Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

2171. sehfan
2011. máj. 29. 13:53

Sziasztok,

a TV2 csinált új promókat a Seherezádénak, szerintem ideje volt egy kicsit már untam a régit, bár a jelenetek ugyanazok csak a szöveg más.

2011. máj. 29. 10:51

Szép napot kívánok mindenkinek!

Éppen csak bekukkantottam vasárnapi ebéd főzése közben, de látom, hogy nagyon hétvége van és Onur hiány a tévében.

2011. máj. 29. 10:04

Sziasztok! Szép napot!

Remélem nem vettetek spanyol uborkát:( Én egyszer vettem spanyok cukkinit,aztán két napig beteg voltam,így én mindig kihagyom a spanyol zöldségféléket,egyébként is igyekszem mindig magyart venni,meg van saját a kertben is.

Hozzászólva az előttem szólókhoz,nekem is egy kissé zagyva volt ez a rész,de majd talán szinkronosan megértjük jobban.Egyébként ,mikor Eda megitatja vele azt a teát,nem tudják,hogy mitől lett a baj,Seh még nem is gondol Edára,ez nagyfokú naivitás,a barátnőm,aki nagy gyógyteás ,a terhessége alatt nem merte inni,nehogy bajt okozzon valamelyik is,,.na ez is csak filmben van,hogy egyszer sem jönnek rá,hogy Eda milyen kavarást csinál és bajokat,igaz,akkor vége lett volna a sorozatnak,ha minden oké,erre is írtam,hogy zaklatot az egész,mert nem lesz nyugalmunk:)

Még az este én is megnéztem még pluszban előre két részt és rájöttem,hogy a múltkor én ezeket kihagytam,mert van mikor ugrottam,hogy gyorsabban haladjak a vége felé:)Így most lejött megint ,hogy Kerem micsoda undok,szemét egy alak! Mert az nagyon pozitív figura,csípem:)kár ,hogy majd ő is szenved a viszonzatlan szerelem miatt.

2168. Marcsi0921 (válaszként erre: 2166. - Marcsi0510)
2011. máj. 29. 08:55
Igen, ott lesz Nilüfer.
2167. marcsi0510 (válaszként erre: 2164. - Marcsi0921)
2011. máj. 28. 22:27

Valamint ha említjük az érdekességeket a filmben, akkor eddig még az sem derült ki, hogy Seh. amikor összeesett a cukrászdában, az mitől volt, csak kimerültségtől vagy esetleg mástól? Mert ezután jött nem sokkal a nagy ugrás az álom.

És persze Onur azt mondta neki, elviszi orvoshoz, mert ki kell deríteni az okát, hogy miért esett össze. De szerintem nem derült ki...

2011. máj. 28. 22:16
Arra viszont nem emlékszem, hogy az esküvős résznél már ott van Onur kislánya?
2165. marcsi0510 (válaszként erre: 2164. - Marcsi0921)
2011. máj. 28. 22:15
Ezeket a részeket már korábban viszont megnéztem, és nem tudtam összerakni, de azzal magyaráztam magamnak, hogy előtte nem láttam néhány részt. minek annyi ház...??? Szerintem az is elég nagy, amiben most laknak.
2164. Marcsi0921 (válaszként erre: 2163. - Marcsi0510)
2011. máj. 28. 21:48
Kb.ugyanekkora ugrás lesz, amikor úgy ér véget az egyik epizód, hogy Seh összeesik az esküvőn (mert Eda megitatja vele azt a bizonyos "teát"), utána pedig egy hatalmas, Boszporusz parti házba érkezik Onur motorcsónakkal.Az új házukba, amit akkor vett, amikor Seh kórházban volt(de ezt nem látjuk).
2163. marcsi0510 (válaszként erre: 2162. - Marcsi0921)
2011. máj. 28. 21:37

Köszönöm, megnézem.

Viszont olyan hiányérzetem van e miatt. Bár azt mondta Seh. amikor ismét megkapta a gyémántos gyűrűt, hogy ne legyen esküvő vagy valami hasonlót. Ezek szerint be is tartották.

Nagyon lassan haladok a filmmel, mert még a magyar részeket is újra megnézem, amit fölvettem vagy a netről, illetve megnézem a következőt is, hogy mi várható a magyar részekben a következő alkalommal.

2162. Marcsi0921 (válaszként erre: 2160. - Marcsi0510)
2011. máj. 28. 21:31
Szerintem most nem akartak túl nagy jelentőséget tulajdonítani az esküvőnek, ezért hidalták át ezzel a megoldással.
2161. Marcsi0921 (válaszként erre: 2159. - Marcsi0510)
2011. máj. 28. 21:30

Szia,

Akkor a www.lyonsport.hu -n próbáld meg, nekik rengeteg mezük van, és eredeti, megbízható.

2160. marcsi0510 (válaszként erre: 2157. - Marcsi0921)
2011. máj. 28. 21:21

De nekem most úgy jött le, hogy mintha titokban házasodtak volna össze. Valamint még azt sem mutatták, hogy beköltöztek az új házba, holott pár résszel korábban még Seh. lakásában adta oda a gyémántos gyűrűt Onur.

Szóval, olyan felgyorsított eseményeket látok. Mintha kivágták volna a részeket.

2159. marcsi0510 (válaszként erre: 2156. - Marcsi0921)
2011. máj. 28. 21:19

köszike, bár a drága gyermekemnek eredeti kellene, ráadásul a zöld vendégmez, nemcsak sima barca feliratos, hanem a kedvence 10 Messi-s, de majd megpróbálom valahol.

Még egyszer köszönöm.

2011. máj. 28. 21:16

Küldök egy linket, bár már lehet, hogy sokszor láttuk, de nem lehet megunni, főleg a csodálatos hangját.

[link]

2157. Marcsi0921 (válaszként erre: 2155. - Marcsi0510)
2011. máj. 28. 21:07

Jól látod, összeházasodtak:) Ezért is nézi meg Onur újra a házzasságlevelüket, amikor felébred:)

A 66.-ik epizódbéli esküvő az a megerősítése ennek.Ne kérdezd, miért, én sem jöttem rá a logikára:)Talán a magyar szinkronnal fény derül rá.Csak tippelem, hogy akkor a szertartás volt, a 66.-ik epizódban pedig a nagy népünnepély.Bár van egy pár rész a kettő között.

2156. Marcsi0921 (válaszként erre: 2147. - Marcsi0510)
2011. máj. 28. 21:03

Szia Druszám:)

LYONSPORT

HERVIS

NIKE

vagy üsd be a gugliba, hogy olcsó barcelona mez:)

Pl.: [link]

2011. máj. 28. 20:45

Lányok!

Most járok annál a résznél, hogy Onur álmodott, és amikor felébredt, úgy nézem, hogy valami házassági anyakönyvi kivonat van nála? Az ujján karikagyűrűt is láttam. Na most, hogy is van ez? Írja le,aki tudja, hogy mi is történik most? Mert e szerint összeházasodtak, de az esküvőt nem mutatják. Akkor a 66. részben mi az az esküvő???????????

Köszi!

2011. máj. 28. 19:57
Sziasztok. Hű, de sokat írtatok, mióta nem tudtam benézni. A baj az, hogy az utóbbi pár napban a filmet sem láttam :(((
2153. Hatan
2011. máj. 28. 19:31
Visszanéztem az első részeket, de sehol sem látom Zafert. Érdekes megoldás a videóval. Viszont még egy hiba: Az étteremben mondja Onur S-nek hogy a fekete ruha stb...de a visszaemlékezésükben pár résszel később a háttér sötétebb. Mintha tényleg az éjszakában lennének kint.
2011. máj. 28. 19:27
Most járok annál a résznél, amikor mamiék hazavitték a bébit, de közben Kerem papa is a képben van. Nem szimpatikus a pasi, így valahogy nem is akarok vele haladni. Olyan mint Kerem, még külsőre is. Szerintem.
2151. Hatan (válaszként erre: 2150. - Hatan)
2011. máj. 28. 19:25
vendégek
2150. Hatan (válaszként erre: 2148. - 0f6f53a4a7)
2011. máj. 28. 19:24
Tócsa! Nálam vendék nélkül is fúj a konyha.
2149. Hatan (válaszként erre: 2147. - Marcsi0510)
2011. máj. 28. 19:22

Foci analfabéta vagyok.

Nézettségről: úgy olvastam, mivel az Ezel hamarabb kezdődött picit nagyobb volt a nézettsége. De az első 5 rész ismétlése után Seherezád vette át a szerepet. (Talán nem véletlenül.) A lényegből semmit sem mutatott, de már az első részek után tudni lehetett ki-kivel, és mi várható. Bár felül múlik mindent, annyi váratlan eseményt tesznek bele. Szerintem a második résznél a reklámok alatt sokan kapcsolgatnak, így kevésbé mérhető melyik a nézettebb. Ahol néztem ott Seherezádét csak a Tények ütötte 4 ponttal. Sajnos csak a 18-45 korosztályt mérik, bár én is biztos vagyok benne idősebbek és fiatalabbak is nézik.

2011. máj. 28. 19:21
Sziasztok lányok! Csak pár "lopott" percem van. Ma vendégek voltak nálunk és olyan a konyha, hogy fújjjjjjjj! A férjem most vitte haza őket, és gondoltam addig bekukkantok! Üdv az újaknak! Sünike nagyon sajnállak! Egyszer tesómék is jártak így és nem volt egyszerű a biztosításos része, de kívánom, hogy neked könnyebb legyen! Na megyek is! További szép estét mindenkinek! :)
2011. máj. 28. 19:01

Nálunk már fociláz van. Ma játszik a kisfiam kedvenc spanyol csapata.

Bár a következő kérdés nem Onurékról szól, de kérdezném, hogy valaki tud nekem abban segíteni, hogy hol tudok venni Barca mezt? Megbízható oldal címet szeretnék kérni, ha valaki tud ilyet. PM-ben jöhet. Látok többet a neten, de ha valaki ismer megbízhatót, jót és nem nagyon drágát írja már meg. köszi.

2146. marcsi0510 (válaszként erre: 2143. - Hatan)
2011. máj. 28. 18:50

Azt hallottam, hogy az idősebb korosztály közül is sokan nézik. Pl. egy ismerősöm anyósa is azt mondta, "kislányom fél 5-től fél 7-ig ne is telefonáljatok, mert Seherezádét nézek".

...és vajon melyik török sorozat a népszerűbb??? A mi kedvencünk, vagy a másik?

2145. marcsi0510 (válaszként erre: 2113. - Nyulacska88)
2011. máj. 28. 18:47
Valami fincsi tortarecept? Jöhet, kipróbálom.
2011. máj. 28. 18:45
Lányok! Az ország különböző pontjain! Dunántúlon tényleg annyira hideg van, mint amit a tv mutat? Brrr. az nem jó akkor.
2143. Hatan
2011. máj. 28. 18:14

Most néztem meg a nézettséget. "Hát" hét közben a Seherezádé igen csak veri a többi műsort. Talán a második rész nem annyira mint az első, ami azért is érdekes, mert 16.20-kor zömmel utaznak az emberek, főleg a 18-45 korosztály. Az első hét utáni összefoglaló meghozta a nézettséget a műsornak.

Kár hogy nem mérik fel hányan nézik utólag a neten és előre, vinnénk a pálmát rendesen itt a fórumon :D

2142. Hatan
2011. máj. 28. 18:02

Sziasztok!

Sünike részvétem. Már este mikor Borderrel üzentél sejtettem hogy ez lesz.

Én vártam a vihart, ide csak délelőtt érkezett de semmi se volt. Annyi eső csöpp esett csak, hogy a tetőablak maszatos lett.

Többieknek: Benu haja is tanulmány. Előre néztem (igaz pörgetve) és sokat változik. A ruhák és a díszletek sokszor megkavarnak, mert nem ír időt, így van ami egy nap alatt van ami egy hét alatt történik, illetve zavaró, hogy Dzsanszel terhessége és más események nem mindig vannak szinkronban. Még jó hogy az évszakokra utal.

Ami még felcsigázhat titeket: szegény Mirihbannak is kijut egy-két dolog. Bág a mellékvonalak csak arra jók, hogy erősítsék milyen jó ember is Onur, azért izgisek.

Marcsi0510 vissza kell hogy nézzem az első részeket, hogy ott látszik-e Zafer.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook