Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!! (beszélgetés)
Szia, köszi, h írtál, nem volt időm visszaolvasni.
60dkg is szép eredmény!!!
Én meg híztam, hehe...
Úgy néz ki, hogy itt vihar közeleg, eddig sütött a nap, de most felerősödött a szél és egyre több a sötétszürke felhő, pedig estére családi progit szerveztünk. :-(
Közbe vagyok is, meg nem is, sütök! .-)
Szia!
Ma írt be ide,írta,hogy ne msok ideje van mostanság és írta is az adatát,és hogy "csak" 60 dkg fogyott.
Itt kezd melegedni az idő :)
Veled miújság? :)
Sziasztok, zsanziról tudtok valamit?
Már csak ő hiányozna a táblázatról!
Hogy vagytok?
:)
nekem is akkor a legnehezebb, ha itthon vagyok, bár én főzök páromnak és olyat, amit nem szeretek, de az illatuk !!!! és már éhes is vagyok :S
mondjuk még mindig fáj a gyomrom, bár most már csak kajálás után ...
sziasztok!
deann: ne add fel! van ilyen, de hányszor volt már nekem is. Majd a következő eredményed meg tök jó lesz!!! :)
Sziasztok!
Mostanában nem volt időm fórumozni , tegnap is ballagáson voltunk , tegnap reggel 75,5 voltam csak 60 deka ment le de meg volt a héten és nem volt erőm tornázni se , meg ilyenkor jobban kívánom a kaját is , na mindegy ez is valami.
ááááá sokat ettem , és hízlaló kaját :(
oksi mesélek :D taliztam a csajokkal megittunk 1 sört, utána jött Ő, elmentünk ien hip hop izéra, volt jegye, de uncsy volt, ő sem élvezte, leléptünk, taliztunk 1 csajjal és söröztünk utána parkba mentünk 2en :D
Sziasztok!
Night Angel írtam privit. Vettem ma szoba mérleget,na az megmondta az igazat :D
Délre ettem görögsalátát. délután sütit és kenyérlángost :S
tojásosan se annyira hízlaló, ha kevés az olaj, legalábbis szerintem (mert fehérje meg kell). Mondjuk, ha anyud olajosan csinálja akkor az más tészta... Legközelebb készítsd Te kevés olajjal és bizti majd ő is örül :D :D
Mesélsz a randiról?
Sziasztok,
aki tud mérlegeljen ma, és küldje el nekem (ha lehet privibe) az eredményét, így tudnám frissíteni a táblát.
timi,, köszi, megkaptam, ügyes vagy nagyon! Csak így tovább!
Nem tudom mikorra érnek ide az adatok, legközelebb szerintem csak holnapra lesz belőle valami, mert ma sajnos nem érek rá.
Puszi mindenkinek és legyetek ügyesek!