Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
A csaj mindenesetre jól csinálja a dolgokat, szépen kapaszkodik feljebb.
Ők tudják....
Nyilván mindenki azt választ aki neki teszik, ha Kenannak Sinem jön be, akkor ez van.
Otthon csináljanak amit akarnak stb.
De minek kell együtt dogozni?? Nekem ez egy kicsit furcsa Kenantól, én többet vártam tőle.
Elég bátor a csaj , ha Kenannal akar filmben szerepelni . Kíváncsi lennék rá mit tudhat , mert olyan biztos nem lesz mint Berg - Kenan párosa.
Kevés amiben láttam eddig Kobalt , de elég limonádé sorozatokban játszik .
Napokban találtam egy 2009 -es filmjét ASK TADINDA a címe .
Romantikus komédia , csak ilyenekben látni őt .
Én a gecce újságban és a televizyon gazetesi , abban is benne van . A fordítóval kilehet hámozni valamennyire .
A filmezés az oké , de a filmcég , hogy akarnának az nem valószínű . Félre értettem .
Szerinted most mi lehet .
Olvastam én is az új szezonra kettős film projekt van készülőben .
Ha jól értelmeztem kettőjüknek valami filmes cége lesz ? Valami ilyet hámoztam még ki .
Jó lenne ha írnának többet is róla .
A legújabb kép róluk , ahol Kobal vezet és mellette ül Kenan mindketten mosolyognak .
Ezen a képen Kenan annyira jól néz ki nagyon fiatalos , hogy minimum egy tizessel kevesebbnek néz ki .
A szerelem jótékony hatással van rá , ez nagyon látványos látszik .
Én is nézem, alig várom hogy este legyen, de van hogy itt bent ebédidőben meg tudom nézni.
Pedig tudom mi fog történni, vannak már jelenetek amiket 100x néztem, mégis úgy nézem, mintha még nem láttam volna.
Teljesen igazad van és mindenben egyet értek Veled. Ilyen az élet kár , hogy nem találkoztak előbb .
Még csak egy mondat , hogy a későbbiekben nem reagálok a számomra érdektelen írásokra és lefogom írni a véleményemet úgy ahogy gondolom .
Nézem a Karadayi feliratos napi részeket olyan szépek és tehetségesek , öröm újra látni a sorozatot , de főleg Őket .
Ica kérlek nehogy komolyan vedd , mi továbbra is a szokott stílusban írjunk mint eddig a kedvenceinkről .
Nem fogok változtatni senki miatt , mert eddig sem írtunk botrányos vagy goromba dolgokról .
Ha valakinek nem tetszik az menjen más fórumra .
Már vártam, hogy valaki mikor szól be megint, túl nagy volt a "csönd" egy ideje.
Úgy látszik nem csak FB-on vannak :-))))))
Vagy ma front van.
Más céllal nem jössz a fórumra mint kötözködni .
Ha tetszik ha nem ez a véleményem akármit is írsz .
Megjegyzem a helyesírást gyakorolni kéne ......
forgason = az két S
folnot = felnött
hoszú = hosszú
Tehetséges szinésznonek 3 évad után nincsen joga pihenni, családdal foglalkozni,uzletet nyitni, mert a "Seherezádé-az új torok sorozat" forumozok tisztelet a kivételnek, azt akarják hogy egy folytába forgason sorazatokat, és nem is akár kivel, de csak Kenannnal.
Azon csodálkozok hogy folnot emberek így gondolkoznak.
Kenanhoz annyit, az o dolga hogy milyen hoszú ismeretség után fog házasságot kotni,az a o dontése, és nem tartozik senkire csak is Kenanra és a Sinemre.
A mai fotókat Bergről látva felmerül bennem , hogy ez a tehetséges szép színésznő most tényleg ezt a "számüzetést" választotta .
Oké család meg kutya meg kávézó ,de meddig akarja magát nélkülözni a film világából .
A sok pihenés is megárthat :) A rendezőknek kéne egy nagyon jó szereppel előrukkolniuk és Kenannal együtt játszatni őket .
Várom a szeptemberi díjazottakat , hogy a Karadayi nyert e . Akkor ott a díj átadón kell majd találkozniuk :)