Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
még annyit kérdeznék tőletek, hogy a lombik előtti vizsgálatos papíron van ilyen, hogy EKG meg belgyógyászat, ez mit jelent? úgy értem, háziorvostól kérjek beutalót, vagy hogy? ez a punkciós altatáshoz kell, ahgy néhány vérvétel is még, azt tudom, h a házidokitól kell kérnem, mármint a beutalót. köszi!
Én is vízzel iszom. Próbáltam tejjel is de nem érzek különbséget a kettő közt. Holnap újból Szeged. Ma tartok a 6. szurinál, holnap ha minden jól megy már megtudom a leszívás napját.
tejjel isszátok?
én majd vízzel fogom, mert leszoktam a tejről
huh, ez tényleg jó sok fehérje, de finomak! :)
Fitness teremben lehet venni, csoki,vanília, áfonya... és kitudja hány ízben. Nekem nem nagyon ízlik de iható és nem kell egész nap a túrót tömni. Nagyon sok fehérje van benne.
Na, ez a fehérje por valami új lehet, de sokkal humánusabbnak tűnik. :)))
Amennyit csak bírsz. :) Nekem még öt éve azt mondta a doktornő, hogy a legjobb a túró, mert azt már nem kell a szervezetnek nagyon átalakítania. Legjobban nekem a túró+gyümi+kicsi tejföl+ xilyt kikeverve jött be. De volt olyan is, hogy vettem egy dobozzal, 25 dekásat, és mindenhez ettem túrót is. A reggeli szendvicsem mellé, az ebéd mellé, ha eszembe jutott, stb.
Nekem Dokinő azt mondta vegyek fehérje port, abból reggel 1-et igyak. Ezt iszom reggel, délben csirkét eszek, este két-három főtt tojást. Időnként túrót. Ebből csak a fehérje port mondta a Dokinő de nem bízom a véletlenre. Az első szuri napjától kell. Hamarabb kezdheted ha akarod.
Csajszik! Korábban írtátok, hogy stimunál sok folyadékot és fehérjét kell fogyasztani. Mégis mennyi az a sok fehérje? Folyadékra 4 l-re emlékszem. És mikor kellene elkezdeni? Köszönöm előre is a választ!
nem, majd az eredményekkel lesz középidős uh
Szia Kamil! Drukkolok! Minden rendben lesz. :) Sajnos én nem tudok kezdeni szeptemberben, ahogy eredetileg elterveztük, sőt még hónapokat csúszunk.
Örülök, hogy jól haladtok!:) Az eredményekkel kell majd még visszamennetek és akkor csinálnak egy középidős uh-t vagy az is megvolt?
Köszi az érdeklődést, kezdünk bizony! :) Elég izgalmas! :) Meg lettem dicsérve, hogy milyen ügyesen összeszedtem mindent, meg nagyon szuper minden eredményem, meg az uh is, meg hogy már el is intéztük a donort. :) Megkaptam a receptet és mensi első napján kell telózni.Jaj, Csajok annyira szeretném, hogy ez most jó legyen! De persze, ki ne szeretné... :)
Bianconera!!! De jó lett a te eredményed!!
A védőnénim hozta az eredményem majd nekem is az lett mondva, hogy 24.-héten menjek csak!!!
A 20.heti ultrahang szept 2.-ra lett áttéve, mert az első dátum aug. 29Lett volna de ügyel az ultrahangos doki...
Már alig várom!!!!
Én is most kaptam meg, 1,00 kereken :), voltam ma du. a dokimnál, azt mondta, hogy ez tök jó eredmény, de "csak" méhszájat nézett, hogy zárt-e (szerencsére az), majd 20. héten kell menjek, szept. 8-án uh-ra. Úgyhogy addig várakozás, persze a szívhanghallgatót beüzemelte utána a párom itthon, úgyhogy legalább meghallgattuk, hogy szépen dobogtat. Te mikor mész legközelebb?
Én a cukorterheléses vérvételt várom, ill. nem annyira, de furcsának találom, hogy csak 24. héten kell menjek, holott elvileg inzulinrezisztenciám volt/van (?).
Drukkolok a most kezdőknek, remélem, nektek is elsőre összejön!
képzeljétek, úgy tűnik, megvan minden véreredményem (már amiket eddig levetettem), holnap bemegyek érte az sztk-ba. olyan jó, hogy megint egy kicsit közelebb kerültünk a célhoz. csak most drukkoljatok, h jók legyenek az eredmények!!! holnap megtudom. 3. és 21. napi vv, TSH, egyebek.
köszi az infót, én nem is tudom, h én majd hogy csinálom, sztem náluk ilyenért nem fognak adni, tehát szabira megyek majd
Shaunie mi újság, mi volt ma? Remélem kezdesz :-)
Kamil, most biztos sikerül, szorítunk!!
Sziasztok!Rég nem jelentkeztem,nekem kedden kell menjek középidős uh-ra,akkor beszéljük át hogy is lesz második nekifutásra.Nagyon pozitív vagyok,remélem semmi gond nem lesz!
A munkahelyem elfogadta a kaáli igazolását az ezévi megjelenésekről, és visszakaptam 6 nap szabit! Ha megyek legközelebb a kaáliba, csak hoznom kell igazolást és nem kell szabit kivennem. Közalkalmazott vagyok.Hátha más is tudja használni ezt az infót.
én is örülök, hogy együtt izgulhatunk!
várom is meg nem is, igazság szerint óriási félsz is van bennem. másképp fogalmazva: para. :-)
de próbálom majd legyőzni.
jó hír! szuper!
köszi a szorítást!
Bárcsak már ezen kéne izgulnom...
De örülök!! Ezek szerint kb együtt haladunk majd! Legalább együtt izgulhatunk :-)
Mandella! Ezek jó hírek! És nagyon szorítok!
Ma kész lett Az Afp eredményem és szuper lett! A normál érték 0,5-1,4MoM .
Nekem 1,06MoM.így, Normál érték!!!! Boldog vagyok!
na, a részletek, de röviden csak, mert totál elmaradásban vagyok melóilag...
Tehát kb. 20 percet vártunk csak, de az idő alatt lefénymásolták az összes eddigi papírunkat, meg ki kellett tölteni pár nyomtatványt, személyes adatokat megadni, ilyesmik.
Aztán már mehettünk is be Dalmához. Nagyon kedves, közvetlen (párom szerint már kicsit túl közvetlen is) nő.
Átlapozgatva az anyagunkat, megállapította, hogy nem tudjuk a sikertelenség okát. Így hát megejtjük a hátralévő vérvételeket (HIV, hepatitis, stb.), meg elmegyünk élettársi nyilatkozatért, meg megvárjuk a rákszűrés eredményét, meg az endokrinológus véleményét, és aztán ha minden jól megy, októbertől hajrá, belevágunk.
Aztán mivel ma vagyok a 4. napon, elmondta, hogy most azonnal le is vehetik, ha gondoljuk, az AMH-ra a vért, hát ugyebár nekem már meg se kottyan, perpillanat olyanok a kezeim, mintha tűs drogos lennék... le is vették a vért, majd kb. 2 hét az eredményig.
Hát lányok, ennyi.
Nagyon-nagyon várom az előttünk álló hónapokat!! Dalma úgy fogalmazott, hogy karácsonyra már akár meg is tudhatjuk a jó hírt... szeretném, ha úgy lenne... nagyon! :)
Kiemelte egyébként a stresszt, mint szinte mindennek az okozóját, és igaza is lehet.
Shaunie, rád is gondolok holnap! Aztán tessék szépen beszámolni :-)
Én is várom hogy mi újság! Mandella szegedi vagy? Én igen.
További ajánlott fórumok: