Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek (beszélgetés)
Sziasztok,
még mindig kellenek kitöltők
Ezért minden férfi megkérnék, illetve ha vann férfi ismerősötök küldjétek el neki a linket, hogy töltsék ki az alábbi kérdőívet.
[url] [link]
a kitöltés max 15 percetekbe kerül, de nekem iszonyatosan nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm segítségeteket!
Sziasztok! szeretném segítségetek kérni a szakdolgozatomhoz, egy kérdőív kitöltéséről lenne szó, amely a plázalátogatási és vásárlási szokásaitokra kérdez rá.
Előre is köszönöm a kitöltőknek.
Sziasztok!
Globális környezeti problémákról írom a szakdolgozatomat, az ehhez kapcsolodó kérdőívemet megtennétek hogy kitöltitek? Segítségetket előre is köszönöm!
[link] omEmail=true&formkey=dDRLQXZzMHMxSmlXcEoxZl9VTU9DTFE6MQ
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy iskolai feladatomhoz. Az egészséges táplálkozás témakörében készítettem egy rövid kérdőívet.
A kérdőívet erre a linkre kattintva érhetitek el:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Én is a segítségeteket szeretném kérni kérdőívem kitöltésében. Szakdolgozatomat az ügyvédi reklám témakörémen írom, és minden vélemény felbeszülhetetlen értékű a számomra.
A kérdőívet az alábbi linkre kattintva érhetitek el:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/608353710/
Csak jelölgetni kell, maximum 5 percet vesz igénybe a kitöltése.
Ami engem illet, én is kitöltöttem minden még elérhető kérdőívet a fórumon.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Kedves Fórumozók!
Szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet. Nem tart nagyon hosszú ideig kitölteni, kb. 15-20 percet vesz igénybe. A Ph.D. témám a megbocsátás és a különböző sérelmek vizsgálata, ehhez lenne szükségem minél több kitöltőre, és ezért kérem, hogy akinek van egy kis ideje, járuljon ehhez hozzá. :)
Minden kitöltésért nagyon hálás vagyok!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Kész.
1-2 kérdésnél javasolnék egy harmadik válaszlehetőséget is.
Pl. Figyelemmel kíséri-e akörnyezetvédelemmel kapcsolatos híreket? (valahogy így szólt a kérdés). Erre a válaszom az, hogy néha, tehát sem igen, sem nem.
Sziasztok!
Globális környezeti problémákról írom a szakdolgozatomat, az ehhez kapcsolodó kérdőívemet megtennétek hogy kitöltitek? Segítségetket előre is köszönöm!
Sziasztok,
Még egyszer a link légyszi szóljatok, ha nem sikerül megnyitni, mert még nekem sem sikerül néha. Köszi
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni a kutatásomhoz, amely szelektív hulladékgyűjtésről, energia takarékosságról szól. Légyszíves töltsétek ki a kérdőívemet, kb. 5 perces munka: [link]
Cserébe kitöltöm a tieteket.
Sziasztok,
Még mindig nagyon szükségem lenne néhány emberre az ásványvíz-fogyasztással kapcsolatos nagyon rövid kérdőívem kitöltéséhez, így arra kérnék mindenkit, aki még nem tette meg, az legyen kedves kitölteni, rendkívül sokat segítenétek. :) Előre is köszönöm szépen!
A linket itt találjátok:
Sziasztok,
nagy segítségetekre lenne szükségem. A kérdőívem kitöltéséhez minél több férfi segítségére lenne szükségem. Ezért minden férfi megkérnék, illetve ha vann férfi ismerősötök küldjétek el neki a linket, hogy töltsék ki az alábbi kérdőívet.
Előre is köszönöm segítségeteket!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni kérdőív kitöltés ügyében. A szakdolgozatomat a virtuális mobilszolgáltatók marketingstratégiájáról írom a Tesco Mobile példáján keresztül és szeretném ha válaszolnátok pár kérdésre a hagyományos és virtuális mobilszolgáltatók kapcsán! A kitöltés teljesen anonim és max. 5 percet vesz igénybe!
Kérdőív linkje: [link]
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Mi van akkor, ha a szakdolgozathoz készült kérdőívek nem érik el a 100 főt?