Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
SZiasztok!
sunflower!Igazolás elfogadva . :-DDÉs kívánok neked sok sikert!
Anta!Jobbulást!
sziasztok csajok!
jelentem túléltem a műtétet!
nem úgy alakult ahogy terveztük, először is a köldökömön alig tudtak bejutni/3 varrat van 1-2 helyett/, az előző 5 műtét miatt sok összenövés volt, így a laparoszkópiáról átváltottak a laparotómiára, szóval nyílt hasi műtét lett a vége. e miatt vasárnap jöttem haza. eltávolították mindkét petevezetéket, plusz találtak endometriózisos góc pontokat :(( amiktől szintén megszabadítottak. ez újdonság volt a számomra.
a csöveket másnap vették ki. a műtét után 12 h-val kimentünk tusolni. lassan napról napra jobb, bár az első napokban minden lépésnél a bal oldalon olyan fájdalmat éreztem mintha kést forgatnának bennem, gondolom a belső varratok miatt.
most gyógyulgatok.
mindenkinek köszi, h. gondolt rám!!!
sun, anny drukkolok!
Sziasztok!
Jelentem, igazoltan voltam távol, mivel pár napra eltűntünk a párommal. Kivett 1 hét szabit és ilyenkor nem a net a legfontosabb. :)
Visszaolvasva ti nagyon "szerencsések" voltatok ezekkel a műtétekkel. Nekem a lapar előtti este és a műtét előtt is volt beöntés. Este meg hüvelykúp is. A nővérke azon poénkodott, hogy jobb mint egy wellnes-hétvége. :(
Mondjuk én azóta sem nyugodtam bele a műtétbe, pedig már 3 éve volt. Azon agyalok a mai napig, hogy muszáj volt megcsinálni vagy sem. És sajnos a nem felé hajlok.
Anny, ezek jó hírek. A 7 tűsző szép eredmény.
Kekmeggy remélem jó volt a lagzi és jót buliztál. És remélem nem kell műteni téged és még idén belevághattok a következő lombikba.
Erika ez a kis Bogi nagyon szép baba. És mekkorát nőtt...
Én tegnap voltam Szegeden és már előre szóltak, hogy vigyem a Háború és békét. Erre 9:10-kor már jöttem is el. Na nem is sír a szám. :) (Persze vissza is mentem, mert az egyik szurit elfelejtette a doki felírni. De szerencsére még a patikában eszembe jutott.)
Ma meg is jött és holnap kezdem a szurikat. Remélem minden jól alakul. Nagyon bátornak érzem magam, mert elhatároztam, hogy a Merionalt is magamnak fogom beadni és nem megyek a dokihoz. Ha 2 szurit beadok, akkor a 3.-al nincs kedvem minden nap elbumlizni. Remélem sikerül, mert nem szeretném elrontani.
Többiek hogy vannak?
Sziasztok Lányok!
Hallott valaki a CERAGEM masszázs ágyról?
Nekem ma ajánlották... utána olvastam a neten, nem tűnik rossznak... állítólag ingyenesen lehet használnak a CERAGEM központokban. Én a fodrászomnál láttam és ő nagyon dícsérte.
Nálam kétszer is megcsinálták, bár év különbséggel.
Anny, hajrá!!!
Egy kedves és nagyon egészséges petefészek-roncsoló műtét, amelynek során elvékonyítják a petefészkek megvastagodott falát, és kipukkasztják a cisztákat.
1 éve volt ilyen műtétem, sajnos megint jó kilátásaim vannak rá, mert a hatása csak átmeneti, valszeg emiatt nem reagáltam már megfelelően a mostani stimura, ezért állították le.
A műtétet PCO-szindrómásoknál szokták végezni, nagyon-nagyon szeretném elkerülni, nehogy egyszercsak itt legyen a vége, fuss el véle, és ne legyen több petesejtem, mert annyira roncsolódik a szövet.
Köszi, Csajok!
Vmikor október közepén megyek az intézetbe (ciklus 5. hete), sztem akkor fog kiderülni, indítanak-e még idén, vagy petefészek-drillingre küldenek.
Sziasztok!
Anny!Megy a drukk!
Kekmeggy! Jól tetted,ha már így alakult.Reméljük,jó sokáig nem lesz alkalmad majd mulatni,ha újra belevágtok. :-)
Többiek?Hiányos a létszám.Figyelek ám! :-DDDD
Anny, drukkolunk ezerrel, és várunk a jó hírekkel!!!
Én lagziban voltam, átmulattam a hétvégét (ha már leállították a lombikomat, elvileg ugye most lennék beültetés után, ha nem így történt volna... :().
Jó reggelt mindenkinek!
Azt hittem szombaton majd nem győzlek vissaolvasni titeket, de semmi. Mit csináltatok ilyen csúnya esős időben? Én szegeden voltam, és olyan jó volt, fél tízre végeztem. A doki 7 db tüszőt diktált az asszisztensének, múlkor 9-10 db volt. A több hova tűnt? Nálam punkció kedden. Szép napot mindenkinek!
Hahó, Lányok!
De csendben vagytok. Kivel mizújs?
Szia Ildi!
Köszönöm szépen!
Drukkolok,hogy mielőbb mindannyian átéljétek,amit én .:-)
Szia Erika!
Szépen fejlődik kis Bogi... láttam a fotókat a naplódban... nagyon szép baba!!!
Jujj, de nagylány már. :)
Nem semmi, hogy telik az idő, és milyen gyorsan nő. :)
SZia drága!
Köszi,jól van KisBogi.Ma méretkeztünk tanácsadáson.7600gr,és 65cm. :-D
Sziasztok!
Úgy látszik tényleg mindenki eltűnt. Én lassan letáborozok a kaáliban, ma voltam 3-szor ezen a héten ott, és még szombaton is.A tűszők érnek, a hasam meg kipukkad. Senki nem jár Szegedre mostanában? Üdv: Anny
Sziasztok, Lányok!
Hogy vagytok?
Kisbogi hogy van?
Remélem, Anta túlvan a műtéten, és minden a várakozásainak megfelelően alakult.
Én holnap fejezem be a Norcolutot, és az új ciklus 5. hetén akar a Kaáli látni (vlszeg nem fog magától megjönni akkor már). Valszeg akkor fogja eldönteni, megpróbálja-e még a Closti-s stimut vagy nem, hanem műtétre küld. :-S
Szia!
Nem kételkedtem,csak még nem hallottam ilyet.
Antának én is drukkolok!
Nekem az egyik petefészek felőli oldalon hagyták benn közel 24 óráig, hogy kivezesse onnan a khm... cuccot (bocsi, nem tudtam máshogy leírni).
Szép napot mindenkinek, Antának meg drukk ezerrel!
Köszönöm,jól vagyunk. :-)
Akkora hurkái vannak.....
Neked is szép estét.Megyek lassan,fürödni.
Amikor térd műtétem, ill. epeműtétem volt, akkor hagytak bent csövet....
Kicsi lány jól van???
Szép estét!!!!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018