Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Hát ez jó kérdés, még én se tudom, hogy mikor merem a fejem ráadni még egyre.
Engem már az első teljesen tönkre vágott, a Kaáli közelébe se bírok menni. Így biztos nem mostanság.
Sziasztok!
Nekem most lesz a 4. lombik!
Ma voltam a doktornőnél középidős UH-on, ciklus 3. napján megint megyek UH-ra,így is megnéz, mivel van endometriózisom is. Nekem az áprilisi beülti tuti csúszni fog, fogamzásgátlót kell szedjek, remélem valamennyire visszafogja nyomni az endometriózist!! Március végén megyek immunológushoz, aki kiértékeli a vérvételi eredményemet - amit a hematológián csináltak - , mivel vannak benne eltérések. Jógára is el akarok járni, arról is jókat halottam + méregtelenítést is csinálok!
Nagyon-nagyon aranyosak vagytok lányok.Nem sajnálkoztok-amit valószínűleg most nem is viselnék túl jól-hanem leírjátok a saját történeteiket,próbáltok lelket önteni belém és még tanácsot is adtok. Nagyon sokat jelent és igazán megható. Sorstársak vagyunk,így tudjátok min megyek keresztül,hiszen Ti is ugyanezt élitek át és nagyon közel álltok mindannyian hozzám már csak emiatt is.És annyira kedvesek vagytok!Olyan okosak és bölcsek,olyan pozitívak!
Tegnap délután egyébként meg is jött a nem várt. A Kaáliban azt mondták,hogy szedjem tovább a gyógyszert és szurit és csináljak holnap reggel még egy terhes tesztet. Szerintem ugyan felesleges,mert egy újabb negatív teszt még jobban felzaklat,de hát ezen már nem múlik,éppen elég zaklatott vagyok így is.
A párom azt mondta,hogy mindenben mellettem áll és támogat,az lesz amit én akarok Ha tovább akarom csinálni,akkor nem adjuk fel,de ha nem akarom folytatni,akkor abbahagyjuk.
Úgy döntöttünk,hogy most elmegyünk genetikára és immunológiára és csak utána kezdünk neki. Ez vszínűleg idő,mert ha találnak valamit,akkor azt nyilván kezelni kell.Addig pihi és megpróbálok mással foglalkozni.Ez nagyon nehéz,de éppen ilyen nehéz transzfertől transzferig élni és most igazán tropa vagyok lelkileg. A testem is jelzett,hogy most elég egy időre(legutóbb már csak 1 petesejtet tudtak leszívni) szóval rám fér,hogy egy kicsit magammal foglalkozzak.
Száz szónak is egy a vége: nem adom fel,de most kell egy kis szünet.
NAGYON KÖSZÖNÖM MINDANNYIÓTOKNAK!!!!!!!!!!!!!!
Ildia! Ne viccelj! Nem adjuk fel. Bár megértelek és igazad is van. De soha nem lehet tudni. A vérvétel a tuti.
Mi pénteken megyünk uh-ra sokat agyalok, hogy mi lehet, de bízom az égiekben.
Megértelek, ha elkeseredtél, de hidd el, keveseknek + a 11. nap. Nekem többször mondták az asszisztensek, hogy a 14. nap előtt ne teszteljek (persze én sem bírtam ki soha), mert sokszor nem mutat még semmit a teszt és csak elkeseredünk! Higgyél nekik, van tapasztalatuk bőven. Sőt, olyan is volt, akinek a 16. nap is - volt, mégis lett baby. Szóval tényleg ne add fel! Nyilván abból indulunk ki, hogy sokan tesztelnek a 10. nap is +-at, de nem vagyunk egyformák. Van még remény!!!
Légy erős (hisz az vagy), és ne sokkold magad ilyen hülyeségekkel, hogy keressen a párod másik nőt! Ilyen klasszat úgysem találna.
Szóval nagyon megértelek, de még korai feladni!!! Tarts ki!!!!!!!!!!!!!!
ET+11.nap
Ma reggel negatívat teszteltem.Pénteken kellene vérvételre mennem,nem tudom,hogy egyáltalán elmegyek e.Hát a 3.beültetés sem sikerült.Pedig próbáltam nem rágörcsölni és az égiekre bíztam magam.Csak tudjátok lányok,én most már belefáradtam.Nem bírom tovább csinálni,nem bírom még egyszer hallani,mikor közlik velem a sikertelenség tényét.Feladtam. A páromnak pedig meg fogom mondani,hogy keressen más anyát a leendő gyermekeinek,mert én alkalmatlan vagyok. Egy nagy rakás szerencsétlenség.Köszönöm,hogy meghallgattatok.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018