Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Hát igen ezt már én is észre vettem :(
Szerintem a videókból ítélve Halit is és Bergüzar is nagyon aranyosak voltak :)
És mi a véleményed a szlovák színészekről??
Nekem, hogy mindegyikből az írigység beszélt. Műsorvezetők , színészek, mind gusztustalanúl tartották a távolságot:(((
Kedves Rajongók!
Tegnap írtam ide egy linket, ahol Seherezádé idézetek gyűjteményt találhattok, de mára kitörölték. Úgy látszik tiltott dolgot csináltam. Hát ezt nem gondoltam volna, vénségemre büntit kaptam.
Szóval akit érdekel, írjon privit, írom a linket.
Sziasztok Mindenkinek!
Sajnos nem tudtam itt lenni, bár látom sok érdekesről írtatok. Sajnos mindkét gépünk egyszerre adta be az unalmast, ez Murphy lehet csak...
Mostanra az egyiket újratelepítettük, így gyorsan visszaolvastam a lemaradásomat.
Összefoglalva: a népszerűt úgy gondoltam, hogy a következő részekben sok minden fog történni majd, tehát izgalmasabbak lesznek, így gondolom újra többen nézik majd a filmet, és a fórum is jobban fog izzani.
A folytatást én is támogatnám, pl. a régi "NSZK" kórházsorozatnak is volt egy részben ami másfél órás volt folytatása, mi történt velük azóta és stb... szerintem ezt is lehetne legalább egy részben hosszan bemutatni, hogy az utolsó rész óta pl. eltelt néhány év, és mi történt a szereplőkkel, illetve azért valami történetet ki lehet találni a filmnek.
Druszám üdvözlet újra itthon!
Hol adták élőben a látogatást? Kaphatok priviben linket? Illetve amit a YT-on írtál az ugyanaz?
Képet én is kaptam e-mailban? Ha nem (még nem olvastam e-maileket), akkor megkaphatom?
Mindenki érti a mag kérdését, hogy kinek szól ugye?
Köszi előre is mindenkinek!
Sziasztok!
Sajnos tegnap este nagyon későn értem haza úgyhogy csak most írok.
Nagyon örülök,hogy örültök a videóknak :)
A sorozatban viseli mindkét gyűrűt. Jól megfigyelhető lesz, amikor kiderül a titok, elmennek Kaannal és az ágyra dobja mindkettőt.
Nagyon szimpatikus volt tegnap a hozzáállásuk mindenhez, igazán szép pár! :)
Hála neked, hogy állandóan képbe voltál, és a drága Onur Mo. rajongó nagy családnak lehoztál élőben egy felejthetetlen valóságot.
Szerintem, nagyon aranyos, kellemes megjelenésű házaspár:)))
Én is úgy láttam, hogy Onur visel gyűrűt és épp úgy forgatta az ujján, mint a filmben. Seherezádé jobb kezén szerintem azért nem látszik a karikagyűrű, mert mellette van még több gyűrű is.
Helyesek együtt, de itt is látszik, hogy Onur meg van "emberesedve". Kevésbé szakállasan jobban néz ki, most olyan szulejmános a szakálla. Sehrezád elegánsan szolid öltözetben volt, nagyon aranyos, különleges retikül volt a vállán.
Szépek együtt, de talán őket is meglepte ez a határtalan szeretet, ami sugárzott feléjük.
Berg jobb kezén köves gyürű, semmi több.
A mai nap is egy szerep,de nekem nem túl meggyőzőek.On line nem láttam,csak valami összefoglaló félét.