Sosem véd meg a párom. Nálatok ez hogy működik? (beszélgetés)
Persze, én ezt elhiszem! Biztosan nagyon nehéz elengedni egy olyan embert akit szeretsz!
De ha egyszer ennek így nincs értelme akkor miért keresed a kifogásokat?
Ha nem tudsz dönteni állítsd választás elé, hogy tegyen meg ezt meg azt érted, változzon stb. Ha megteszi akkor minden oké, tényleg szeret és van értelme folytatni. Ha nem, akkor hagyjátok egymást békén! Ez csak az én véleményem...
Unokahúgom pont ilyen vak, tudja, hogy a barátja szinte bárkivel megcsalná, DE ő szereti, aztán meg csak bőg és bőg...nem egyszerűbb lenne egyszer túlesni rajta és akkor azután talán élhetnéd az életed boldogan...
Az egyik legjobb barátnőm is ilyen, a barátja betegesen féltékeny, nem egyszer megverte és még csak 19 éves.
Minek tönkretenni magatokat ilyen önző emberekért!?
Aha,értelek!
Én is beleszerettem egy 30 ezres cipőbe, meg is vettem! Az első óra után,ahogy viseltem,begörcsölt benne a talpam. Nagyon kemény volt,de döntöttem!!! Féláron eladtam!!!
A te eseted majdnem ilyen,bár engem nem alázott porig a cipőm...
Úgy látom, nem akarsz szembenézni a valósággal, pedig tudod, hogy az az ember, akit mutatott, nem ő! Meddig akarod még áltatni magad? Az meg tudod, mit jelent, ha nem véd meg a barátai előtt? Hogy egy csicska. Fél a haverjaitól és helyettük abba rúg bele, akiről tudja, hogy úgysem áll ki magáért. Márpedig szóban hiába állsz ki magadért, az nem elég...tettekkel ki kell. Ennek a kapcsolatnak az ideje szerintem már rég lejárt, már akkor, amikor megmutatta az igazi arcát. Amúgy meg nagyon sok pasi csinálja ezt, hogy mindig azt mondja, amit hallani szeretnél és amikor már látja, hogy úgyse hagyod el, jön a fekete leves, a valódi énje.
szögezzük, szögezzük. de!!-meddíg szögelsz? vagy van két-három felesleges életed, amiből nem nagy veszteség egyet, kettőt "elszögelgetni"?
kibicnek semmi se drága, úgy különben meg!
de egy féreggel egy másodperc is pótolhatatlan veszteság!
egy kapcsolat, ha nem azon alapul, hogy a másik fontosabb nálam, akkor az tulajdonképpen non-stop gennyeskedés, alakoskodás, hazugság, árulás.
nem csak téged árul el, saját magát is!
Mondjuk azért azt szögezzük le, hogy mondani mindig könnyebb... én is mondtam már régen barátnőmnek, hogy hagyja el, és nem értettem miért nem teszi. Most már megértettem. Ez nem pont úgy működik, hogy hipp hopp és már el is engedtem valaki kezét. Ez nagyon kemény... és nagyon szeretem azt akinek mutatta magát, és nehéz elhagyni. Sajnos nem megy egy villámcsapásra.
Én nem értem az ilyen nőket, mint amilyen te is vagy, már ne haragudj ezért! Feltételezem, hogy fiatal vagy, élhetnéd az életed vagy egyedül vagy mással, de tuti boldogabban mint most.
Megértem azt, hogy szereted meg minden, de ha egyszer TE IS TUDOD hogy nincs ez így rendben, és lehet nem is szeret, akkor miért erőlteted? MIért tűrsz neki?
A kérdésedre pedig a válaszom természetesen nem!
Ha most nem változtatsz vagyis nem szakítasz vele, mikor akarsz? Valószínűleg változni nem fog, akkor meg? Meddig pazarolod az idődet? Vagy amikor már lesz 2 gyermek akkor akarsz elválni? Vagy az egész életedet kétségek között akarod élni?
Bár nem ismerem az egész sztorit, de mi a barátommal már a legelején megbeszéltük egymással, hogy ha bármi változika kapcsolatunkban egyből közölni fogjuk azta másikkal, nem pazaroljuk egymás idejét! Szerintem ezt sok ember megfogathatná, és akkor nem lenne ennyi önsajnáló önző pasiba szerelmes szenvedő nő.
hát már nem bízok... ezek után... kitudja ki ez a csaj... lehet a másik barátnője.
Na igen, a haverok narkómániája külön hab a tortán.
bízol benne, v nem? Bízhatsz-e benne?
na ez az... honnan is tudhatnám? mikor 200km-re lakik... hétközben nagyjából azt csinál amit akar, nekem meg előadhat bármit ha úgy tartja kedve.
mehet a "drágamamával+ is!!!
tudod, a legaljasabb dolog az árulás!
ha a heverja/-jai narkósok biztos, hogy ő nem?
de, ha véletlenül még nem kapta el a "gépszíj", meddig?
Van neki, de azért választottam. Pont. És időnként rég tudtam volna bántani, anyós miatt. Ma már tudom, h hetente fel kell hívja
Megkoczkáztatom: INTELLIGENCZIA!!!!:-)
Ezt miért nekem írod? Nem én vagyok a fórum indító, én az vagyok aki agitálja őt, hogy zárja a sorait:)
nem szeret
nem bántanálak, de így van
nem számítasz? miért?
a páromról- 14 éve vagyunk együtt, de nem mindig szeretetben-de összetartásvan
Valami komolyabb bajod esne, ő lenne az első aki lépne a süllyedő hajóról.Egy ilyen csak hátráltatja az ember, mert amíg vele foglalkozol a stabil komoly segítségeket, hagyod elmenni. Egyszer minden ilyen embert az élet megtanítja milyen az amikor a nagy haverjaitól azt kapja, mint egykor amit ő adott valakinek aki számított rá..
Igazatok van. Ilyet tényleg bármennyit találok. Elég volt.
Menjen, Isten hírével, még segítsd is ki az ajtón. Te figyelj, ilyenből ezer meg egyet találsz, minden sarkon.Annyira tucat pasi.
NEM SZERET
fáj, de ez van
jobb, ha most megtudod, mintha v 2 gyerek lenne
Menekülj, ő meg menjen gyrosozni. Ha nem áll ki melletted, nem a szerelme vagy, hanem a szexpartnere.
nem vártál sokat
csak átvertek
de szerintem pont ez van. előadott nekem egy olyan férfit, amilyet szerettem volna magam mellé, aztán mikor megkapott, szép lassan megmutatta a valódi arcát és kicsit sem hasonlít arra amit szerettem volna. Csak egy párra vártam, akire lehet számítani, akiben bízhatok, aki nem beszél ki, nem hazudik, és megvéd, és cserébe én is megadtam volna neki, soha nem tettem volna vele ilyet, de hát tőle ezekszerint túl sokat vártam.
Nem lehet, csak óvatosan kérdem, ha abba vagy te szerelmes, akit ígért? S a kép már nem is olyan jó, ahogy megismerted? Ha nem áll ki melletted-elgondolkodnék. Nem vártál el semmi erőn fölülit.
Küld már el ezt a pasit oda ahova való!!!Nem hinném hogy kell neked ez a kínlódás!!!
Igen, tényleg abba vagyok szerelmes akit mutatott. Nekem ennél sokkal csunyábbat szólt be... és mégsem kaptam rá semmit. Na meg most írt neki egy csaj, képzeljétek, hogy mehetnének gyrosozni. ...
Egyszer a hátam mögött a párom jelenlétében egy haverja megjegyezte,h "bomba seggem" van. Nem volt obszcén, nem volt gusztustalan,de a párom rászólt,h fejezze be,az ő kedveséről ne beszéljen így! Ha megalázó,sértő,bántó dolgot mondott volna,biztos,h még egy állas is becsúszik!
Ennek a fickónak te csak utánfutó vagy, felesleges időt pazarolnod rá! Ráadásúl te nem belé vagy szerelmes,hanem abba, aminek mutatta magát!
Ez egyszer eljátszható, de többszőr nem. Nálad meg már többszöri.
Tudom, össze kell szednem magam mostmár. Ez tényleg nem mehet így. De hát amikor meg eltervezem akkor hirtelen megtér, és könyörörg és ő lesz maga a földreszállt angyal... 3 napig. Aztán megint eltűnik a glória...
Már tudod. Itt vergődsz, közben tellik a drága időd, és elmegy melletted minden jó. Akár egy jó pasi is, aki mondjuk szeretne is téged, és melletted is lenne, és meg is védene. Minden nappal amit ez mellett a selejt mellett töltesz elveszítesz. Vele az aktuális uj embereket is.
További ajánlott fórumok: