Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Köszi egész jól....:))
Egyelőre nagyon oda kell figyeljek, de mindenféle segítség nélkül bírom a dolgot.
Csak POZITÍVAN Drága! Nincs és nem is lesz semmi baj!
Zsu: akkor innentől kezdve 2 nap pihi-szuszi!:)
Ne parázz!!!!!
Már ez is meg van???Mikor költöztök??
Babócával nem tudom, mi van, sajnos nem látok magamba. Az a rossz, hogy sok fórumot meg hsz-t olvasgattam itt, és beparáztattam magam, ráadásul 2 csaj babája is elment, akikkel egy hónapban szültem volna. Szóval jó lenne, ha már mozogna ez a kis drága, mert ez így nem jó... :(
De ha szerencsém van, pénteken láthatom, mert megyek Bécsben nőgyógyászhoz, és szerintem meg fog vizsgálni alaposan... :)
Akkor habzsi-dőzsi van, legalábbis ami az időt illeti. :)
Náthás a lelkem (részletek a naplójában, épp most írtam le), talán elkaptam elég korán ahhoz, hogy gyorsan kikúráljam, mert semmi kedvem lázas betegen hurcolni magammal, pedig most megint nyüzsi lesz a hetünk.
Sziasztok!
Zsu: tök szuper lesz majd meglátod!:)
Szilvi: azt azért mégsé:DDD Kicsi lány remélem nem beteg? Pocok hogy van, sokat nőtt már?
Mama_gold: én már előírtam magabnak, de szigorúan csak az után ha a meglévőkkel végzek:)
Jelenleg Bostoni halottkémeket nézek, bár néha becsúszik 1-2 filmecske. Ma pl. a Patch Adams, amit már többször láttam, de nagyon szeretem, főként a tésztában fürdős jelenetet:DDD
Jaj a kis drágád beteg?!
:-DDDDfrontérzékeny vagy, vagy más miatt van???
5 szabadnap egymás után, több mint kincs...
Hát, voltunk jobban is... :(
Kiara egész éjjel alig aludt, náthás és bedugult az orra. Keltem hozzá kb. 10percenként...
Megint fájdogál a fejem, mint minden délután. Bár tegnap egész jó volt. Furcsa nyomással kezdődik, aztán ha hajolgatok, rendesen megfájdul. Ezt játssza már lassan 1 hete. Asszem, nemsoká levágatom! :DDD
És veled? Szabadnap? Ritka kincs...
Hali!
Hogy vagytok?
Kukk!!!
Jár erre valaki? :)
???
Mától??? Mármint a retekklubon? Már a múlt héten is volt...
Sziasztok csajok!
Nem vesztem el:)Mindjárt visszaolvasok!
Képzeljétek megvettem a hőn áhított minigrillemet!
Én most True Blood fun vagyok:D
Bosszú álarca kizárva:) Totál más stílusú film mindkettő.
A többiek még nem jártak erre szerintem, még van remény...
Az itteniek általában megszerezve nézik a sorozatokat, nem a tévében. ;)
Ne butáskodj már!!!!!! Azt hiszed az ikrek mellett nem edződöm ehhez? Már fel sem veszem, de komolyan!!!!
Sőt: valamelyik nap talán a spektrumon, vagy a másikon ment egy műsor a tésztáról (kezdetek, elkészítési módok stb). Háááát mit ne mondjak......de azért is végignéztem ha enni már nem is ehetem:))):DDD
Ha előőtem lenne az már inkább kínzás kategória, de mondom a gyerkők miatt az sem, csak ha direktbe menne!
Ilyen kommentek is jöhetnek, báááár rendesen csurog a nyálam, de hála nem örökre kell lemondanom az ilyen finomságokról, mint a sütike:)
Többiek merre jártok?
Sziasztok!
Na, még mindig nem tudok poénos kommentet írni, mert tegnap este nem tévéztünk. No nem játszótársat küldünk babócának, hanem sütit sütöttünk. Befogtam Felemet, hát jól egymás agyára mentünk, de szigorúan csak jó értelemben. :DDD
Ki is készült kicsit. :DDD Nem bírja a pepecs munkát. :) Végülis megszivattam kicsit, tudja csak meg, milyen is azt a sütit csinálni!!! A tészta túró, liszt és margarin, szóval ragad, mint állat, úgyhogy sok liszten kell nyújtani. Ilyen módon pedig nem ragad rá a sütőpapírra, szóval elég nehéz megkenni a kis kockákra vágott tésztát tojással. :DDD
Az első tepsi 2/3-ánál már közölte, hogy unja, abbahagyja. Hát még mikor közöltem vele, hogy kis csipetekben rakja rá a reszelt sajtot!!!
Csajok! Ha láttatk még szenvedést! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hú, Az élet szép egy nagyon meghító kis film!:)
Egyébként minden szavaddal egyetértek.
Igen, ezzel én is így vagyok. A Jerichon is rengeteget gondolkodtam... Pedig sajnos, ahogy a helyzet áll, sajna bármikor bekövetkezhet hasonló. :( Én sokszor belegondolok abba, hogy vannak emberek, akik a jég hátán is megélnek, viszonyleg leleményes vagyok én is, de nem hiszem, hogy valami hasonlót túlélnék hosszabb távon segítség nélkül. :(
A háborús filmekben meg azt nem szeretem, hogy azok, amik valósgosak, vagy úgy vannak előadva/megírva, általában kegyetlenek. Mert sajnos a háború is kegyetlen. És én azt szeretem a legkevésbé. Ezért majdnem mindig síráshatáron nézek egy csomó ilyen filmet. Amit nagyon "szeretek" az ilyen típusból, az Az élet szép, a Pearl Harbour, szóval a gyenguskábbat. A Sztálingráot pl. végig se bírom nézni, az nekem már túl sok.
Úgy legyen, és bármikor szívesen olvasom a kommentárokat!:)) Minimax:DDDD
Háborús filmek: én szeretem őket, és bár nem viccesek, de mindig elgondolkodtat, hogy milyen jó dolgom is van.