Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Hogy vagytok?:)
Többiek pedig merre járnak?
Sziasztok!
Pufóka én nézem a kés/alatt-ot, és már a 6.évad 8-as részénél járok!:)) Persze feliratosan. Nekem tetszik, de én köztudottan nagy horror/thiller rajongó vagyok:)
Tegnap esti menüm:
- 1 Bones
- másfél CSI Miami
Ma nagy pihenős napom lesz (a kajesz is mákos tészta lesz), így amennyit tudok annyi filmet/sorozatot fogok nézni!:) Közben lehet varrogatok, de az simán belefér.
Én biztos vagyok benne, hogy azért nem tetszett neked, mert nem elejétől nézted! És abban is biztos vagyok, hogy nagyon kevés olyan embernek tetszene, aki csak néhány részt lát össze-vissza, mert nagyon összefüggnek az epizódok! :)
Egyébként én rátaláltam egy olyan oldalra, ahol online nézhető nagggggggggyon sok sorozat! Persze angolul, felirat nélkül. Ha valakit érdekel, szívesen megsúgom ;)
:DDD
Most azt képzeld el, hogy én úgy nézem, hogy eleve rosszul vagyok a horrorba hajló trillertől...
:DDD
Sziasztok!
Én megnéztem ma a Csillag születik-et meg a Cobra 11-et, most meg leülök Kés/alatt-ot nézni. Már a második évadjánál tartok. Azt hiszem elmondhatom, hogy megszoktam, hogy ez a film egy kicsit véres...megszoktam, hogy vannak részek, amiknél el kell takarnom a szemem :D De viszont azért érdekfeszítő dolgok történnek benne, és kíváncsivá tesz, hogy vajon mi lesz a történet folytatása :D
Valaki nézi még a Kés/alatt-ot közületek??? (vagy csak beszélek itt egyedül? :)))
Programváltás volt:)
Megnéztem a Harper sziget 1. részét.
Nem vagyok triller rajongó, de tetszett:) bár nem esténként fogom nézni valószínűleg.
Szép estét! Jó éjt!
Ma eddig ezeket láttam:
- 1 Dr. House-t
- 1 Szellemekkel suttogót
Kicsit mozgalmasra sikeredett a délutánom, de a gyerekekkel "nagyon szép" képeslapokat csináltunk az óvónéniknek/dadusnéninek karácsonyra.
Vágtunk, festettünk, ragasztottunk, masnit kötöttünk és a végén mindenki szépen aláírta:)
Én filmezek egész hétvégén:)
Most néztem az Emma c. minisori 3. részét annyira bírom ezeket a kosztümös darabokat:) Az Eli Stone c. soriból emlékeztek a főszereplő srácra (Eli) ő játszik ebben is. Nagyon jól áll neki ez a szerep.
Megnéztem du. a Bűbájos büszkeség c. filmet, ami a Büszkeség és Balítélet modernkori változata akart lenni, de borzasztó!!! Ha még láttatok gagyi filmet:(((
Most készülök meg nézni az Utolsó csók
Látta már valaki?
Hellóbelló!
Én tegnap neteztem,meg pihiztem az ágyban,NCIS-t néztünk férjemmel,de ismétlések az AXN-en.
Sylvi,fel a fejjel!
Szép estét mindenkinek!
Olvastam.......nem lehet könnyű "hinni" neki.....a leírtak alapján én sem tudnék. Egyet viszont nem értek: ha nem ismeri, akkor hogy jön képbe após? Vagy nála dolgozik és ő meg neten ismerte meg? Ez iszonyat véletlen lenne.....
Az ajándék viszont gyönyörű!:)
:DDDDDDDD
Pont eddig jutottam én is, ezért nem szavazok és nem helyezkedem senki táborába. Igazából bárki is nyer a 4ből, elégedett leszek. Mindazzal együtt, hogy Szabi művészeti ágát nem annyira szeretem, elismerem, hogy tehetséges!
Tényleg....:))
Választani én sem tudnék közülük.......tippem szerint Tabáni vagy Szabi, vagy André esetleg Robi?:DDD
A Csillag Születikből már csak a jövő hét van, döntő lesz!!! Kíváncsi vagyok, ki fog nyerni. A bennmaradók közül én nem tudnék választani, ezért is nem szavazok. :)
Utoljára ilyen tehetségkutatón Rúzsa Magdira szavaztam - azt hiszem, először is!!! :D
Sajnos most sem láttam teljesen, csak a Robi közepétől, akkor is fél szemmel, így a teljes ruhát sem, de amennyit igen, az épp elég volt......
Örülök a továbbjutottaknak, de már most is nehéz volt a búcsú a kiesettektől.......és ez egyre rosszabb lesz:((
Tegnapi repertoárom:
- 1 Dexter
- 1 Született feleségek
- 1 Dr. House
Csillag születik:
Azért az a ruha se túl jó, no meg a csizma, vagy harizsnya (vagy mi az) se! Együtt meg aztán siralmas!!!
Csillag születik: Nóra haja megint elég siralmas....szerintem.
Hogy ki fog kiesni? Megjósolni nem tudom.......
Szokás szerint most is filmet nézek:
Mai termés:
Két szerető (Two Lovers)
Bunkó vagyok, így hódítok
később pedig a Melrose Place 1/12.
Ja, beleivott, mert közölte, hogy cinom teja. :D
A szeme még nem áll keresztbe, sokat nem ihatott belőle. Mikor először meghallottam, hogy tea, már rohantam is, mert tudtam, hogy azt találta meg...
Mondjuk Felem alaposan kiforralta, mert úgy volt, hogy én is iszok belőle, a pocaklakót meg nem akarta alkohollal tartósítani. :DDD Ja, meg kicsit fel is volt vizezve... :)
Nem semmi sztori:)) Még jó hogy nem itta meg, bár nem hiszem hogy sokat ártott volna:))
Hó: dejó, dejó! Itt is AKAROK!