SHEWEE-mert pisilni kell (beszélgetés)
....és még véletlenül sem a t... shopnál dolgozol,ugye????????:)))))))))))))))))))
Mert ez baromira hasonlít a marketing szöveghez!
Ha viszont nem,akkor sajnálom,hogy ügyetlenke vagy,tehát használd egészséggel! Nekem mindig összejön úgy,hogy nem lóg bele a gatyám semmibe,és mivel NEM ÜLÖK RÁ,még soha,semmit nem szedtem össze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha viszont tölcsérbe pisilnék,úgy röhögnék magamon,hogy tócsát vizelnék még a falra is!!!!!!!
Szia! Szerintem fantasztikus találmány, nyugodtan vegyetek. Úgy látom, hogy többnyire olyanok írtak, akik nem is használják. Én egy éve vettem, mert ki nem állhattam a nyilvános wc-ket. Mindig csupa pisi a padló, mocskosak, kész tortúra úgy pisilni. (kezdve ott, hogy nadrág feltűr, nehogy belelógjon a padlón lévő foltba, ha letolom, egyensúlyozás a wc fölött stb...) Nekem nagyon sokszor volt egészségügyi panaszom nyilvános wc használat után, pedig soha nem ültem rá, lehet, hogy már pszichésen alakult ki a dolog...
Amióta a sheweet használom nincs ilyen gondom, sőt terhesen, nagy pocakkal így sokkal könnyebb, mint guggolva. Nagyon egyszerű használni és még soha nem lettem pisis a használata közben. Használat után csak eltörlöm egy darab papírral, visszateszem a tokjába, otthon meg szépen elmosom és kész. Szerintem nagyon megéri!
Milyen tapasztalatra gondolsz? Állok szíves rendelkezésedre :D
Vond le a konzekvenciát, enyhén szólva agyament ötlet ezt egy 10 évesre rábeszélni.
Ennyi erővel térdvédővel és bukósisakkal járjon tesiórára. Hátha elesik, ki tudja...
Nem ettől leszel jó szülő, de tartok tőle hiába a hangzavar, csak a sajátodat hallod.
Csatlakozom a köszönetnyilvánítókhoz!
Gyertek holnap is!:P
Ismét köszönöm a sok értelmes hozzászólást, megnyilvánulást, mindenki közreműködését!!!
Akik érdemben tudnak nyilatkozni, vagy van tapasztaltuk, privit írjanak!!! A fórumot nem nézem többet!
Köszönöm
Ünnepélyesen elnézést kérek!!!!
Láttam a fórum indító többi fórum indítását!!!!!!!!
Nekem ennyi elég is!!!
Ezen túl,minden szavával egyetértek!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Kedves, ne legyél ilyen érzékeny!:)
Biztos vagyok benne, hogy egyikünk sem sértő szándékkal írta azt, amit...
Don't worry!Be happy (with Shewee)!:)
Képzeld, nagyon intelligensen írta le hasznos tanácsait. Sajnos ez itt sokakról nem mondható el...
nem szégyenli, de elég, ha én tudom a nicknevét..
igen, inkább ilyenek teszem ki-hogy a zárt ajtó mögött ezt használja-mint vmi jó kis fertőzésnek..
Most valami kegyetlenül szégyenli magát mindenki!!!!!!!!!!!!!!! Én az élen! Szégyelje magát az,aki gyáva ide írni,hogy ő igenis használja!!!!
És még valami...Privire kényszerült?????? Ó,hát akkor mégis szégyellni való dolog???? De te kitennéd neki a gyerekedet?????
További ajánlott fórumok:
- Sokszor kell pisilni...normális ez?
- Nem szól, ha pisilni kell, pedig nincs gond a WC-vel
- A kisfiúknak mikor kell megtanulni állva pisilni?(És hová? bili: nehéz beletalálni, wc :túl magas)
- Fiacskám végre szól ha pisilni kell, de a nagydolog még mindig bugyiba megy. Hogy tudom rávenni, hogy azt is a wc-be kell?
- Hogyan vegyem rá a fiam, hogy szóljon, ha pisilni kell?
- Hogyan kezelnéd, ha a gyerek időhúzásra kitalálja pisilni, kakilni kell?