Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Spanyol csirkeleves recept

Spanyol csirkeleves recept

A Spanyol csirkeleves hozzávalói:
1 tasak MAGGI Dörgicsei csibeleves
MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
1 l víz
1 szál sárgarépa nagyobb darabokra vágva
1 kaliforniai paprika csíkokra vágva
1 teáskanál koriander (őrölt)
20 dkg csirkemell filé kisebb darabokra vágva
2 szem burgonya, kis darabokra vágva
5 dkg zöldborsó, fagyasztott
1 Avocado
Friss koriander levél díszítéshez


A Spanyol csirkeleves elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. A koriandert megmossuk és apróra vágjuk. Egy nagyobb serpenyőbe vizet öntünk, forralni kezdjük, majd hozzáadjuk a MAGGI Dörgicsei csibelevest, majd hozzáadjuk a répát, a kaliforniai paprikát, a koriandert, a csirkehúst, a burgonyát és a zöldborsót. Együtt főzzük forrásig, majd kis lángon kb. 15-20 percig főzzük, MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A spanyol csirkeleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook