Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb! (beszélgetés)
Ez minket is érdekel. Nem tudod, meddig lesz ez az akció?
Köszi. Mi is szoktunk Auchanben vásárolni, csak ott mindig horribilis összeget elköltünk, ez ha csak lehet, inkább máshol oldjuk meg a vásárlást.
én törökbálinti osanba járok szerintem az a legjobb ár szempontból persze mindig más és más
Tescoban a ruhák többsége 30-50% engedményben.
A LIDL-be most minden gyümölcs 30%-kal olcsóbb!
tegnap a nektarint 200-/kg ért vettem és az ubi is 45- volt.
tegnap este 6 a zsemle 100 a tartos tej 125 a 2,8 as 190 az uborka de épp tudtam csirkét venni nagyon olcson valami 400 ért kilóját és olcsobb a kávé is ez a tasakos mit csak keverni kell 740 24 db nescafé... de a gyerekholmik is olcsobbak voltak tréninget vettem az unokámra kb 1500 ért a sajt is800 a margarin is 200 alatt...
én is inkább az auchanba járok, de az helyben nincs, így legtöbbször a Lidl marad. A nagy bevásárlásokat azt mindig az Auchanba végzem.
A TESCO-t nem nagyon szeretem, oda nagyon ritkán járok, jó ha negyed évente egyszer
mi nálunk az osan és a tesko árai a legalacsonyabbak és a törökbálintiban vásárolok a cora sokkal drágább ami onnan nem messze van de az épitőanyagok is ezekben a nagy áruházakban mint a baumax bticostol a legolcsobb
Ezek nagyon jó árak. Kár hogy nálunk nincs Lidl:(
69forint a dinnye, 244a nektarint 279 az öszibarack,55 a kigyóubi darabja a Móri Lidl-be
A penny.hu-n megtudod mindig nézni,mi sem kapunk soha ,én mindig ott nézem meg.
Én meg nem kaptam a Pennys szórólapot.
Sparban-most a kis csomagos füstli virsli 140 forint,ha hármat veszel.
Sok minden fél áron van szerdáig:)
azt az én fiam is szereti
Képzeljétek menten a dm-be, hogy megvegyem Botinak a babylove-s pépet.Múltkor boszankodtam ,hogy megemelték most meg nem hittem a szememnek 276ft volt.Hogy miért nem tudom,de örültem neki.
lidlben is vannak most akciós cuccok
Elolvastam az oldalukon.Csütörtöktől-vasárnapig tart ez az akciójuk,és csak bizonyos időszakokban.
Naponta 3 termék kapható 13 évvel ezelőtti áron.
Reggel/8-10,12-14,és még este ha jól emlékszem.
Gyanútlanul elballagtam 10-kor. Állítólag 7.15-ig tartott. Már nyitás előtt állt a sor, és százasával vitték. Gondolom a viszonteladók. Én nem engednék ilyen mennyiséget vásárolni, vagy pedig ha meghirdetem, biztosítanék olyan mennyiséget, hogy mindenkinek jusson.
Ennyit a Lidl 49 Ft-os gyermeknapi jégkérémvásáráról.
Huggies?
Én a dmben láttam a múltkor.
gyere egy másik fórumba babázzunk, barátkozzunk és beszélgessünk ott sok a kismama
Igazából a Huggies Natural Fittet keresem, de azt égen-földön nem találok. Viszont bármi más is érdekel, ami olcsó és jó minőségű.
A csudába.Pont ma voltam.
Ezek szerint csütörtöktől.
Nem baj,holnap is megyek akkor:))Köszi,hogy szóltál:))))))
Nem hallottatok mostanában akciósan pelenkáról?
Holnaptól a Pennyben, 13 termék a 13 évvel ezelőtti áron lesz. Most 13 éves a Penny.
A jövő héten a Lidl-ben 179 Ft lesz a 3in1 és a 2in1 kávé. Nagyon fincsi.
szombaton(05.30.-án) 49forint a vanilia pálcikás jégkrém csoki bevonattal a Lidl-be!
További ajánlott fórumok: