Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
én a régi kiadású könyvek illatát szeretem:))))) bármit megér, sokkal inkább mint egy új kiadás:)
Új könyvről még senkinek semmi híre? mármint Danse macabre..
pedig annyira vártam....
Kókusz!
A www.moovie.hu weboldalon megtaláltam a Battle Royale c. filmet. Online nézhető, nem kell letölteni.
Na én is vagyok. A fele könyvet már kivégeztem, tényleg jó :) Kíváncsi leszek, mi lesz a vége... ;) Köszi orville, hogy rábeszéltél.
Látszik, hogy mindenki más érdeklődésű, mindenkinek más tetszik. Kinek ez, kinek az. Ez így van jól :)
kókusz, örülök, hogy tetszik a könyv, majd kíváncsi leszek, hogy a végén mit mondasz ;)
Tök jóóóóóóó, hogy ilyen idősek is olvassák King könyveit. Bevallom én még sosem láttam sehol sem, hogy valaki King könyvet olvasna. Na egyszer talán nekem is megadatik ez a dolog :) Vagy lehet Szegeden nem olvassa senki sem? :)
láttam a filmet igen, tetszett:) pedig ritka .....
jaj nem találnátok ki mit láttam... meglepődtem....
na szóval.
mentem vonattal ma, és egy ilyen 60 év köörnyéki nénike ült velem szemben. sose találnátok ki mit olvasott... A ragyogást :D nem semmi:) rengetegszer láttam már hogy emberkék metrón villamoson,héven vonaton itt ott kinget olvasnak de idősebb emberkét még sosem. meglapő volt és tetszett...
egyébknt tetszik a könyv. a serif most döntötte el magában hogy utána néz a hasznos holmik bolt tulajdonosának:) még eléggé az elején vagyok.
Örülök, hogy tetszik A szív alakú doboz! Legalább nem feleslegesen beszéltelek rá. :-)
Viszont nekem a Hasznos holmik nem igazán jött be, másodszori nekifutásra olvastam csak annak idején ki.
Kíváncsi leszek, Kókusznak tetszeni fog-e?!
Kukuccs...
Én a szív alakú dobozt kezdtem el olvasni. Tetszik, de szokás szerint lassan haladok vele, mert mindig kidőlök :)
kókusz, a hasznos holmik jó könyv, én szerettem, sőt a film se sikerült rosszul... Azt láttad már? A könyv hogy tetszik? Hol tartasz?
kaaskopje, sárgulunk ám ;) :)
kaasról tudjuk hogy mit olvas és asszem mindenki sárgul:))))
és a többiek? moncsi? többiek? MIT OLVASTOK?
én elkezdtem ma olvasni a Hasznos holmik Kinget:)
Halihó!
Én nem tudok semmit a megjelenésekről. Az európa oldalát nézem, de a Danse Macabre tavaly decemberre van még most is kiírva. Pedig már annyira vártam...
helo mindenki.
ma délután megnéztem egy filmet (horrorkomádiát) amit úgy ajánlottak..
Teeth
a cilm címe... nem tom magyarul mi lehet a cím fogak vagy valami hasonló... de nagyon beteg..:D
A szív alakú doboz nagyon jó!!! Mindenkinek ajánlom, nem fog csalódni benne. :-D Sajnálom, hogy vége lett, igaz, ez megint egy újabb jó könyv elkezdését eredményezi. :-D
Nekem a Tortúrában a film is nagyon izgalmas volt, ráadásul a szereplők is szimpatikusak voltak. Dehát nem vagyunk egyformák. :-D