Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Svéd gombasaláta II. recept

Svéd gombasaláta II. recept

Elkészítési idő 45 perc

A Svéd gombasaláta II. hozzávalói:
50 dkg gomba,
1 dl olaj,
5 dkg hagyma,
citrom,
2 g paprika
őrölt bors,
babérlevél,
kakukkfű,
1 dkg paprikakrém,
5 dkg paradicsompüré,
só.


A Svéd gombasaláta II. elkészítési módja:
Az olajban megpiritom a hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát és megpárolom. Megszórom paprikával, elkeverem, paradicsompürével, paprikakrémmel, citromlével, babérlevéllel, sóval, őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezem és tovább párolom. Ha túl sűrű lenne, vízzel higítom. A babérlevelet és a kakukkfűszárakat kiveszem. Salátaleveleken citromkarikával és keménytojáskarikákkal körítem.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A svéd gombasaláta ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook