Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Spanyol túrótorta recept

Spanyol túrótorta recept

Elkészítési idő 50 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Spanyol túrótorta hozzávalói:
50 dkg túró
6 dkg liszt
10 dkg glukonon (vagy cukor)
10 dkg aszalt meggy vagy mazsola
4 tojás
1 citrom héja
vaj a tortaforma kikenéséhez


A Spanyol túrótorta elkészítési módja:
Összedolgozzuk a túrót a tojássárgákkal és a glukononnal. Hozzáadjuk a lisztet és a tojásfehérjéből felvert habot.Végül belekeverjük az aszalt gyümölcsöt. A masszát kivajazott tortaformában 180 fokon kb 30 percig sütjük. 10 percig a formában hagyjuk, utána borítjuk ki. Tetejét megszórhatjuk darált fruktózzal , glukononnal vagy porcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A spanyol túrótorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook