Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Bűnügyi sorikat én is szeretem, de a két kedvencem: The Closer (A főnök) tele hatalmas poénokkal.
Cold Case (Döglött akták) valahogy a csajok olyan jó hangulatot tudnak teremteni, mivel ritka a nyomozónő szerintem és mindegyiknél kicsit tartanak tőlük a pasik. (nem akarják elismerni a tudásukat és ebből azért származnak bonyodalmak valljuk be)
Nem volt többről szerződés. Igazából biztosan lehetne folytatni, lehetne csinálni belőle Dallast, de minek???
Mi? Csak 7 rész volt? Hát elég hülye befejezése volt. És lesz még tovább, vagy ne is számítsak rá?
Végülis azért van vége szerintem. Vagy rosszul emlékszem?
Már többször hallottam, hogy jó a Jericho, de azért nincs kedvem elkezdeni, mert nincs vége.
Nem igazán tudom ám besorolni. Olvasd el a porton, hátha el tudod dönteni. :)
Hát, csúnya egy világ lenne, az tuti. Én is azért szeretem, mert valóság-szaga van. Bár a végén az az összeesküvés-elmélet egy kicsit már húzós, de akár még lehet is benne valami.
Sci-fi...akkor szerintem ezért léptem túl rajta. Sajnos nem nagyon szereteem ezt a kategóriát, bár ettől még simán lehet hogy tetszene:)
Jericonak a 2ik évadját végig vetítették az axn-en.Azért szeretem,mert ha belegondoltok bármikor megtörténhet a valóságban is és sokszor belegondolom magam a helyzetükbe.
Persze hogy nem rossz, és a listád olvasva kiérdemled a függő címet, tehát üdv köztünk!:))
Egy 6részes minisorozat, asszem talán sci-fi kategória, de nem biztos. Keress rá a porton az ajánlójára. Sokak szeretik. :)
Még nem, bár mintha már olvastam róla.
Az elveszett szobát ismeri valaki? Én még azt szeretem nagyon. :) No meg a Jericho nekem is nagy kedvenc, már vagy 5x láttam az egészet. Volt, hogy ment hétköznap az AXNen, hétvégén is, értelemszerűen abban hátrébb jártak, meg még a csigakettőn vagy a retekklubon is. :) Mindet néztem. :)
Nem abbahagyták, hanem a második évad csak 7 rész volt. Amúgy eredetileg csak 1/6 lett volna az egész, mert eleve azt hitték, bukás lesz.
A Jericho tényleg jó. Annak most mi van a 2. évadjával? Elkezdték vetíteni aztán abba is hagyták. Tud róla valaki valamit?
Köszi mindenkinek,aki válaszolt!
Hogy mit nézek még?Gyilkos elmék,Esküdt ellenségek,Gyilkos számok,NCIS,Jerico,Holdfény,Vámpír akták,Ments meg!,Született feleségek,Gray's klinika,Odaát.De a kedvenceim a bűnügyi sorozatok!.Minden nap alig várom,hogy este legyen és elkezdődjenek!Szóval én is "függő" vagyok:).Nem rossz az:).
Sziasztok!
Tegnap nem függtem, max. fél szemmel a boxklubon. Nagyon szurkoltam Karesznek, hogy nyerjen, de nem sikerült. Remélem, sikerül összeszednie magát, még sokszor szeretném látni boxolni. De erre egyre kevessebb az esély - aki otthon van a témában, tudja, milyen hülye hozzáállása van a dolgokhoz az Universumnak. :(
Karesz, én Veled vagyok!!! :)
Jóóóóó reggelt sorozatfügők!:)
Tegnap megnéztem a félbemaradt Miami helyszínelőket, aztán a következőbe megen bealudtam.......majd ma:)
A kosztümös filmeket én is nagyon szeretem (Elizabeth a kedvencem), bár ilyen sorozatot még sosem láttam.
Tényleg, a Vala, én is nagyon bírtam, bár eleinte nekem kicsit idegesítő volt. De a végén már azon izgultam, hogy jöjjenek már össze Daniellel:)
Én letöltöttem az első 6 részt, de mire megnéztem volna őket addigra elszállt a gépem és odaveszett róla minden(közel 50 GB adat).
Én is szeretem a kosztümös filmeket:)
most állok neki a Tuti gimi (One Tree Hill) 7/11. részének aztán folytatom a 90210 2/11 és a Testvérek (Brother & Sisters) 4/9. részeivel, ha találok hozzájuk feliratot, ugyanis azt még meg sem néztem:)
Egyébként tegnap este megnéztem az Emma c. minisorozat 2. részét. Nagyon szeretem a kosztümös filmeket. Belekukkantottam ma délelőtt a Jane Eyre c. szintén 4 részes - kosztümös minisorozatba is.
Hali:)
Szép estét mindenkinek!Nem tudom,ma mire kapcsolok,mit nézek meg:))
Sziasztok!
Re87: igen van, de sajnos egyelőre csak angolul. Magyarul 9-ig találsz, én most tartok a 9/24-nél:)
Szilvi: örülök, hogy már mosolyogni is tudsz!:))
Zsu drága! Dolgozol már?
Moncsi: én már végig láttam a Harpert.....:))
Tegnap a félbemaradt House-t néztem + Miami helyszínelőket néztem, de már az elsőnél bealudtam. Ma folyt.köv.
írtam privit:)
Üdv. gyere máskor is:)
Miket nézel még?
Mindenki nevében bocsi, szerintem mindnyájan elsiklottunk a hsz-od felett. Bevallom, én nem tudom, csak annyira függök, ami a tévében van, kevés megszerzett sorozatom van. :)
Mások viszont meg tudják mondani!
Csajok: a kérdés a 2054. hsz-ban van! :)
Úgy látom másik fórumon kell érdeklődnöm :/
Hát igen,Sylvia a picire is kell gondolnod mostmár ,mert rá is kihathat ez az egész.Sajnos nekünk míg terhes voltam is volt sok komoly veszekedésünk a párommal,majdnem elváltunk,valószinű emiatt is olyan érzékeny és sírós Patri.Mióta megvan próbáljuk nem őelőtte lerendezni a vitákat.
Az jóóóóóó!Hidd el mindig van valahogy!Meg a picinek a pociba is rossz ha mindig szomorú vagy!