Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Sonkás gombás rántott palacsinta recept

Sonkás gombás rántott palacsinta recept

A Sonkás gombás rántott palacsinta hozzávalói:
Palacsinta:
30 dkg liszt
4 tojás
4 dl tej

szóda

Töltelék:
30 dkg sonka
40 dkg gomba
olaj

bors
petrezselyem
25 dkg trappista sajt
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa


A Sonkás gombás rántott palacsinta elkészítési módja:
Elkészítjük a sós palacsintákat. Kevés olajon megpirítjuk a sonkát,hozzáadjuk a gombát,sózzuk borsozzuk.Készrepirítjuk. Tűzről levéve megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel,és hozzáadjuk a reszelt sajtot. A kész palacsintákat megtöltjük a raguval,és szögletesre hajtjuk. Lisztbe,tojásba,morzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Ízlés szerint adhatunk mellé tejfölt,de a majonéz is illik hozzá.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A sonkás gombás rántott palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook