Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
Mind2t olvastam, azért érdeklődtem. Kíváncsi vtam, h másoknak mi a véleményük. :)
Teljesen más hangvételű a 2 írás. A Mobilhoz hasonló filmek nekem nem igazán jönnek be. Viszont könyvben nagyon tetszett. Iszonyat vártam, h mi lesz a vége. S lett vége?? Nem! :( Legalábbis számomra még oly sok kérdés maradt +válaszolatlanul. Olyan, mintha elfelejtették vna kinyomtatni az utolsó pár oldalt! ;)
Te h állsz ezzel?
szija:)
én a Tortúrát asszem talán 3adiknak olvastam Kingtöl és nagyon szerettem:))) filmen őszintén nem jött be... de a könyv sztem nagyon jó:)
Szia!
Én mindkettőt olvastam! Hogy melyik jobb? Nem tudok választani! Mind a kettőt nagyon szerettem. Talán a mobil közelebb áll hozzám :)
Te melyiket olvastad?
Sziasztok!
Érdeklődnék... :)
Olvasta vki a Tortúrát v a Mobilt?
Lisey tényleg nagyon bejött:))
jaaaj nem tom mondtam e de megnéztem az 1408 at ááááááááááááá sztem tökjóóó volt:)))))))))
nekem naon teccett:)
Sziasztok!
Mothertiger, én úgy tudom, hogy majd csak jövõre készül belõle film, illetve minisorozat.
Jól van na, csak kötöcködök!
Amúgy asszem nem írtam...... Elkezdtem olvasni a Lisey történetét. Azthiszem tetszik :)
öljetek meg:D
elolvasom majd csak most Rosie érdekel:)))
Én azt olvastam valahol hogy megakarják filmesíteni, majd valamikor.
Ilyen régen olvastam volna, hogy azóta már kész is a film???
Sziasztok!
A mángorlóról tudtok valamit? Honnan tudnám beszerezni? Előre is köszönöm szépen.
A parfümöt én csak fulmben láttamhát fúúj nekem nagyon gusztustalanvolt. De könyvben lehet jobb. Majd beszámoltok:)
Hogy lehet megúnni a Mobilt?! Rejtély..
Tegnap pihenésképp elolvastam a Minden haláliból néhány novellát. Eredetileg az 1408-at akartam,aztán kedvet kaptam még néhányhoz. Mind tetszett:) Az 1408 megjegyzem a filmhez képest tök lightos.
Moncsi melyikre vetettél szemet a 2 közül?:) Mindkettőt csak ajánlani tudom. A Sült zöld paardicsom nagyon nagyon jó! A P.S. I love you sem rossz csak ha láttad a filmet kicsit zavaró,h. totál máshogy van a könyvben. De azért jó.
Hm... Te minden könyvbe beleunsz? Pedig a mobil tök jó könyv.. :) Csodálom, hogy a Lisey történetét kiolvastad :D Én azt holnap fogom elkezdeni, ma már csak pihenés. Kipihenem a nyaralás fáradalmait :)
A parfümöt majd én is megakarom szerezni........ Egyszer.........
helo:)
szoval A két Rose t kezdtem el olvasni mert A mobilba beleuntam:( majd elöveszem máskor....
tegnap voltam anyummal vásárolni és vettem 3 könyvet...:)))bár nem King de akartam őket..
Thomas Harris:
A bárányok hallgatnak
Hannibal
és
Patrick Süskind: A parfüm, egy gyilkos története:)
:))) Rosie eddig tetszik bár még az elején vagyok:)
Szia! Jól elvoltál tűnve :)
Örülök, hogy elolvastad és tetszettek a könyvek amiket szereztem neked! Az egyikkel kacsintgatok én is :)
Én olyan nagyon nem kerültem a hatása alá, tényleg jó könyv, izgalmasnak is mondhatom, de nekem a könnyebb könyvei közé tartozik.
De amúgy nem bántam meg hogy megvettem és elolvastam.