Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítás után... fórum

Szakítás után... (beszélgetés)

2009. szept. 30. 17:29
Együtt vagyunk, az utóbbi pár nap szuper volt még rózsát is kaptam úgyhogy gondolom részéről is okés most minden. Sikerült félretennünk a problémákat, de én még mindig nem tudom elképzelni vele a jövőmet. :(
124. szöszipanna (válaszként erre: 122. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 30. 15:15
Hogy álltok??
123. 9bc5015697 (válaszként erre: 122. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 29. 17:49
Mesélj, mi újság? Történt valami új? Megjött végre az esze?
122. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 119. - 9bc5015697)
2009. szept. 28. 19:41
Sajnos ezek a "vélemények" hatással vannak ránk. A körülöttünk levők sok mindent bebeszélnek, a végén már mi is kezdünk hinni benne és úgy is lesz. :( Engem nem szokott érdekelni ki mit mond megyek a magam feje után :) Saját hibájából tanul legjobban az ember de ahhoz hibázni kell.
121. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 116. - 9bc5015697)
2009. szept. 28. 19:39
27
120. Marjann (válaszként erre: 119. - 9bc5015697)
2009. szept. 28. 19:16

Sajnos ezek nem "ööszekapások" voltak. Egyszerűen képtelenek voltunk összecsiszolódni.

Igyekszem pozitív lenni és megváltozni. Nem bezárkózni, hanem vidámnak lenni. Nem miatta, ne értsétek félre! Felismertem, hogy változnom kell ahhoz, hogy boldog lehessek, mert ez az állapot hosszú távon sem jó nekem:(

119. 9bc5015697 (válaszként erre: 117. - Marjann)
2009. szept. 28. 18:41

Szerelmes volt belém egy évfolyamtársam, és 1,5 évig hetente kétszer elmondta, hogy én szerinte nem vagyok boldog a barátommal. Mert lehet szeretjük egymást, ezt nem vitatja, de ez nem elég, ha nem illünk össze, ha nem vagyunk lelki társak.

De én ezzel nem értek egyet, hanem én azt mondom, mint Mónika a Jóbarátokban a lelkitársról... Mert nem ez a lényeg, hanem, hogy egymásra találtunk, és kitartunk egymás mellett akkoris, ha néha piszok nehéz. Ameddig én a páromon is látom, hogy szeret, és tesz értünk, én is kitartok, és talán tovább is... nem érdekel, hogy van, hogy összeveszünk csekélységeken, és utána 2 napig nem áll szóba velem...

A párod szeret ezek szerint... bár nem tudom a problémád miből fakad, így nehéz mondani bármit. Ha pl olyan mint a "Se veled, se nélküled" fórumban leírt srác, az más eset, őt el kell hagyni. De ha ti is "csak" összekaptok hülyeségeken, akkor ha még ennyire szeretitek egymást, még adhattok esélyt, hogy megtaláljátok a közös nyelveteket.

118. Nyerő (válaszként erre: 117. - Marjann)
2009. szept. 28. 17:48
Nagyon megértelek én is most vagyok túl egy szakításon és nagyon nehéz volt elfogadnom.Nálam bevált az a módszer, hogy megpróbáltam fejben rendbe tenni a dolgokat. Pl. mi szólt a kapcsolat mellett és ellenne, hajlamosak vagyunk nem látni az ordító jeleket mert félünk a magánytól. Pedig attól, hogy egyedül vagyunk nem kell magányosnak lennünk. A legfontosabb, hogy elfogadjuk magunkat és higgyünk abban, hogy nekünk jár egy jó kapcsolat. Bármilyen hihetetlen azóta úgy érzem kinyílt a világ és teljesen más tipusú ( értelmes) férfiak próbálnak a kegyeimbe férkőzni. Mindig vannak nehéz napok de akkor igyekszem végig gondolni mennyi jó van az életemben amit természetesnek veszünk egy idő után, pedig nem az!
117. Marjann
2009. szept. 28. 16:51

Sziasztok LÁnyok!

Most értem haza egy gondolkozós hosszú hétvégéről. Kemény volt:( Órákat sírtam, hogy miért ragaszkodok ennyire hozzá, ha nem működik? Órákig kaptam az okos tanácsokat a tesómtól. Aztán sírtam, hogy hiányzik. Rettenetesen.

Ma ott tartok, hogy szeretnék megváltozni. Szeretnék önálló és pozitív lenni. Elvégre annak kell lennem, ha egyedül akarom folytatni. De ha újrakezdjük is azzá kell válnom, hogy működjön.

Délelött felhívtam, mert egyrészt küldött nekem képeket a kollegája babáiról (sokat kérdezgettem, hogy meg vannak-e már a babák, szerintem kedves, hogy eszébe jutottam), meg hogy holnap nődoki előtt felvinném a PSPjének a töltőjét (ő nem lesz már otthon). Azt mondta rossz volt úgy hazamenni, hogy majdnem minden cuccom elvittem, mintha ott se lettem volna. Hogy rossz volt a hétvégéje. HOgy úgy veszi, mintha nem lennénk együtt.

Nagyon hiányzik, de nem rohanhatok vissza hozzá. Egyszerűen nem tehetem, míg elég erős nem leszek ahhoz, hogy saját életem legyen (amibe mindig belefér, akit szeretek). HOgy ne az legyen mint eddig, hogy otthon ülök és várom őt. Csak közben félek, hogy nem vár meg:(

116. 9bc5015697 (válaszként erre: 115. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 28. 16:29

Ő hány éves?

Ne erőltesd... Amikor nyáron összevesztünk, és szakított, akkor felhívtam a volt legjobb barátnőmet, mert ő is szerelmes típus, és tudtam, h megért. Hamarosan 9-en (9 lány, akikkel együtt nőttem fel) ültünk a nappalinkban, és iszogattunk, és szídtuk a pasikat... :) Sokkal jobb volt, mint ismerkedni. Aztán elmentünk táncolni, bár rengeteget gondoltam rá, a lányok segítettek. :)

2009. szept. 28. 14:30
Próbáltam ismerkedni, de azon kaptam magam, hogy egyáltalán nem érdekel mit írogat a másik pasi a szívem visszahúz Hozzá, csak rá tudtam gondolni. Le is írtam, mire megkaptam, hogy túl sokat beszélek az exről és ez őt zavarja. Ebből tudtam, hogy még nem vagyok túl rajta és abbahagytam az ismerkedést.
114. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 113. - 9bc5015697)
2009. szept. 28. 14:27

Igen, én is így terveztem de arra sokat kéne várni mást keresni. Mindenki azt írja pedig, hogy szakítsak. De nem könnyű, nekem főleg bika típus vagyok és mindenm a biztonság, a megszokott közegben érzem jól magam. Plusz a mai felhozatalt elnézve lehet, hogy vénlány maradnék...

Ha kidobom, nincs nyitva a szívem egy új kapcsolatra és amig igy van addig belehalok a hiányába.

113. 9bc5015697 (válaszként erre: 109. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 28. 14:03
Ha meg így van vele, akkor elmehet a... Sztem is ha majd talál valaki mást, akkor annak a valakinek is leszenk elvársai. Kivéve ha ő is munkamániás lesz. Az igaz, hogy pénz nélkül nem lehet családot alapítani... de úgysem, ha valakinek a munkája az első... Szép kis élete lesz. Majd ha idős korában szétnéz a csillivilli lakásában, amit a munkája által kerestett pénzen felépített, büszke lehet... csak épp tök egyedül lesz... Te meg szétnézel magad körül, és vidám unokákat látsz majd. :) Ez a pasi nem érdemel semmit...
112. Noncsi18 (válaszként erre: 108. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 28. 13:26
Pedig én indítottam a fórumot! Se veled, se nélküled!
111. cb82b220ce (válaszként erre: 110. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 28. 12:29
Vagy ő alattad....Biztos hogy mindenkinek alkalmazkodnia kell a másikhoz,na de nem csak az egyik félnek..Ja majd talál mást akinek előbb vagy utóbb ugyanúgy elvárasik lesznek.
2009. szept. 28. 12:20
Én várok, csak nem marad minden ennyiben, de ezzel a türelmetlenkedéssel és veszekedéssel befeketítem magam mindenki elött. A szülei is és az enyémek is tiszta hülyének néznek már minket, hogy hetente szakítunk-összejövünk! Plusz én azt találtam mondani, hogy nem szívesen megyek hozzájuk mert úgy érzem nem kedvelnek a szülei. Na hát ezt szépen kiteregette otthon is, úgyhogy ha eddig nem is volt velem bajuk, ezután biztos lesz. :S Magam alatt vágom a fát...
109. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 106. - 9bc5015697)
2009. szept. 28. 12:16
Sajnos a szakítás erre már nem jó, hogy észhez térjen. Hanem úgy van vele ha én nem fogadom el igy akkor majd talál valaki mást aki igen. Vagyis nekem kéne alkalmazkodnom. LEhet, hogy irreálisak az elvárásaim? Még nem dolgozom, tehát talán nekem is a pénzkereséssel kéne elfoglalnom magam ahelyett hogy a kevés tali miatt nyavalygok. Hiszen pénz nélkül nem lehet családot alapítani. De olyan nehéz türelmesnek lenni!
108. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 107. - Noncsi18)
2009. szept. 28. 12:14
Én abban a fórumban nem találtam hozzászólásodat!
2009. szept. 28. 10:50
Én szakítás előtt vagyok! Nagyon úgy érzem, hogy meg kell tennem, de már most rossz érzés! A se veled, se nélküled című fórumban leírtam, hogy mért akit érdekel olvassa el és várom még a tanácsokat! :(
106. 9bc5015697 (válaszként erre: 104. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 28. 10:25
Sajnálom. :( De ha hagyod, talán rájön ki a legfontosabb... én is így érzem, ha szeretek valakit, ő az első, és risszul esik ha nem viszonozza... Fel a fejjel... nem hiszem, hogy ennyiben marad...
2009. szept. 28. 09:53
*másodhegedűsi
104. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 103. - 9bc5015697)
2009. szept. 28. 09:52
Háát, sajnos nem sikerült személyesen sem békében elválnunk, pedig ilyenkor ritkán veszekszünk. Még mindig nem tudok nélküle élni, de nehezen (inkább sehogy) nem tudom elfogadni, hogy a munka után csak a második lehetek az életében. Ez a másodehegűsi szerep zavar, főleg egy életre szólóan. Ezért nem igen tudom elképzelni vele az életemet, ő meg szomorú hogy nem gondolom komolyan a kapcsolatot. Ha én szeretek valakit akkor ő az első.
103. 9bc5015697 (válaszként erre: 98. - Elfelejtett jelszó)
2009. szept. 27. 18:44
De mi a helyzet? Kibékültetek? Elég szomorú volt, amit reggel írtál. :(
102. 9bc5015697 (válaszként erre: 101. - Bné Zsazsa)
2009. szept. 27. 18:44

Első: Senki sem mondta, hogy nyugdíjas. Olvasson rendesen... idézet volt.

Második: Együtt éreztünk Önnel, mert látjuk a szülőkön mennyire fáj nekik, ha mi szenvedünk. De ha ezen kívül nem tud hozzászólni a témához, szerintem nem csak a magam nevében mondom: Kérem NE TEGYE! Van egy "Kötözködés nevű" fórum is. Ott kiélheti az ilyesfajta vágyait.

101. Bné Zsazsa (válaszként erre: 89. - Chen)
2009. szept. 27. 18:17

első:még nagyon sokára leszek nyugdíjas

második: roppantul örülök, hogy kevés ilyen buta emberrel hoz össze a sors mint Te.

100. Bodza1980 (válaszként erre: 97. - 9bc5015697)
2009. szept. 27. 13:30

Van egy mondás, ami valahogy így hangzik: "Ha az álom nőre, álom férfire vágysz, menj el aludni!" :)

Én nem kergetek azért álomképeket, úgy érzem: én a párom úgy szerettem, ahogy volt, elfogadtam, pedig voltak dolgok, amikre ha visszagondolok, hát, bizony, zavaró volt (másokkal lekezelő, kioktató stílusa, velem is olyan volt, stb.), de kit érdekel akkor, amikor szereted, és odabújik hozzád, és azt mondja szeret, és látszólag minden rendben. Te meg úgy érzed, benne megbízhatsz. És az sem baj, ha nem tud igazán megnevettetni, az sem baj, ha úgy érzed, nem tudsz vele beszélgetni számodra fontos dolgokról, mert mindenről az ő véleménye jó csak...De szereted, és kész! De ez nem működik, ha csak az egyik fél képes elfogadni a másikat. Szóval, lányok, akik még kapcsolatban vannak, jobb minél korábban észrevenni a jeleket.

2009. szept. 27. 13:24
Én sem szeretnék unalmas kapcsolatot, természetesen. De nekem sem azt jelenti az izgalom, hogy a másik elérhetetlen, misztikus. Nekem kell a kölcsönös elfogadás, feltétel nélküli szeretet... Az tud szárnyakat adni. Izgalmassá kell tenni egy kapcsolatot, de azt közösen... Nekem kell egy kis Darcy is. :) És persze a vagányság is, a játékosság is. No, és a humorérzék. Az nagyon fontos, mert sokmindent könnyebben lehet akkor túlélni.
98. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 96. - Bodza1980)
2009. szept. 27. 12:18

Így van sajnos, nagyon igaz minden amit leírtál. Mondjuk nekem Darcy karaktere nem nagyon jött be, pnt a túlzot nyugi miatt. Nekem szükségem van izgalmakra egy kapcsolatban. Illetve csak lenne. Persze nem ilyenekre hogy azon izguljak kibékülünk vagy nem. Mindig rossz az, ha a pasi előáll egy teljesen ásfajta karakter igényével? Ha a nő ezt tudja teljesíteni akkor esetleg mint újítás fellendítheti a kapcsolatot. Nem? Persze csak átmenetileg. Mert ha a pasi újra meggondolja magát.. Hosszú távon a folytonos alkalmazkodás is kimerítheti a partnert. Én az utolsó fűszálba is kapaszkodom :(

Nekem is vannak ilyen időszakaim, hol ilyennek hol olyannak szeretném látni és ezt ő nehezen tudja összeegyeztetni. Mi van akkor, ha mindketten éretlenek egy kapcsolatban? :) Ha együtt érnénk meg az jó volna.

97. 9bc5015697 (válaszként erre: 96. - Bodza1980)
2009. szept. 27. 11:25
Pont tegnap gondolkodtam rajtam, hogy Darcy az álompasi. :D Naná, hogy filmbeli. :(
2009. szept. 27. 11:09

Sajnos, vannak olyan pasik is, akik képtelenek beszélni a problémákról.Nos, ilyen típusú emberrel nem lehet együtt élni sokáig, mert a hétköznapok olykor a problémákról is szólnak, melyeket meg kell oldani... Mellesleg azok a pasik, akik nem merik, akarják kimondani, hogy van valami probléma, inkább megvárják, míg a nő kimondja, és ilyenkor jön az, hogy hagyja, hogy elköltözzön, stb.

Szerintem mostanában nehéz igazi férfivel találkozni. Összetévesztik az izmos felsőtesttel és menő BMW-vel... Azt hiszik, ennyi elég...

Csak épp a tartás hiányik belőlük. Olyan férfi, akiben megvan az a belső nyugalom...Nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg. Olyasvalaki, mint Darcy. :) És nem csak az "úgy szeretlek, ahogy vagy" mondata miatt.

És az az ember nem képes másokat elfogadni, aki saját magát sem tudja... Azt hiszem, a legtöbb "uh, de férfi vagyok" férfi saját magával sincs tisztában... Van olyan pasi is, akinek minden gesztusa, szava azt sugallja, harmonikus, nyugodt, "hazamegyek és otthon vár a kedvesem" típusú kapcsolatra vágyik, aztán egyszer csak előáll a szakításnál azzal, hogy neki misztikus, elérhetetlen nő kell, izgalmas kapcsolat. Hát, erre egy hosszabb együtt élés után mit lehet lépni? Komolytalan gondolkodás. És ilyen hozzáállással nem lehetne majd családot alapítani...

Ha hagy elmenni, ha nem megy utánad, akkor nem ő a megfelelő... Tovább kell lépni minél hamarabb. Nehéz, baromi nehéz, nehéz, mert szerettétek egymást, és olyankor elképzelhetetlennek tűnik, hogy egyszer nem lesztek már egymás mellett, és idegenként fogtok egyszer egymásra tekinteni. De ez van, az álomképet, amit a másikról felállítottunk, el kell felejteni. Majd jön valaki, akivel természetes lesz minden, és a problémákat is meg lehet oldani, mert ő is akarja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook