Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek (beszélgetés)
Ez a kérdőív a szakdolgozatomhoz van. Mindössze 16 kérdés, és általában felelet választós. Aki kitölti kap cukrot.
Hova utaznátok belföldön nyaralni?
Sziasztok!
Sajnos ki kellett egészítenem a kérdőívemet, ezért a múltkori használhatatlan. Ha esetleg megtennétek, hogy kitöltitek nagyon örülnék neki!
Köszönöm szépen!
Igazán nincs mit. úgy látszik elég konzervatív vagyok azzal,hogy ragaszkodom a magyar kifejezésékhez.
Én is köszönöm a szép reakciód:) sok sikert a dolgozatodhoz:)
A kérdőívedben természetesen segítek:)
Sziasztok!!
Nagyon köszönöm mindazoknak, akik kitöltötték a kérdőívem, melyben a hazai szuvenírvásárlási szokásokat elemzem.
A lezárásához 20 kitöltésre lenne szükségem, ha lenne pár percetek segíteni, nagyon nagy segítség lenne nekem.
Az alábbi linkre kattintva találjátok meg a kérdőívet:
www. kerdoivem. hu/kerdoiv/483685868/
Köszi még1x!!!!!
Üdv!
Zsófi
A nemzetközi turizmusban ez egy elterjedt kifejezés, francia eredető "souvenir" szóból vettük át, szerintem semmi gond nincs ezzel, a globalizáció és a határok "elmosódása" miatt "ez már a mindennapi életünk része, hogy idegen szavakat veszünk át kissé magyarosítva azokat... Ha esetleg megnézed a kérdőívemet, "A szuvenír emléktárgyat jelent" ott rögtön az első kérdésben erre ki is térek...
Köszönöm az építő jellegű észrevételt :)
Sziasztok!!
Nagyon köszönöm mindazoknak, akik kitöltötték a kérdőívem, melyben a hazai szuvenírvásárlási szokásokat elemzem.
A lezárásához 20 kitöltésre lenne szükségem, ha lenne pár percetek segíteni, nagyon nagy segítség lenne nekem.
Az alábbi linkre kattintva találjátok meg a kérdőívet:
www. kerdoivem. hu/kerdoiv/483685868/
Köszi még1x!!!!!
Üdv!
Zsófi
MEDDŐSÉG kérdőív!!!
Először is köszönöm az eddig kitöltőknek a türelmet és fáradtságot. Nagyon szuperek vagytok!!! :)
Azonban, aki még nem töltötte ki, kérem segítsen benne, mert egy pár kérdőívre még szükségem lenne a kutatáshoz.
Az alábbi linkek valamelyikén érhető el a kérdőív:
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Köszönöm mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívem, nagyon nagy segítség volt, és igen, megvan a kellő szám! Aki azonban még úgy gondolja, hogy szívesen hangot adna a nemtetszésének, vagy az elégedettségének, nyugodtan kitöltheti, hiszen nem zárom még le a kérdőívet!
A téma: fogyasztók megtévesztése
a link: [link]
Köszönöm Nektek! ;)
Kismamák munkába való visszatérése-tanulási hajlandósága.
Kérlek töltsétek ki, nagyon sokat segítenétek vele.
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/482937617/
(ha nem indul a bemásolás után, vedd ki a szóközöket, vagy nézd meg az adatlapomon a linket)
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Mi van akkor, ha a szakdolgozathoz készült kérdőívek nem érik el a 100 főt?