Sütésálló a marcipán díszítőmassza? (tudásbázis)
8. salabakter (válaszként erre: 7. - Guruljka)
2013. dec. 22. 16:37
Azért is kár lenne sütéssel elrontani:))
7. Guruljka
2013. dec. 22. 15:31
Köszönöm szépen!!! Úgy legyen! Nagyon szeretem a marcipánt...
6. kicsithamis
2013. dec. 22. 15:26
Igen, ez az utólagosság logikus nekem is.
Köszönöm a segítséget, Lányok!
Békés karácsonyi készülődést, mézeskalácsban (is) gazdag, boldog Karácsonyt kívánok :)
Marcipán-díszítéssel :)
5. Guruljka
2013. dec. 22. 15:20
Én is úgy tudom, hogy marcipánt már a kész süteményre tesznek.
4. tamcs1987
2013. dec. 22. 15:18
Szerintem se süsd a marcipánt! megolvad, kiszárad, elszineződik, szerintem elég sok baj lenne vele..
utólag díszítsd inkább! :)
3. salabakter
2013. dec. 22. 15:17
Szerintem inkább utólag díszítsd vele.A cukor karamellizálódhat benne.
2. kicsithamis
2013. dec. 22. 15:11
A csomagoláson sajnos nincs erre utalás.
1. kicsithamis
2013. dec. 22. 15:10
Mézeskalácsot díszítenénk. Sz@mos-féle marcipánrudat vettem hozzá.
Vajon kibírja, amíg megsül a mézeskalács?
Ehető lesz a végeredmény vagy ne próbálkozzam vele?
Köszönöm a segítséget.