Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Hja a Karadayi ötödik része volt már? vagy mikor játszák?
Szia Ficánka,nem írta még senki,köszi...szerintem a régi helyett csináltak egy újat szerencsére :)
Nézte valaki a Szulejmant,már megint lemaradtam az elejéről,mert szerintem már 7-kor kezdik a mi időnk szerint én meg 8-tól kezdtem nézni,mint régen,így megint nem tudtam meg,ki menti meg a kötéltől Firuset,a múltkor Nigar mentette meg,most ugyan ki.
Kedves Gabriella Tünde,most folytatom Sinan és Onder beszélgetését és már tudom miért olyan más a stílua,mint az előbbi beszélgetésnél.Az elsőnél rájött,hogy valahol Ő hibázott,de itt egészen másként látja,mert nagyon zaklatott,mivel ez az epizód a moziban történtek után van,ahol Ő is és a gyerekek is látták Aliyet egy reklámfilmben.Miután haza viszi a gyerekeket,elrohan otthonról.Onderrel egy vendéglőben találkoznak és beszélgetnek.Innen idézem a beszélgetést.SINAN- Igen,elismerem a hibám.A házasságom alatt,mindig volt egy-egy szeretőm.De nemcsak nekem volt,minden gazdag barátomnak volt.El kellett ezért menjen mindjárt. ONDER- Ilyenek a nők.Egyesek nem tűrnek el eféle dolgokat. SINAN- Mit nem csinál a világ.Tudok akiknek négy szeretőjük volt,de a feleségük nem szóltak semmit. ONDER- Lehet nem tudták.Egyesek tudják,mások nem. SINAN- Ez volt az én szerencsém.Kihúztam a főnyereményt.A feleségem megunta a kényelmet.ONDER- Ne mond ezt.Különböző asszonyok vannak.Egyesek úgy gondolják,a férjem csináljon amit akar, én szórakozom.Mások olyanok mint a tiéd.Nem viselik el.Hogyan tudta meg Aliye,hogy szeretőd van? SINAN- Alány elébe állt az utcán és azt mondta:Gyereket várok a férjedtől,ne állj közénk.A gyerek nem is tőllem volt,ami később tudódott ki.ONDER- Bocsáss meg.Ez borzasztó Sinan.Egy ilyen esetet is máskép kell kezelni Sinan.Mit csináltál? SINAN- Egyszer történt.Honnan tudjam,hogy a lány bolond.Nem írta a homlokára.De bolond volt. ONDER- Nem ment a bocsánatkérés,hogy térden állva kérd,hogy bocsásson meg ,drága ajándék.Gondolom bocsánatot kértél?Nehogy azt mond,hogy nem tetted.Akkor szerencsésen légy rajta túl. SINAN- Kész lettem volna bocsánatot kérni Onder.Nagy gondjaim voltak.A lány leesett az erkélyről, meghalt. ONDER- Mit mondasz? SINAN- Nagy nyomás alatt voltam Aliye részéről,pofon vágtam.Természetesen nem akartam. ONDER- Még az hiányzott,hogy akartad volna.Mire vártál?Bocsás meg Sinan...SINAN közbeszól.Te Aliye ügyvédje vagy?Tegyél rögtön börtönbe,ha akarsz. ONDER- Egy üzleti vacsorán vagyunk Sinan.Azt hittem,mint barátok vagyunk itt.SINAN- Igen úgy van.Bocsáss meg.Nem vagyok jól Onder.Nem tudok aludni,végem van. ONDER- Csendesedj le.Nincs miért véged legyen.Megnősültél,van egy szép feleséged.A gyerekek veled vennak .Az üzlet jól megy.Mit akarsz még az Istentől.Megértem,a gyerekekkel nem tudod elfelejtetni az anyjukat. SINAN- Én nem tudom elfelejtenni,hogy felejtessem el őket.Tulajdonképpen nagyon szerettem Aliyet. ONDER- Leyla mit mond erről? SINAN- Miről? ONDER- Hogy mit érzel Aliye iránt.Nem veszi észre,hogy még szereted.SINAN- Hogy szeressem Aliyet? ONDER- Te magad mondtad az imént. SINAN- Azt mondtam,hogy szerettem régebben.Már nem szeretem. ONDER- Jó,ha te mondod.Nem úgy tűnik,de hagyjuk. SINSN- Kinek az oldalán állsz? ONDER- A Tiéden,mert az ügyvéded vagyok.SINAN- És nem lévén az ügyvédem? ONDER- Akkor is a te oldaladon. SINAN- Jó.Így kell legyen.Onder ne gondold,hogy idővel megmutatom a gyerekeket Aliyenek.Ha harcba szálltunk végig visszük. ONDER- Megmutatod vagy sem,a te dolgod.Én addig megyek el amíg te mondod.Ennyi.Gyere igyunk Leyla egészségére. SINAN- Most sajnálom Leylát is. Mintha nem lenne nélküle is elég bajom.Mostmár anyám is kínozza Leylát.ONDER- Költözzetek el,van pénzed. SINAN- Bolond vagy.Anyám sosem bocsájtanná meg.Ha erről lehetne szó ,Aliyevel tettem volna.Szeretném,ha megtettem volna.Eddig tart ez a párbeszéd.A48 rész elején Aliye vissza viszi a gyűrüt Deniznek,ott is van kettejük között egy nagyon szép,de szomorú párbeszéd,majd lefordítom.Ha figyelmesen végig olvassuk ezt és az erdőbeni szakítást,majd mikor együtt vannak Arda ,Aliye, és Deniz,már csak AYSET kell magukhoz vegyék,megtörténik a baleset.Deniz ekkor roppan bele és nincs ereje tovább küzdenni.Szép jó estét mindenkinek.
Csabagyöngye, ezt a számot gyerekkorunkban oroszul szoktuk énekelni, de én sem találom sehol mert nem tudom a magyar címét és az orosz tudásom "nagyon" hiányos.
Azért írtam mert hátha valamelyikőtök így rájön hogy mi lehet a címe. Szeretném én is megtalálni.
Sziasztok! Szép jó estét mindenkinek! Már igen régen írtam a fórumba, de folyamatosan olvasom hozzászólásaitokat, így képbe vagyok mindennel. A Seherezádéból nagyon tetszik egy zene, de nem tudom mi a címe és kiszerezte.Végig olvastam a fórumot, de nincs szó róla. Eddig még senkinek nem tünt fel. A 38 vagy 39. részben van, amikor Sehrezat születésnapját ünneplik. Melek kerítette az együttest a klubba, akik ezt játszották. Ebben a részben Bennu gyógyszert vett be alkohollal. Ekkor játszák azt a zenét, amit keresek. Próbálkoztam már egy utcazenésznél is, mert hallottam, hogy a hegedűjével játssza, de nem jutott eszébe, mi a címe és kitől van. Régi délamerikai zenére tippelt. Nem ismeri valamelyikőtök ezt a számot?
Egyébként reggel Isztambulba utazom.
Kedves Gabriella Tünde.Leírom Sinan és Onder beszélgetését.
Onder- Elmész az ügyészségre és adsz egy nyilatkozatot.Máskép kiadnak egy elfogató parancsot,hogy hozzanak be erőszakkal.De akkor nem hagyhatod el az országot.Ahogy elfognak rögtön az ügyész elé visznek.Nincs miért túloz.Az ügyész elveszi a nyilatkozatot és szabadon enged.Ez minden.Sinan kivel beszélek,nem hallgatsz reám? Sinan- Bocsáss meg,elfoglaltak a gondolataim.Az éjszaka nem aludtam. Onder- Miért,remélem nem történt semmi rossz. Sinan- Nem .Nem történt semmi.Valahol tévedtem Onder. Onder- Nem tartozik rám,de van valami problémád Leylaval? Sinan- Leyláig.......Onder- Tehát a régi problémádról van szó.Sinan így nem lehet.Szedd össze magad.Előre kell nézni. Sinan- Hova előre?Mondtam,hogy valahol tévedtem. Onder- Jó,de a múlthoz kötődik? Sinan- Mondjak valamit?Apám jól értett az építészethez.Nagyon jó volt.De nem végzett egyetemet,de jó esze volt.Egy nap egy terven dolgoztam,de nem tudtam megoldanni.Jött apám és azt kérdezte hol akadtam el.Mérnök voltam és azt gondoltam,nem kérek segítséget egy diploma nélküli embertől,még ha az apám is.Azt mondtam boldogulok egyedül is és megköszöntem.Nem haragudott meg,azt mondta akkor old meg.De azután azt mondta,nézd meg legelőbb az alapot,onnan kezdjed. Onder- És. Sinan- A baj az alapnál volt. Onder- Hogy jutott most ez az eszedbe? Sinan- A baj most is az alapnál van. Onder- Akkor bontsd le. Sinan- Nem tudom,az épületet rég megcsináltam,de nem jó. Onder- És nem lehet kijavítanni? Sinan- Nem. Most ezt elküldöm,de van folytatása,más jelenetek más személyekkel vannak,azután ismét Sinan és Onder beszélgetése,de már más stílusban.Szép estét mindenkinek.
Én is megtaláltam, igaz mást kerestem, de nagyon megörültem neki és már pár kedvenc részemet meg is néztem újra.
Én kiírtam milyen számú hozzászólásokban vannak az idézetek Onurtól. Este otthon előkeresem és megosztom :) veletek.
Mindenkinek szép napot!!!
A szokásos http://www. tegyétek elé. Azért írtam így, hátha így nem szúrják ki törlésre.
Itt megtaláljátok a most menő török sorozatot is, amivel az RTLII. indított(Végső akarat)
Jó szórakozást!!! ♥
Helló Lánykák, mit találtam Nektek!!Persze, ha még érdekel valakit, itt megtaláljátok a sorink összes részét. Vagy már írta valaki??? Akkor bocsika.
sorozatbarat.hu/video/series/245/Seherezade_online_sorozat/01_evad
Néha bekopogunk egy ajtón, de csalódnunk kell, amikor az az ajtó kinyílik.
Meg se halld az irigyek szavát, mert a féltékenység felemészti szerelmedet.
Lehet, hogy már ezek voltak.
Mit tudtok arról a zenéről, ami akkor megy, amikor Kerem kezdi nézni azt a szállodai biztonsági felvételt.?
Nézi-e valaki a Muhtesem-t? Melyik részben vannak magyar vonatkozásu események, ill. Berg melyikben játszik?
Üdv.
Kedves Gabriella Tünde.A kért részt végig néztem és kijegyzeteltem,elég hosszú.De az elmúlt hetem nagyon zsúfolt volt,így nem kezdtem hozzá,de holnap estére leírom.Még próbálom nézegetni a Karadayi-t is,amint már írtam találtam egy videót a facebookon angol felirattal.Elég sokat le tudtam írni a szövegből,bár ne fordítottam volna közben,mert kb.a felénél voltam eltüntették a videót.Angolból elég értelmes mondatok jöttek ki a google fordítóval.Köszönöm az ajánlott filmet.Mostmár több időm lesz filmeket nézni.Miután elolvasod a kért részt,írd meg ha valamit nem értesz,vagy még le kell fordítani valamit.Szép estét mindenkinek.
Kedves Ilona! Igazán nem akarlak teljesen lefárasztani, de még egy-két tisztázatlan rész izgat.A Aliye kb.48/3-5 táján amikor Sinan beszélget Onderrel, Sinan nagyon el van keseredve, s ott meséli el, hogy mit tett Aliyével. Ha majd nézegeted, légyszi e rész után nézzél, mert a forditóval nem tudtam megnézni. Persze ez nem sürgős!!! Most találtam Nejat Islerrel egy jó filmet, de csak törökül van, már 4 részt megnéztem. Nagyon jó, több ismert szinész van, a Seh-ből Burak, A sziv utjaiból /a hegedűs / Asli Tangodan és perszer Nejat. A cime: Kapalicarsi. A Nagybazárban játszódik, szóval jó!
Ez akkor hangzik el, amikor A NAGY SZAKItás után Jasemint elküldi végre és elmegy Seh-hez,s az ajtóban mondja, hogy szeretne mondani valamit és ekkor- ez egy nagyon szép jelenet.Persze kibékülnek végre és másnap elmennek reggelire Kaannal Peridéhez.
A kedvenc idézeted, nekem is nagy kedvenc és a magyar szikron nagyon is "szinkronban" volt szerintem Onurunk "lelkével" bár Halit hangján is gyönyörű. Nadid és Burhan mondásait én is szívesen hallgatom és szívesen olvasnám össze gyűjtve. Van úgy hogy török oldalak fordításánál írják hogy ez, vagy az a mondás török eredetű így az értelmét nem tudják jó fordítani. Párat már találtam amit a törökök hagytak ránk és mi minden nap használjuk.
Burhan: a kimondott szó talál, sebet ejt a szívem.
Ficánka, köszönöm a tippet. Ha valakit érdekel még, az idézeteket a 71-74 oldal között találja. Igy visszaolvasva( mig kerestem) hihetetlen, hogy már régen vége a sorinak, mi még mindig itt vagyunk.
Zsuzsanna, köszi a priviben küldött linket, azokat is végigolvastam. De a kedvencem ez marad: Nélküled nem forog a föld és nem kel fel a nap.
Érdekes, ezt egyik helyen sem találtam.
Ja és irtátok, hogy Peride és Burhan "aranyköpeseit" érdemes lenne szintén beirni. Megtörtént? Mert ha nem akkor várjuk.
Régen ezt irtátok: Onuros szép estét!
Kedves fórumozók a Karadayi-t én is nézem ,mint ahogy Csicsöri53,csak én két részt küzdöttem végig.A facebookon találtam egy videót az első résszel és angol felírattal.Tehát újból kezdtem nézni,de sajnos az angol tudásommal nem nagyon dicsekedhetek,de azért többet megértettem mint törökül.Ez egy kétórás videó.Aki jobban tud angolul az segíthetne,legalább az egyes szereplők ki kivel van.Mahir(Kenan)apja a törés ,verekedés után,elmegy a számomra egyáltalán nem szimpatikus pasashoz,mit mond nem tudom,de mikor elmegy kezetfognak.
Csicsöri53! Én nézem és úgy látom elég sok embernek tetszik, többször ismétlik a török adón és mindig nézik. A yt-on meg van egyben is egy-egy rész és tarabolva is. Ha ezt nézed akkor nagyon sokan nézik. Nekem is sok az erőszak, de a beharangozóban is írták hogy a 70-es években még ilyen világ volt a törököknél.Érdekes számomra hogy még mindig kisipolják a "csúnya" szavakat és a durvaságot vérengzést mutatják. A negyedik rész nézem most. Én a yt-on nézem mert a web sokszor akadozik, itt a kép is jobb. Bergüzar és Kenan egymásba szeretnek azt írták. Persze én nem értek törökül és így sok bennem a kérdés. Pl. A hapsi akit bezárt Mahir és a lányával? -ez sem biztos - erőszakoskodott, Ő ki és a lány Kenan volt szerelme talán. A mostani a "nagyszájú" az nem szerelme, csak a család és a csaj akarja. Mahir nővére mindig mondja is Mahirnak hogy inkább a szerelmet válassza és nem a csajt, mert Őt is úgy adták férjhez hogy nem volt szerelmes csak ki nézték neki a férjét. Abban az időben még így volt. Szívesen "beszélgetek" a filmről mert én sem értek sok mindent. Köszönöm előre is ha írsz róla.
A szép idézetek kb. a 6o-7o rész körül van, én ki is irtam egy füzetbe, hogy meglegyen ha már itt letörlik.Tényleg nagyon szép idézetek. A Karadayi nekem egy maffia filmhez hasonlit, az Ezel hasonló volt, talán ez még durvább. Úgy gondolom, hogy a nagy beharangozás után ezt a filmet a három remek és ismert főszereplő huzza.Majdmeglátjuk, várom, hogy kialakuljon kettőjük között a kis románc, talán akkor szivesebben nézném.Szerintem Bergnek egy jobb szereppel kellett volna visszatérnie. Halit valahol mondta, hogy Kenan Bergnek unokatestvére, talán ezért nem lesz féltékeny.Szreintem apai ágon, mert mintha az apjára Bergnek hasonlitana is.
Hasonlóképpen küzdök a Karadayival, már az elején is tul sok a történés. Leginkább arra vagyok kiváncsi, hogy Berg hogyan játszik. Elkezdtem a tavasszal nézni a Muhtesem-t, de a huszon.. rész után már nagyon untam, Halit ellenére is.(Nem is néztem tovább. ) Valahogy a Seh-ben meggyőzőbb volt, legalábbis számomra.
Ficánka, igen tudom hogy voltak már idézetek, akkor el is olvastam, de fogalmam sem volt, hogy a többezer bejegyzésből hol van. De köszönöm neked, majd utánanézek. További szép hétvégét mindenkinek!
No végigküzdöttem a négy részt,szó szerint,mert amennyi mocsok ,szenny,erőszak volt már ebben a négy részben,az már gombócból is megártana,ebbe már nem is tudtak volna többet belerakni,esetleg a lányok megerőszakolását,azt már nem merték,de lehet lesz majd benne,... gondolom,a kínzások,és hogy a végén az öreg feleségét ütlegelték,hogy megtörjék, az is kiverhette a biztosítékot a törököknél ,mert úgy látom,hogy míg az első részt 90 ezer felett nézték meg,itt már 40 körül. Berg az üde színvolt,remekül játssza a szerepét,kimondottan jól áll neki és szép benne!nagyon tetszik.Kenan láthatóan kínlódik a szerepben,túl sokat kell neki "akciózni",vitázni,már az elején,kár lenne ,ha beskatulyáznák az Ezel után,mert szerintem tudna ő egy szép romantikus filmet is hozni,remélem Berggel egymásba szeretnek és lesz csók és ágyjelenet Halit is legyen már féltékeny :)hát lehet is ,jól összeillenek Kenannal :) Meg egyébként is kellene már egy kis megnyugvás ,túl sok ez így rohanvást minden.Nem tudom,hány részt fog megérni,de látom,kiírják,első évfolyam,tehát többre számolnak...hát nem tudom,mert ilyen hangulatú,szomorú,tragikus,lehangoló sori nem hiszem,hogy megéri a holnapot :) persze vannak dolgok,amik még mindig nem tiszták továbbra sem,de látom nektek sem,hogy miért is van ez a nagy harag,de valami majdcsak kiderül.Nézi valaki még egyébként?
Itt ha visszanézitek tavaly szeptember közepe táján, mikor vége lett a sorozatnak, én és egy másik fórumozó felraktuk szinte az összes idézetet.
Már ha érdekel valakit... Jó éjt Nektek!!!
No lányok én is el kezdtem nézni a Karadayit,Berg és Kenan miatt,és kíváncsiság,azt nem mondom,hogy végig is kisérem,mi történik,majd meglátom...az első rész eléggé véres volt és jól megkavarták,de remélem az itt elolvasottak után nagyjából tiszta lesz a dolog,úgy látom 4 rész van fenn a youtubon,azt hétvégén kivesézem :)Ahogy ez a Kenan tud nézni!:)de Berg is szintúgy,itt a végén,húha! Jól bírták a farkaszsemezést,gyerekkorunkban de sokat csináltuk,ki bírja tovább...:) egyébként is Kenan, mimikája átlagon felüli,ahhoz képest,hogy modellként kezdte ,kitünő színész lett.Aki Kenan jövedőbelije lenne ,hú de idegesít,ez a kis fekete színésznő,nekem nem jön be sehogyse,már a Szuliban se jött be,a hangja az mindennek a teteje,monoton,hangszíne sematikus,csúnya,és még "játszani" se tud vele,igaz a száját,azt jól tudja húzogatni, szépnek szép,valószínű azzal érvényesülhet.A szerepe nem nagy,oda megfelel nagyjából,:) Berg szépségben és nőiességben lemos mindenkit a pályáról :)ezt látom már.Remélem jól is fog játszani majd.
Köszi,ez érdekes ,őrá nem gondoltam volna.
Nigar ment be és beszélte le, hogy az erkélyről ledobja.
Sziasztok! Valaki nézte tegnap a Szulejmant,nem láttam az elejét,hogy végül ki ment be,és így Füreset megmentette,nem akarok szombatig várni,míg felteszik a youtubra.Igaz nem sokat ért vele ,mert most a végére meg kötelet tettek a nyakára Hürrem parancsára,aki végig is nézi...és itt lett vége,gondolom meg is hal majd ebbe szegény Fürese.Úgy néz ki,hogy előbb-utóbb sikerül eltüntetni a konkurenciát .
Kedves fórumozók és bálna21! Mindennap olvasom a hozzászólásokat, bár Én ritkán írok.Nekem sincs RTL2-őm , de a Sorozatbaráton 1-2 nap késéssel megtudom nézni.Nekem nagyon tetszik,szívbemarkoló történet.Olvasd el a rövid tartalmát, és biztos fog tetszeni.Jó tv-nézést!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok! Köszi az infókat! Kár, hogy nem maradtam le semmiről, mert ez azt jelenti, hogy nincs újabb jó film. Nálam nem jön az RTL 2, így ami ott megy nem tudom nézni. :( bár ahogy olvaslak benneteket nem sokat veszítek.
Szép napot Mindenkinek!!! :)
Sinan Aliye házához megy,de nem száll ki a kocsiból,mert meglátja,hogy Aliye Denizzel beszélgetDühösen elmegy.Ezután beszélget Onderrel az ügyvéddel.Sinan-Nem tudom,hogy tévedek,vagy jót csinálok.Feldúlt vagyok Onder,nem tudok tisztán gondolkodni.Onder-Egy nehéz perioduson mész át. Érthető.Sinan-Ma elmentem Aliyehez.Onder-Tessék?Ez látod nem helyes.Miért mentél el?Sinan-Nem tudom.Onder-Ez jó. Mi történik Veled?Pénteken van az esküvőd.Mit mondtál Aliyenek?Sinan/Nem beszéltünk.Mikor megláttam azzal a doktor utánzattal,feldühösödtem.Ha nem fogtam volna vissza magam ,kiszálltam volna a kocsiból.Onder-Ki az a doktor utánzat,van szeretője?Eltagadsz információkat az ügyvédettől?Sinan-De így elvesztette az utolsó esélyét is.Ha ma nem láttam volna az az alak mellett,esküszöm azt mondtam volna,hogy jöjjön vigyem a gyerekeihez Onder-Komolyan beszélsz?Sinan-De ALIYE boldog,úgy látszik nincs szüksége a gyerekeire.Az Ő dolga.Onder-Sinan én azt mondom ,nem tudod elfeljtenni Aliyet.Sinan-Ne is felejtsem el Onder.Ne felejtsem el a mai képet,hogy lássa mit jelent vágyakozni.Onder-Te Aliye után vágyakozol.Sinan- Nem.Ezzel véget ér a beszélgetés.Onder még megemlítt annyit,hogy mikor Sinan hívta telefonon,Meric ült vele szemben.De Meric tulajdonképpen az anyja telefon számát kérte,vagy,hogy szóljon az anyjának,hogy hívja fel.Ez a beszélgetés a 460001 részben van.Most jön Aliye és Deniz beszélgetése egy erdős részen.Aliye-Mintha egy futó szalagon lennék.Megyek,szaladok,de nem érek sehova.Hónapok óta egy helyben vagyok,elfáradtam.Deniz- Még van egy kicsi.Aliye-de nem tudjuk,mennyire kicsi..Deniz-Még tűrjél egy kicsit.Aliye-Tűrjek,ezt könnyű mondani.Deniz-Könnyű?Ki tudná jobban,mint én,mennyire könnyű.Aliye-Igazad van.Megakadályozom,hogy éld az életed.Deniz-Tessék?Aliye- Meddig vársz még,meddig szomorkodsz miattam?Deniz-Ne beszélj így.Aliye-Nincs jogom,hogy miattam átéld ezeket a dolgokat.Deniz.Aliye. Aliye-Azt mondják az életnek a napjai megvannak számolva.Egy nagyon nehéz mondás.Lemondtam az én boldogságomról,de a te életed múlik.Deniz-Felvagyok készülve,hogy felajánljam az életem.Aliye-Nem cipelhetem ezt a terhet Deniz.Nincs erőm,értsd meg.Aliye- Mintha az óceán közepén lennék,körülvéve vízzel,a száraz nagyon messze van,de nem tudom melyik irányban.Úgy tűnik látok egy föld foltot,de ha megfordulok,nincs.Nem tudom megmagyarázni,de így érzem.Nem akarok akadály lenni az életedben. Deniz-Milyen akadály.Te vagy az életem. Aliye-Van egy életed. Deniz-Nélküled nincs. Aliye-Kell,hogy legyen.Nem akarom folytatni. Deniz-Tessék? Az út végére érkeztünk.Legyőztünk egy csomó akadályt.Nehéz,hogy még bírd.Aliye-Nem tudjuk az út vége vagy kezdete.Lehet,hogy a kezdetén vagyunk.Ha az idő hiába múlik,ne pazarold el az életet velem. Deniz-Nem pazarolom el. Aliye-Kérlek értsd meg Deniz.Deniz-Nem értem.Aliye- Így a leghelyesebb.Isten Veled.(Az utolsó mondat nem szószerinti fordítás,de ez az értelme,nem lehet minden kifejezést szó szerint fordítanni.) Deniz -Ne menj el.A történtek után mindeki Őket sajnálja.Feyyaz így fejezi ki,Két áldozat sok egy szerelemben .Hasbie viszont jól odamond Sinannak, A gyerekeknek van egy anyjuk,de az apjuk nem sajnálja őket.Sinan-De van egy szeretője.Hasbie-Sinan úr Leyla sem az égből esett le-azelőtt ő is az ön szeretője volt.
hanika 13.Sok ilyen szép idézetet lehet találni a Seherezadeban.Mikor másodjára nézi az ember,mintha jobban felfigyel reá.Én is láttam többször.Most az Aliye újra nézésében fedezek fel idézeteket,ami először nem is tűnt úgy fel.Sok szép török film van ,kedves, életbevágó idézetekkel.
További ajánlott fórumok: