Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!! (beszélgetés)
:D kifogást könnyű találni :D
hát jól érezni nem fogom semmiben magam szerdán :D de a ruha tetszik, és olyan rég tetszett már ilyen csajos ruha magamon :D
Ne aggódj!
Az anyud véleménye, az a lényeg, hogy te érezd jól magad benne!
mostanság nem igazán néz ki esküvő a láthatáron :) minden barátunknak most volt (az elmúlt 4 évben) :D
Biztos lesz lehetőséged,hogy oda is felvedd :)
jaja :)
2-át akartunk, de ez volt szombat
szóval ne aggódjak? azt mondta anyus a felsőmre, hogy esküvőre való (már mint nem menyasszonyi :D :D :D)
:D Gondolom ez volt a legszimpatikusabb időpont :)
mondjuk szép ruhát fel lehet venni máshova is :) :)
de értem amit írsz :D :D
egy elegáns ruha mindig megfelel vizsgára.
Mert az nagy dolog az ember életében :)
Sose éreztem azt,hogy nagyon fontos lenne férjhez menni,nem az a típus vagyok,de valahol mégis bennem van az,hogy milyen érzes lehet egy szép ruhát felvenni :) TErmészetesen úgy,hogy jól érzem magam a bőrömbn :)
mondjuk ezt nagyon megértem!
:) tök jó! majd ha odajuttok tök izgi lesz :D jaj! annyira szeretem az esküvőket!! :) ja és milyen jól fogsz kinézni :D
Nem sietjük. Még előtte szeretnénk nyugodtak lenni,hogy minden meg van(lakás stb.) és majd utánna :)
egyébként vicces, mert amióta az eszemet tudom esküvőre vágytam és azt gondoltam, hogy ha meg volt, akkor már nem fogok vágyakozni rá. De nem múlt el az érzés :)
a kiszemelt már meg van, csak még nem sietitek el, vagy még válogatsz a legjobbak közül? :)
okké,szurkolok neked :D Te is szurkolsz nekem kedden délután? :D
igen,az esküvő az minden nő álma :) Habár én nem sietek férjhez menni,de azért jó lenne fehér ruhába bújni 1x :)
idegösszeomlás itt is meg van :)
hihihihi :) :) :) nem is lógathatod a lábad, mert légy szi drukkolj nekem :D
egyébként a csoporttársaim meg másnap mennek mint én (elég bosszantó :S :S :S ), úgy hogy velük kapcs én is ezt érzem! :)
Szia!
Nem sok minden,idegösszeomlás az államvizsga miatt. De az nyugtat,míg te vizsgázol,addig én már a lábamat lógatom :p :):D
A grill husi az nem gáz,sőt,a legjobb grillezni,az nem zsíros. A salátával a legjobb :)
most lépek,jó éjt nektek...
szívesen megyünk mi is :D :D
szépen lefogyunk és utána ;)
További ajánlott fórumok: