Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sertéslapockából miket lehet készíteni? fórum

Sertéslapockából miket lehet készíteni? (tudásbázis kérdés)


máj. 16. 06:40
Az is nagyon finom! :)
15. Napsugár8 (válaszként erre: 14. - Loretta16)
máj. 15. 08:34

Köszi! Én is sertést vettem ki a fagyóból, és gondolkodtam, mi legyen belőle.

Mivel gomba nincs itthon, de zöldbab igen!!! így keresgéltem: Temesvári tokány lesz belőle. :))


[link]

14. Loretta16 (válaszként erre: 13. - Napsugár8)
máj. 15. 07:09
Igen, bakonyi tokányt főztem, nokedlivel.
13. Napsugár8 (válaszként erre: 12. - Loretta16)
máj. 14. 11:07
És találtál új ötletet?
máj. 14. 10:56
Köszönöm nektek! Igen, néztem neten is, csak gondoltam, lesznek itt új ötletek! :)
11. Enissa
máj. 14. 10:13

[link]


Na itt aztán aki nem talál, az nem is akar főzni. :)

máj. 14. 09:56

Tarhonyás húsnak, rizses húsnak, paprikás krumpliba, vadasba, székely káposztába...

Ledarálva pl. fasírt, Stefánia vagdalt, töltött paprika, rakott tejfölös savanyú káposzta, rakott kel... 😋

máj. 14. 09:56

Bármilyen rakott zöldségbe jó. Göngyölt hús, többféle dologgal töltheted, sajt, zöldség, savanyúkáposzta, köret hozzá bármi.

Brassói, cigánypecsenye, tejfölös-gombás pöri, bármilyen körettel.

Natúr fokhagymás sült. Egyben sült lapocka. Rántott hús.

8. Napsugár8 (válaszként erre: 6. - Napsugár8)
máj. 14. 09:54
Esetenként készítek (hamis!) vadas mártást is, akkor ahhoz főtt tészta a köret.
7. syria (válaszként erre: 1. - Loretta16)
máj. 14. 08:27
Brassóit készítenék belőle. 😀 [link]
máj. 14. 08:23
Csíkozd fel, forgasd meg lisztben, és hirtelen süsd ki. Akár lecsós alapba rakod bele, és összefőzöd, a külseje visszapuhul, vagy bármilyen más mártásba (fokhagymás tejfölös, sajt mártás) körettel finom lesz.
5. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Loretta16)
máj. 14. 08:20
Borsos tokány: apróra vágott hagymát dinsztelsz, a kockára/csíkokra vágott húst átforgatod rajta, kevés vízzel felöntöd, só-bors bele, és födő alatt puhára párolod. Köretként rizst, vagy tört krumplit szoktam hozzá.
máj. 14. 08:17
máj. 14. 08:14
Gulyás, rizses hús, lecsós szelet, ha ledarálod meg másik 50 féle recept.
máj. 14. 08:10
Sajnos, most nem találom azt a konkrétat, mustáros hús néven vannak fent receptek. Sok hagyma, rá felkockázott hús. Mustár, tejszín. Köretként rizs vagy galuska. Mi szeretjük.
máj. 14. 08:04
Kérlek, adjatok ötleteket! Valami szaftos ételre gondoltam, ami nem pörkölt. (Tegnapelőtt volt csirkepörkölt) Köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook