Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
[link]
ez az oldal az, a híreket kiválasztod, bal oldalon ha a főoldal jelenik meg, és aztán mikor bejön akkor meg jobb oldalt pici betükkel ott van egy kicsit lejjebb
2009. Danse Macabre könyv
azért váltottam nevet mert másik oldalon is ez a nevem és hiányzott:) egyébként ha kifogytál a profi horrorokbol, engem ingyen is olvashacc:D
Kössz az infót, ezt hol találtad? Tök jó, hogy ilyen sűrűn és ilyen sok King könyv jelenik meg...
Na megrendeltem az antikváriumos könyveket (4 db amit kerestem), a Colorádói kölyköt, meg páromnak egy könyvet.... Ráadásnak még az alexandrába is beugrottam délután és megvettem 2db 50%-os könyvet, ami hiányzott a sorozatból. Igaz ez sem könyv. Erre a hónapra azhiszem befejeztem :D
Ez már biztos vírus, hogy állandóan új neved van :D Mi történt a másikkal???? Nekem az jobban tetszett...
nah, utána olvastam, és 2009 környékén kön majd a Danse Macabre King könyv ez az ujj infó.
egyébként hát egyenlőre csak annyi változás van hogy több helyre is behivtak... de mostanság ez is ritka volt ugyhogy ez egy jó dolog:D
egyébként meg a rendelésekböl szerintem töb pénzem marad meg mint gondoltam és ezért teszek férre a duma key re és King fiának könyvére is... de azt csak akor veszem meg hogyha a tartalma tecceni fog...
visszatértem:))) végre:)) már napok óta vágytam ujj névre:)
De beindultál a vásárlással :) Nem tán sikerült munkát találnod:)
Én egyelőre a fia könyvére nem leszek kíváncsi... elég lesz ez a sok King könyv is. Amúgy meg most találtam végre egy helyen (antikváriumban) olyan könyveket -nem Kinget- amiket már vagy fél éve keresek, úgyhogy most azt rendelem meg... :)
elkéne..:D
na utánanéztem King fiacskájának könyve kb a Duma Key el egyidöben fog megjelenni szal majd figyelem... mert ha teccik a történet akkor megveszem azt is..:)
:) Akkor elkéne már olvasnom.....
hát ha elolvasod az 1408 at akkor megérted miröl beszélek.. nem rossz szerintem nagyon jo a novella
de a film, nos több benne a töltelék. és ugyérzem azért hogy kihozzanak belöle egy rendes játékidős filmet ezért plussznak vannak benne dolgok... nem lövöm le a poént ha elolvasod akkor megérted:)
Akkor szerintem egy cipőben járunk.. Olvastam a szavazásod is, kb én is ugyanezt tettem volna fel..... :( Szar az ha szar a lelkivilága az embernek! Na de reménykedjünk, hogy hamarosan jó lesz minden és újult erővel tudjuk olvasni a könyveket :)
Tényleg teljesen más mint a film:) Ha nagyon dönteni kéen akkor nekem kivételesn a film jött be jobban.
Lisey..hát igen most jön majd az a rész lassan amikor nehéz lesz lerakni:)
Moncsi átérzem amit írtál. Az olvasáshoz amegfelelő lelkivilág megkell,hogy legyen. Most nekem sincs.
Úgy nézem ez a 200 oldal lesz a bűvös szám a Lisey-nél... Mindenkinek onnan kezd el tetszeni.. Hát persze, mivel tényleg onnantól kezd pörögni az esemény. Azért kíváncsi leszek mi lesz a véleményed, ha elolvastad :)
Sziasztok!
Ennyire eltér a filmtõl? Még nem olvastam, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
Liseyvel lassan, de haladok. Már a 200. oldal körül járok, és végre kezdenek bonyolodni az események :)
Azt gondoltam, hogy más lesz. Általában a film és a könyv az két külön világ. Na de azért kíváncsi leszek rá... Egyszer csak eljutok én is odáig... Most valahogy a lelki állapotom nem hagy nyugodtan olvasni, szóval egy kicsit szüneteltetem az olvasást. Helyette tornázok ezerrel. Levezetem a feszültséget :D
elolvastam az 1408 at :))))))
más mint a film.... nekem teccettt:)))) de a film is jó. abban több a töltelék:D meg eléggé más..de jóó:)
végre kezemben tarthatom a kicsi kis könyvecskémet:))) olyan szép..:) de tényleg nagyon jó állapotban van...:))
tegnap kaptam volna meg csak elaludtam a postást...anyámék meg lusták voltak kimenni ugyhogy ma mentem be érte a postára.
A film nekem is tetszett, de ez a könyv egy kicsit más, vagy talán teljesen más, mint a film...... Vagyis ahogy visszaemlékszem a filmre....
naa azt vettem én meg 500 forintért:D hiába volt meg gépen... 500 ért nem hagytam ott a standosnál:)) a setét torony és a colorado kid után én ezüst pisztolygolyókat fogok sztem olvasni...asszem.:) nővérem gyerekkorában látta a filmet és ugy emléxik jo volt, bár King mindig könyvben jobb:)
Jól emlékszel, én olvastam! Nekem tetszett, habár nem olyan Kinges stílusú könyvecske. Minden fejezethez van egy oldalas kép illusztráció és olyan 2-3 oldalas fejezetek vannak. Jó kis könyv, csak vékony :)
Moncsi ugye jól emlékszem,h. Te elolvastad az Ezüst pisztolygolyót?
Vagy aki még elolvasta..
Mi a véleményetek rola?
Szemezgetek vele most nagyon..
Mihez lehetne hasonlitani?
Ja:) csak arra ítrtam,h. nem nagyon szeretem ha olyan befejezése van ami után nézek ki a fejeből,h. hmm??
S arra kérdeztem,h. ugye a Coloradoi kölyök nem ilyen?
Persze akkor is elolvasnám:)
Én mindig szoktam nem King könyvet is venni... Jövőhéten is ha rendelek lesz benne King és nem King is :)
Mondtam én, hogy nem kell izgulni, megjön az a könyv :D
azt találtam ki ha marad pénzem a férretett Kingek után, akkor veszek 1-2 nem Kinget...de az is lehet hogy a Duma key re teszem férre:D és később veszek más könyveket...még nem döntöttem:)
nnaa most néztem a mailem, lesz Atlantisz gyermekei könyv is pénteken megyek fizetni:))))) tök örülök:)))az valószinű jövő szerdára lesz itt... és majd már csak A remény rabjait kell megvárnom mig beszerzi:))
A Coloradói kölyöknek asszem pont a rejtély a lényege ezért nem is nagyon van megoldás... azért tudom mert az utószavát elolvastam mikor megvettem:D szal King szándékosan irta ugy meg ahogy..
igen hétfőn reggel adta fel a könyvet, sztem kb szerdán már ittlesz remélem...:)) az 1408 tényleg kivételesen jó filmen is:))
További ajánlott fórumok: