Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Spárgaragu recept

Spárgaragu recept

A Spárgaragu hozzávalói:
80 dkg spárga
1/2 liter húslé
1/2 narancs héja nem reszelve!
kevés só
késhegynyi őrölt szerecsen dió
kevés bors
2 evőkanál liszt
300 ml főző tejszín


A Spárgaragu elkészítési módja:
A spárgát megpucolom és kisebb darabokra vágom. Beleteszem a húsleves alapba,kicsit főzöm majd beleteszem a narancs héját,a szerencsendiót,a sót és a borsot. Mikor a spárga megpuhul,kiveszem a narancs héjat. A végén a liszttel elkevert tejszínnel besűrítem.


Kategória: Egytálételek receptjei


A spárgaragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook