Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Holnap 1-re kell mennem pindurkákért:))) Ennek most már sikerülnie kell,elegem van a sok-sok kudarcból illetve veszteségből!
mi Szegedre fogunk menni....nem vagyok túl idős szerintem 30 leszek az idén.
Teljesen igazad van, agyalni tilos! Mondom én, akinek állandóan kattog az agya! :-) Minden csak rendben lehet!!!
Ez nem igy van.
Ha odaállsz a pulthoz és kifizeted nekik az semmiben nem különbözii attól mikor hó végén az oep elutalja nekik a kezelések árát.
Ez nem egy piac...
Nem ugy van hogy "fizetsz és te dirigálsz".
Nekik aztán édes mindegy hogy te fizetsz vagy állam bácsi.
Plusz akik ott dolgoznak, szerintem kibujnának a bőrükből ha ezt meghallanák.
egyet nem nagyon,kivéve ha csak az az egy van.
Hármat szintln ne naGYON, csak ha a kor vagy egyéb indokolja.
Általában kettőt.
Szegeden.
De pl debrecenben 3-4 is megy simán és nem kell hozzá semmi különös indok.
vagy a pénzemért megmondhatom?:)
jajj elveszítem a fonalat...akkor hányat ültetnek vissza?egyet vagy kettőt?vagy hármat is?mitől függ?
Ezen ne is agyalj. Van akinek a 2 db 3 sejtesből ikrei születtek, van akinek a tankönyvbe illőből pedig semmi nem lett. A tieid nagyon szépek, biztos fejlődtek tovább, főleg hogy genetikai gond kizárt nálatok. Nyugi, holnap mész vérvételre és estére már boldog kismami leszel :)
Hanka-panka, igen valóban érdekes a genetika, és ez sejtek és a pontozás is, anno nekem sokkal "szebb" sejtet raktak vissza, mint az egyik társunknak, de ő babás lett én nem! A doktornő is azt mondta, ezt nem lehet, tudni, lehet aki "kint szép" és visszatesznek nem fejlődik, aki pedig "kint nem szép", ha beteszik ott jobb helyen van és szépen fejlődik. És persze mindez fordítva. Én is kaptam már blasztocitát is vissza és mégsem marad meg! :-( Olyan nem egyszerű dolog ez az egész sajnos!
Látod ez olyan érdekes. Van már gyereked, nem is nálad van a baj és mégsem tapadt meg.
Mert azt még megértem, hogy velem baj van és nem sikerül, de ha a nő egészséges és van is már gyereke mi a szösz hogy mégsem...
Ez olyan furi. Nagyon bonyolult dolog ez a genetika.
Te lányok! Több helye olvastam, hogy a 8 sejtes 3 napos a jó és a 3-4 sejtes az nem annyira.
Most akkor ha 2 db 8 sejtest kaptam vissza és az összes többi kuka lett akkor ez a 2 db 8 sejtes már nem lehet , hogy nem fejlődött tovább ugye?? Vagy igen?
Nálunk nem. A férjem 85 millió katonát termel és 80% mozog szal ő tökéletes ;-) már bizonyitott:) oviban van épp a gyümölcse :)
bocsi.most olvastam jobban utána hogy muuucika irta hogy náluk is a párjánál van a gond.elnézést.
köszi hogy írtál.akkor ezek szerint bátra folytathatjuk onnan ahol abba maradt.igen nem sikerült.ha jól olvastam te írtad hogy a párodnál vannak valószínű a problémák.na nálunk is.már úgy kezdtük a lombikot hogy tudták hogy neki kevés az életképes spermája.egyébként nekem már van az első házasságomból két lányom,akik már nagyok.első alkalommal csak egyet tudtak vissza helyezni ,másoszorra már kettőt,és harmadszorra pedig háromat.a háromból csak egy volt 8 sejtes. állapotban,a többi 3-4 sejtes volt.vissz ültették és még sem tapadnak meg
Most 3 naposan kapom vissza őket,előtte mindkétszer 4 naposan.
Nemsokára megyek át a barátnőmhöz és 22:30kor beadja az Ovitrelle szurit! :-) Pénteken pedig 9:30kor lesz a punkció! Már várom és egyre jobban izgulok is, pedig tudom milyen hisz már van egy lombikos babónk!
Szerintem már ne futkározz! Nehogy gond legyen tényleg azokkal tüszőkkel!
ok!Hány naposan kapod vissza őket???
Én meg pénteken kapom délután vissza pindurkákat...
Szia! Leírom a vélemény még akkor is,ha dühőt váltok ki vele vagy okoskodásnak tűnik illetve nem fogadod meg!
Én a helyedben nem tenném,mert nem tenne jót a tüszőknek,bármikor megrepedhet idő előtt...ismétlem magán vélemény!!!
Hanka-Panka, próbálok nem fennakadni...
Évek óta vizsgálatról vizsgálatra járunk és mikor már "szerintünk" minden vizsgálat megvan kiderül az első megbeszélésen, hogy az egyik hormon vizsgálat hiányzik.(miért? mert a vérem elkeveredett a laborban)
Pont egy olyan vizsgálati eredmény nincs amire kb. 2,5 hetet kell várni, de annak elvégzésére szintén 2 hetet, mert csak akkor jön meg.
Ez a mens. 2. napján készített UH feltette az I-re a pontot.
Tudod, a babáért mindent, de azért vannak néha mély pontok.
Ti hogy vagytok?
Sziasztok szerintetek lehet még futni punkció előtti este kb 5-6-km??
ja és szia
mi volt a 3 év alatt?? gondolom spontán nem sikerült...
:(
Ez ugy van, hogy a tb számodhoz az oep-nél hozzá van rendelve 3 lombik, és 2 még felhasznmálatlanul van, amit életed során mig élsz és ez a taj szám a tiéd hesználhatsz.
sziasztok.új vagyok itt.de a téma a régi.túl vagyunk már három lombik beültetésen,sikertelenül,három éve hagytuk abba a próbálkozást.most újra szeretnénk kezdeni.kérdésem lenne ,hogy tudom hogy öt alkalmat támogat az OEP összesen,de azt nem tudom hogy ha valaki idő közben abba hagyja egy időre a kezeléseket,utána lehet e még folytatni ugyan úgy,vagy meg szakad a támogatás.?várom a hozzászólásokat.köszi :)
Tavaly még rövidebb volt a hajam, most növesztem. Szeptemberben vagy novemberben (már nem tudom) voltunk ott utoljára. Simán lehetek ismerős, sokat várakoztam és unatkoztam már ott :)
Olvastam a versysről, nem ott bukitt ki egy-két éve valami botrány egy doki miatt? Azt tudom, hogy a beültetés előtt kivesznek egy sejtet és megvizsgálják, így kizárják a beteg baba lehetőségét. Ez mondjuk nagyon szimpi dolog.
Láttam a képet a kis hercegnőröl, aranyos :)
Mivel nálunk párom miatt kell a lombik, attól félek, hogy a spermiummal van valami hiba, amitől még elindul fejlődni az embrió, de utána megáll...ha nem lombikoztunk volna, nem is tudtam volna, hogy beágyazódott 2-3 napig. Utána meggondolta magát. Na, ezért gondolom hogy van valami bibi. Adja Isten, hogy ne legyen semmi, de azért van bennünk egy adag félés.
Én mindig szépen kinyomtatom pontról-pontra a vizsgálatokat és játszom a debil esztelent, hogy "melyik utalóval mire van, hova kell mennem." Néha kétszer is megkérdezem ill. rákérdezek hogy jól tudom-e ha látom, hogy megint kihagyott valamit. Ez mindig beválik és semmi nem marad ki :)) Az meg hogy utána fellélegzik, hogy megszabadult ilyen dilistől...hát őszintén, nem érdekel. De nem fogok mindenhova 2x menni, pláne hogy mindezeket a hiányzásokat vonják a fizuból.
További ajánlott fórumok: