy Ádám születéséig már csak 87 nap van hátra..örülök, hogy minden rendben volt az ultrahangon.
Lyana! Neked is már csak 2 hónap van hátra Laura születéséig. Nagyon irígyellek benneteket.:-))
Remélem mi is hamarosan megtapasztaljuk ezt az érzést.
Lassan itt az ősz és mindannyian újra belevágunk a dologba... hátha az őszi kezdések több sikerrel járnak.
Én csütörtökön megyek a kineziológushoz... sokat várok tőle, remélem nem csalódom benne.
Itthon végre helyreállt a rend és túl vagyunk egy nehéz időszakon.
Gondolkodom, hogy elkezdjek -e akupunktúrára járni, de még nem döntöttem. Most nem is szedek semmit sem, a doki leállított mindent, majd szeptember körül mondja meg a doki, hogy mit csináljak és mit ne.
Szia triniti!
Sürgős hatás kellene,mert dokinéni szerint ha holnap is ilyen magas marad,akkor nem ad tüszőrepit,és ugrik ez a hónap.De nem tudom,van-e egyáltalán ilyen gyors módszer.
Szia Erika!
Homeós bogyók?? natrium sulfuricum állítólag nagyon hatásos!
SZiasztok Lányok!
Tud valaki valami jó vízhajtó módszert,ami nem gyógyszer,és stimu alatt is lehet csinálni?Barátnőmnek sokat kellene pisilnia,állítólag attól lejjebb megy az oestradiol,mert ha ilyen magas marad,ugrik a tüszőrepi,és így a mostani lombik.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018