Sötét test-sötét lélek? (beszélgetés)
Kiraklak, mint a kirakót :D
Ha nagyon szétesel, vihetem én a fejedet? :D
Ssssszúúúúúúúússsssssszááááááááááááá gyerekek! :D
Lazuljatok, mint én. :D Én már annyira laza vagyok hogy valakinek össze kellene engem szednie és raknia... :DDD
És szerinted mi a vicces?
Azon nevetek, ami vicces :) A kritikáról meg: neked bírnod kéne :)
Nem a nem egyetértés a gond... Leírtál már minden lehetséges kritikát, de még csak ez se gond. Hanem az, hogy még a vicceken sem bírsz nevetni :)
Mert nem egyetérteni már megkeseredést jelent? Hagyjuk már! És nem kritizálok, a véleményemet fejtem ki egy témával kapcsolatban, ennyi. Nem bántottál meg, mert nem ismersz :)
Nem akarlak megbántani, de mikor keseredtél meg? Vagy volt valaha is humorérzéked? Amióta itt vagy, kirtizálsz mindent, de nem vagy képes röhögni egy jót.
XD Már most imádoma humorordat :D
Azt hallottad már, hogy "nem a ruha teszi az embert"? Hogyan is nézne ki, ha a ruhat megenné az embert? :D:D:D
És a mondtaból elég egyetlen szóközt kihagyni, hogy totálisan más értelmet kapjon: " A magyar emberevés közben nem beszél" :D
Kac-kac! Nem volt ám vicces :)
"nem a ruha teszi az embert, hanem az ember a ruhát"
Jaja, az ember teszi mondjuk a szekrénybe a ruhát, ez egyértelmű mert fordítva kicsit hülyén jönne ki... :DDDD
Miért gondolod, hogy akik követik a divatot, azok majmok? Lehet te csak olyanokkal találkoztál még akik majmolnak másokat, de tudod van az a mondás, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem az ember a ruhát :) Az tuti biztos, hogy én nem ugyanúgy nézek ki egy fekete miniben, mint te :)
Egyébként mindenki egyéniség, azzal születünk tudod? Saját személyiséggel, nem máséval! :)
Azért köztünk vanank egyéniségek, de a divatot követők mind egyformák. Még nem láttam két egyforma goth csajt, vagy rockert, de annál több divatmajmot, akik direkt ugyanúgy néznek ki :)
Az összes ember szektatag... :DDD Az egész emberiség! :DDD Hehehehe... :)))
Csak én nem... :DDD
És ez pont azokra igaz, akik ezt a fekete őrületet követik. Egyformák mint azok a szektások, akik szürkében vagy milyen szinben járnak.
Ezt én nagyon gázosnak tartom, mármint az, hogy ezt a mondást valaki elhiszi:)
na ezeket meglesem én is:))))
:D ezen a néven vagyok ott is.
Ugye? :D Imádom :) Milyen néven regiztél? A vendégkönyvben lehet "fórumozni" :D Ott vagyok, ugyanezen a néven :P
:D regizek, mint a huss! Naggyon igényes oldalka! :D
Nekem nagyon tetszik :D
halalfelelem.lapunk.hu na ez a kedvencem :D
Hát az tényleg "fantasztikus" oldal...:S
A legjobb amit tehetsz :D
Én is állati jókat derülök a hülyeségeken, egyszerűen nevetni jobb, mint felhúzni magam ;)
Hallottam egy jó mondást: " Ti röhögtök rajtam, mert más vagyok. Én röhögök rajtatok, mert egyformák vagytok"
:D:D:D:D
Jó kis tematikus oldal : rotten.com
Szia! Tudom, hogy nem kötözködsz :) És köszi, jól esik egy értelmes hozzászólás :) Egyébként én sem szoktam másokat jelzőkkel illetni, nem úgy, mint.....:)
Köszönöm ezt a felettébb "jóindulatú" érdeklődést! Egyébként minden oké! :) És a kutyába lemenés és a gúnyolódás között talán nincs középút? Nem én vagyok az akinél gond van! :)
Na további szép napot mindenkinek!
Ui: ha nem állnék szóba idegenekkel, akkor már rég kirúgtak volna :) de ettől még idegenek maradnak :)
:DDDDD Szevasz! Nem mondta neked még senki, hogy idegenekkel ne állj szóba? :D Más: Rossz heted van? Miért vagy ellenséges? Mindig ilyen vagy? Feszült vagy? Sok a stressz? A főnököd megszidott? Otthon nem becsülnek meg? Mi a probléma? /jó volt a megszólítás, vagy még jobban mennyek le kutyába?/
Figyelj, engem le antikrisztusoznak meg ilyenek, pedig hiszek Istenbe...és olyanok akik nem ismernek, de nem érdekel. :) Pont azért mert nem ismernek téged, ne vedd sértésnek. :) Ha van aki annak szánja, attól meg pláne nem vedd annak. :) Ez csak egy vélemény. :) És nem kötözködésből írtam. :)
Nem kaptam fel a vizet, csak tudod, olyan emberekkel akit nem ismerek, nem szoktam ilyen megszólításokat használni. A barátaim, akik ismernek azoktól nem furcsa, de itt jóformán idegenek vannak, attól még, hogy beszélgetünk...na mindegy.
További ajánlott fórumok: