Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
LÁtom alakulunk facebookon! : LAssan ott is csinálhatnánk egy külön kaális csoportot :) De ki jelölt most? :)
A lényeg, hogy mostmár jól vagy. :)
Szia!
Ha megírod nekem privátban az email címed, akkor eltudom neked küldeni a beszkennelt papírt, amit kaptam a Kaáliban.
Én a Zádori dokihoz megyek.Nos rosszak lettek a cyto eredményeim...ezért volt muszáj a műtét.De már jól vagyok :)
sziasztok!Új beugró vagyok,bár nekem már van egy 2 éves kisfiam akit Zádori doktornak köszönhetek.Valaki nem tudná elküldeni nekem emailben azt a lapot amin rajta vannak milyen vizsgálatokat kell megcsináltatni,mert én sajnos elvesztettem és most szeretnénk megpróbálkozni egy újabb gyerkőccel.Mindenkinek kitartást kívánok!
Sajnálom, de legalább nálatok is van esély! Nálam sajna a vezetékeim vannak lenőve, sajna, nem voltam átjárható és nem is tudnak vele mit kezdeni, picikét sikerült a balt megnyitni, de nagyon nagyon vigyázni kell nehogy méhen kívüli legyen! Így csak a lombik maradt nekünk, de sokkal jobb mintha semmi esly sem lenne! Én túlvagyok, a 3. és a 21.-napi vérvételen, a rákszűrésen, most az átjárhatóságin és a férjem is! Először ezeket kérték tőünk hogy ezek legyenek meg! A nevem: Umenhofferné Mohai Rita Hajós 28 éves vagyok, így megtalálsz :) Többiek ti is jelölhettek ha gondoljátok! :) Én is a dokinénihez kaptam szegedre időpontot :)
Jesszum! Szabad kérdezni, hogy miért volt szükség erre a műtétre?
Én a doktornőhöz járok.
Igen a műtétem miatt nem lehet természetesen.Nem voltam még semmilyen vizsgálaton.Nekem elvileg rendben vannak a vezetékeim.
Persze jelöljük hátha együtt babásodunk :)))
Szia :)))
Igen megvannak a petevezetékeim.Méhnyakam nincs illetve kisebb lett a méhem :(.
Igen ezért bízom én is abban hátha összejön az inszem.
Sajnos a dokim szabin van így nem tudtam beutalót szerezni,majd csak jövő héten..
Pedig már úgy mennék és csináltatnám :)))
Neked ki az orvosod?
Igen, sokszor muszáj kiírni a dolgokat.
De nekem akkor sincs erre türelmem, meg időm sem ;)
Így számomra csak kommunikáció maradt. És hála vannak olyan személyek az életemben (nem sok), akikkel bármit, bármiről megtudok beszélni, és támogatnak ha gondom-bajom van.
Ilyenkor jön jól a fórum is, ahol kérhetsz segítséget, tanácsot, stb... :)
Én azért döntöttem a napló mellett, mert muszály magamból kiadnom a dolgokat, és ne gondolkozzak sokat, mert abba beleőrülök, és egy szép napon amikor már családom van jó lesz viszaolvasni, és egyszer még lehet a gyerekemnek is hasznos lesz :))
Szia!
De jó, egy szegedi! Én is az vagyok! :)
Milyen műtéted volt? Mert ha megmaradtak a petevezetők, akkor inszem is szóba jöhet első körben. Ha nincs petevezető, akkor csakis lombik.
Mire megcsinálod a vizsgálatokat, és eredményei lesznek, addigra már itt is lesz a konzi ideje :)
Hiszen ezért van ez a fórum, hogy egymást támogassuk a nehéz pillanatokban! Ti is mellettem voltatok és nem hagytatok elkeseredni és én sem hagyok senkit szomorkodni! Idén bízok benne hogy mindenkinek összejön a babó! :) Igen szerintem is jó ötlet ez a naplós dolog, addig sem gondolkodok addig, én is úgy terveztem hogy mindent fotózok majd, még a 9. hónapot is minden hónapban, vagy minden héten :)) Neked is szép napot
Jó ötlet! Irigyellek, hogy neked lenne türelmed írni. Én már sok naplót elkezdtem írni, de soha nem volt türelmem, idegzetem végig csinálni. Mindig félbemaradt. Pedig szerintem jó dolog. Csak nem nekem találták ki :D
Szia :) Neked is nagyműtét miatt nem lehet természetes úton baba? Nekem még inszem sem lehet, mert levannak nőve a vezetékeim, csak a lombik jöhet szóba! De nem panaszkodom, mert legalább van esély, és teljesen mind1 hogy hogyan csak végre család lehessünk! :) Én is nagyon várom hogy kezdjük :) Én a fontosabbakon túlvagyok, de biztos kell még majd sokminden! Igen lehetséges, ha mi 1re vagyunk ti meg 3-ra :) HA van kedved megjelölhetnénk egymást facén hogy felismerjük egymást ha összefutunk :)
Köszönöm a biztatàst, aranyosak vagytok. :)
Rita! Nagyon jó az ötlet, mert legalàbb kiìrsz magadbòl
mindent. Én most fogok összeìrni mindent és még az
az összeszúrkàlt hasamat is lefotòzom. :)
Szép napot és sok-sok pozitìv gondolatot nektek.
Szia :)
Mi Szegediek vagyunk.Nekem is volt egy elég nagy műtétem,nem eshetek máshogy teherbe.Azt nem tudom hogy lehet e inszem.Jó lenne ha lehetne de az se baj ha nem.
Már úgy várom hogy kezdjük.Bízom benne hogy nem kell sokat várni a konzi után.Ma akarok beutalót kérni és elkezdem vizsgálatokat hogy ne kelljen azokra is várni :).
Szerintem esélyes hogy összefutunk 9-én :)
Sziasztok! Mansom sajnálom, de bejjaasszonynak igaza van, ebből a kettőből is sikerülhet és sikerülni is fog hidd el! Képzeljétek el ma elmentem az írószerbe vettem egy naplót, és eldöntöttem hogy mindent leírok benne most és majd amikor elkezdjük szegedet, amikor remélem terhes leszek, a 9. hónapot, a szülést mindent, és majd egyszer megmutatom a gyermekemnek hogy mennyi mindenen mentünk keresztül apával mire megérkezett :)
Szia!
Sajnálom. :(
De ebből a kettőből is sikerülhetnek az ikrek :D
Szurkolok, hogy sikerüljön!
De jó! Felpörögtek az események!
Én jövőhéten megyek középidős vizsgálatra. Kíváncsi leszek mi lesz,és hogy mikor kezdhetünk... :)
Sziasztok!
Nincs több petesejt :(
Egy 19 és egy 20mm-es.
Úgy döntöttünk, hogy nem lesz leszívás, de veszni sem hagyjuk őket.
A doki szerint nagyon kevés az esélye a lombiknak így nem akarunk eljátszani egy lehetőséget az 5-ből.
Inszemet választottunk, hátha.
Ma kapom a repesztőt és csütörtökön megpróbáljuk...
Aki most kezdni, kitartás sikerülni fog.
Szia Kisbabóca!
Hát igen,a sok ülés sem igazán jó. A lényeg,ne hajlongass,nyujtozkodj=ez nekem mai napig nem esik jól,nincs nagy takarítás,emelés. Sajnos mosogatni lehet :D Fözöcskézést úgy csináltam,hogy ülve pucoltam,aztán ha nem esett jól állni,vissza ültem.Sok-sok folyadék,semmi puffasztó,nehéz étel. Én mindegyiknél Mindegyiknél az első 3 nap feküdtem csak,pisilni és tusizni kelltem fel. Utána naponta 1 órákat sétáltam,most is ezt csinálom,csak már a babák miatt hamar elfáradok utána.
Szia! :) Mi 1órára megyünk! Hajósról jövünk majd! És nektek is lombik lesz? Nekünk most ez a műtétem után csak ez az egy megoldás van hogy babánk legyen, úgyhogy remélem mihamarabb kezdhetjük a programot! És bízok benne hogy jövő tavasszal babázhatunk már :) És ezt kívánom neked is!
Szia Andy77!
Kocsival járok 3 megyébe de azt mondták az sem jó túlságosan ha utazgatok .
Nem nagyon mondanak semmit mit lehet csinálni és mit nem , ha többet tudsz szívesen megfogadnám ha leírnád, miket tilos csinálni.
Köszi
Nagyon köszönom a válaszod. Akkor csütörtökön viszem :)
Sziasztok
Mi is április 9-én megyünk az első konzultációra.
Mi 3-órára megyünk.
Ha beleférek csatlakoznék hozzátok :)
Enikeh!
Neked kell otthon nyugiban kitölteni a paprokat Pl. szedsz-e rendszeresen gyógyszert,ha igen mit,volt-e műtéted,még a mandula műtét is beleszámt. Csütörtökön,ha mész odaadod a recepción.
Sziasztok, ma végre elkezdtük mi is a stimulációt. Megkaptam az első szurit és legközelebb csütörtökön megyek UH-ra. Remélem minden rendben lessz. Kaptam egy füzetecskét nyilatkozatokkal, de nem mondták mit kell csináljak vele :) Válaszolnom kell a kérdésekre és visszaadni, vagy majd közösen töltjük ki a doktornővel? Buta kérdés tudom, de mivel nagyon sokan voltak ma is, nem mentem vissza a Kaáliba, hogy megkérdezzem.
én is szegedre járok:)én is elvileg megyek jövöhónapba 4-inszemre:)most egy hónap szünet itthon probálkozás:)és hátha nem lesz alaklom a 4-ikre:)de reménykedek:)mert a remény hal meg utoljára.neked ki a dokid???
Kívánom hogy sikerüljön és remélem nem kerül sor akkor a 4. lombikra! A legjobbakat kívánom nektek is és mindenkinek az oldalon! Ez egy nagyon jó kis csapat, amíg nem találtam az oldalra folyton az járt a fejemben hogy csak nekünk nem sikerül, mert körülöttem mindenki vagy terhes, vagy szül vagy van már babája, csak nekünk nem, és amikor megtaláltalak titeket megdöbbentő érzés volt hogy mennyire sokan vannak ugyan abban a helyzetben mint én! Jó hogy vagytok nekem! :)
További ajánlott fórumok: