Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Végül nem azt néztem, hanem egy jóóó kis horrort: Halálos kitérő 3-at.
Mára lettek új részeim a kedvencekből, így azokat fogom pörgetni, de valamelyik tuti megnézem a kurtizánt:)
Köszi a véleményt:)
Velencei kurtizán: de régen láttam azt a filmet.......lehet este meg is nézem:))
most járok a 4. résznél. Érdekes, mivel tudományos dolgokban nyomoznak, de semmi izgalom benne:) Szokásos nyomozós film, mint a CSI, Döglött akták és társai. Egyszer nézhető kategória, kedvenc nem lesz, de kellemes este eltöltésre.
Egyébként Rufus Sewell miatt kezdtem nézni, imádom a pasit! A velencei kurtizán c. filmben nyerte el a szívemet:DD
Szilvi: dumában s lányod tuti rád ütött:))
Mama_gold: már én is olvastam arról a sorozatról, de kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy érdemes-e belekezdeni!
hello csajszikák:)
olvasgatlak ám benneteket szorgalmasan, mégha nem is szólok közbe.
Mivel én most épp a kedvenc sorozataim következő részeire várok, így leszedtem az Utolsó órában c. filmsorit, megyek nézem is:D
Akkorát röhögtem az előbb a lányomon!
Ebédeltünk, egyszercsak megszólal: "Anya micsinász?"Én persze tömteme a fejem, szám tele, nem válaszoltam. Erre mégegszer: "Anya micsinász?"
Gondoltam, válaszolok: "Eszek."
Erre ő: "Én is eszek." És ette tovább a tésztát. :DDD
Klassz lesz majd Nektek ott, és öröm lesz csinosítgatni:)
Bonyolult ebédetek lesz, de annál finomabb.....mehetek?
Ha majd egyszer készen lesz, úgyis le fogom fényképezni, de félelmeim szerint az nem mostanában lesz...
Ki kéne cserélni a kanapét a nappaliban, azt a bizonyos tévéállványt se bánnam, bár majd meglátom, hogy hogy néz ki a kifestett fal előtt meg a tévével. :) És kell egy polcrendszer is a könyvekenk, mert 4 méter polc nem elég...
Olyat szeretnék, ami alul zárható, tolóajtós szekrény, felül meg vagy üveges polc (kb. mint egy vitrin, csak nem kell olyan mély), vagy üveg nélküli, de jó sok hely legyen rajta. :)
De hogy mikor lesz ott rend??? Anyós már nem fér el Zegen a házban, és még tele van a bécsi lakás is... És még van más is, majd bekerül a naplóba minden, de ha ide leírom, akkor oda már lusta leszek.
Na, most megyek mosogatni meg főzni... Huhh, nagy főzés lesz: főtt tészta, tejföllel és pirított baconnel. Estig főzni fogok... :DDDDDDD
Egyébként ahogy leírtad nagyon tuti lesz a lakás!
A parketta nálunk még az a sötétebb, igazán régi fajta. Férjem lecsiszolta/lakkozta, de nem bánnán ha valamikor lecserélnénk......
Nagyjából el tudom képzelni, hogy milyet néztetek ki, és összhatásilag nagyon szuper lesz!
Az előszoba nálunk is inkább egy szélesebb L alakú folyosó, és innen nyílik a kamra, fürdő, wc, gardrób, konyha, gyerekek kicsi ajtaja és egy kétszárnyassal a mi nagyszobánk, ami egyben a nappali is. Itt van egy hatalmas ablak erkélyajtóval, illetve még egy 2 szárnyassal az ikrek szobája.
Nagy örömükre teljesen körbejárható -futható - az egész kéró:))
:DDD
Hamarosan csak kiderül:)
A hugom is hála jól van, és a jövőhéten kedden megy a 12. heti genetikai uh-ra. Nála pedig mindenki kislányt érez:)
No igen, csak az meg igazságtalan lesz, mert a zöld a rövid fal, ráadásul azon van a szobaajtó...
Na mindegy, majd addig kiagyalom. :DDD Már ha kell, bár egyre inkább kezdem elhinni Felemnek, hogy fiút csinált! :DDD
Szerintem nem gond, a zöld felére kerül ő egy helyes fiús falvédővel (nálunk az szafaribuszos kék/zöld) így szépen bele illik majd:)
Nekünk a rózsaszín falnál pedig Réka lesz majd a sötét/világos/drappossal.
Aztán lehet hogy ez változik, hisz van még több mint egy évem kigondolni:)) Addig lehet el is tudunk költözni, és külön lesznek.
Nekünk egy apró cselédszobából lett kialakítva, aminek van ablaka, de azt nem akartuk befalazni.
Fa reluxát vettünk, de így sem teljesen sötét, ezért választottam a bordó tapétás falat.
Ja, és a az egész be van polcozva a plafonig, illetve ki van alakítva egy akasztós rész, meg vannak különböző fakkok + cipősszekrény.
Az ajtóval szemben pedig egy hatalmas tükör, mellette egy fogas. A plafonon is van 2 sín, azon meg ruhazsákokban az öltönyök, kabátok stb.
Tehát az egész egy nagy szekrény, és a rucik védelmében kell a sötét.
Az ablak bemélyedésébe még egy felnyitható ládikát szeretnék, de azt csak akkor amikor már a tükrös rész is pocos lesz.
A hálóval és a gyerekszobával nem is volt nagy gondom, a nappali okozta az igazi fejtörést, mert ott nem túl nagy az ablakfelület. Van egy erkélyajtó, meg egy duplaszárnyú ablak. De szerintem nem lesz rossz.
Igen, nehéz színt választani, ha kevés fény van a lakásban. Ezért is vagyok bajban az előszobával. Nincs rajta ablak, hosszú és egyenes, a bejárati ajtótól nézve balra van a konyha, aztán a WC, majd a fürdő, az ajtóval szemben nyílik a i hálónk. A jobb oldalon először a nappali, majd Kiara szobája. Szóval fény csak a szobákból és a konyhából érkezik, de hát az se sok. Bár így, hogy minden reluxa le van húzva, persze, hogy dög sötét van...
Függönyt kell szereznem!!! A hálónkba van, de Kiara szobájában és a nappaliban is van erkélyajtó, itt meg egyáltalán nincs erkély, szóval lesz még egy menetem emiatt is... Pedig a nappaliba menne az a függöny, ami a mostaniban van, bár ne maz igazi... No, majd megoldom, ügyi csaj vagyok én! :D
Szilvi: egyforma színű lesz a gyerekszobánk:))
Mivel nálunk az ikrek egyben vannak, így gondoltam a fal színeivel választjuk ketté a teret. L alakban zöld lesz, a másik L pedig rózsaszín:)
Mivel van gardrób szobánk, ezért nem kellenek nagy bútorok, és simán elfér majd nekik 1-1 ágy, íróasztal és komód + játéktároló.
Igaz ezt csak jövőre csináljuk, mire suliba mennek, de a többit idén tavasszal (mi szobánk, előszoba, fürdő/wc, konyha, kamra), kivéve még a gardróbot, mert onnan kihozzuk az előszobába a tükröt, és annak a helyét is bepolcozzuk. Ott marad a bordó szín.
Színek: mi szobánk halvány tejeskávé fehér plafonnal, előszoba húúú ez nehéz, de olyan kicsit sötétebb tojáshéj színű, a többi mindenhol fehér.
Ehhez tudni kell, hogy nem túl világos a kégli, ezért nem lehet sötétebb, pedig annyira tetszenek a meditárrán színek.....mondjuk maga a lakás jellege sem engedné.
A kéket viszont nem szeretem, ezért választottuk a rózsaszín mellé a zöldet, meg hát az nem is illene hozzá.
A kis unokatesónak is most festették át a szobáját, és neki zöld/sárga lett. Az sem rossz összeállítás.
Sziasztok!
Angyalfény: köszi szépen Nektek is!:)
Szilvi: úgy sajnálom, de nagyon drukkolok, hogy felépüljön!
További szép napot/hétvégét, most akkor megyek naplókat kukkolni:))
Sziasztok!
Írom a naplómat, akit érdekel, az új lakásról van szó... :)
Sziasztok!
Ezt én is olvastam, pont tegap este, csak már nem volt erőm/kedvem leírni...
Hazaértünk, totálisan hulla vagyok.
Tavalyhoz képest igen csak........de majd csak újra belejövünk:)
Viszont most olvastam valahol, hogy a Dextert alakító Michael C. Hall rákos:((( De hála hamar elcsípték, így nagy valószínűséggel teljesen kezelhető. Annyira sajnálom......
Rendben:)
Még van egy pár rész Bostoni halottkémek, aztán ismét belevetem magam a 24-be, vagy a Jericho-ba.
Utóbbiakhoz semmi indíttatásom nincs, de egyelőre ezek vannak, majd lassan beszerzek másokat is próbának, aztán amelyik beválik.