Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

11891. rittynt (válaszként erre: 11890. - Vicus 6404)
2014. jan. 29. 08:11
Azt inkább feltételezem, hogy mindannyian néztük, ki egyenesben, ki felvételről. Inkább az első megszólalás látszik nehéznek, pedig inkább jó dolgok történtek.
11890. Vicus 6404
2014. jan. 28. 23:58
Nem nézte meg senki az új részt?
11889. varga ica (válaszként erre: 11888. - Vicus 6404)
2014. jan. 27. 21:39
Oké ugylegyen bizzunk benne.
11888. Vicus 6404 (válaszként erre: 11887. - Varga ica)
2014. jan. 27. 20:49
"sajnos kiderült"????? Honnan tudod, hogy nem fogják nálunk vetíteni, hiszen ha jól olvastam ez egy mai dátummal irt cikk, még akármi is lehet! Bízzunk benne, hátha sikerül magyarul is végig nézni!
11887. varga ica (válaszként erre: 11884. - Vicus 6404)
2014. jan. 27. 19:56
Mikor elkezdtem olvasni nagyon megörültem de sajnos kiderült hogy nálunk még nemfogják adni a Karadayit.Itt a jó filmekre éveket kell várni a körülöttünk lévö országok már mind adják a tv-be mi meg csak irigykedünk.De legalább a török csatornán nézhetjük és ez is valami.megyek is mert kezdödik.
11886. Vicus 6404
2014. jan. 27. 19:37
Érdekes, nincs harmadik előzetes!? Egyébként ujra megnéztem az első két előzetest és szerintem, ha nem Suat akkor Turgut apja fog vallani Turgut ellen! Ő már eddig is többször rosszul lett, lehet, hogy a vallomás után kap egy szívrohamot szegény!
11885. 6dd69d4a74
2014. jan. 27. 17:33
Nagyon szeretném,ha tényleg magyarul is veetítenék,mégiscsak úgy lenne az igazi!
11884. Vicus 6404
2014. jan. 27. 16:21

Új török sorozat a láthatáron ?Karadayi török sorozat a port.hu-n.Mi tudhatunk a sorozatról?Törökországban az ATV csatorna sugározza hétfő este óriási sikerrel.Mit írnak a magyar rajongók,akik török nyelven nézik?

Megjelent a port.hu-n a Karadayi török sorozat előzetese.Csak a stáb névsorát olvashatjuk és három fotót láthatunk a főszereplőkről.Ez azt jelentheti a magyar nézők hamarosan nézhetik az egyik legnépszerűbb török sorozatot? Lehet,de nem tudjuk melyik csatorna fogja adni.Az egyik hozzászóló ezt írja a port.hu-n :

A Karadayi török sorozat a legnépszerűbb Törökországban.Hétfő esete amikor sugározzák megelőzi Szulejmánt és a többi sikeres sorozatot.Miről szól ? Mahir(Kenan İmirzalıoğlu) és Feride(Bergüzar Korel) drámai szerelmét ismerhetjük meg a sorozatban.Törökországban az ATV csatorna sugározza.A sorozat hatására magyar Facebook csoport alakult,melyben sok információhoz juthatunk,mert ugyan kicsi létszámú a csoport,de nagyon aktív ‘A sorozat előzetese megjelent a port.hu-n az egy jó előjel a magyar nézők számára.Hasonló volt a helyzet Seherezádé és Szulejmán esetében is.Legyünk türelmesek,mert megéri.Seherezádé és Ezel nagyot alakítanak.Az egyik beszédes bizonyíték az,hogy a sorozat elnyerte a legjobb drámai sorozatot Törökországban ‘Miért vagyok ennyire informált?Mert nézem török nyelven is.Karadayi lehet sikeresebb lesz mint a többi török sorozat?Nem tudom,de a legjobbak között szerepel.

Az egyik magyar néző írja :

A Karadayi szerintem és sokan mások szerint is a legjobb sorozat. Veri a Szulejmánt a törköknél. Meg lehet nézni a filmet hányan nézik hétről hétre, nem csak egyenes adásban hanem lejátszóm. A 70-es évek Törökországába visz el bennünket, dráma de egy nagyon erős szerelmi szálon végig fut a történet. Nem limonádé, de nagyon jó. A Facebookon nagyon nagy rajongó tábora van, nemcsak a törökök a magyarok is imádják. Minden hétfőn rendre megnyeri a nézettséget, sőt rekordokat dönt. A szereplő gárda itt nem jól van feltüntetve. A főszereplők Kenan İmirzalıoğlu, Nergüzar Korel és Cetin Tekindor. A létező összes dijat rendre a Karadayi és a stábja és természetesen a főszereplők viszik. Alig várjuk hogy valaki felfigyeljen rá és elhozzák Magyarországra. Volt róla szó a nyáron – a törököknél olvastam – de hat ország megvette és azóta még több, de Magyarország sajnos nem.

11883. 301b49270d
2014. jan. 27. 15:07
Nezzetek meg a turkinfot, szó van a Karadayirol. Talan vetitik nalunk is?!
11882. rittynt (válaszként erre: 11881. - Varga ica)
2014. jan. 27. 09:12
Sajnos az iszlám egy sötét ló, és az erre támaszkodó miniszterelnök (az új választás előtt) erőt akar felmutatni. ( A legutóbbi rendőrségi tisztogatások is ezt demonstrálják.)
11881. varga ica (válaszként erre: 11879. - O.Eta)
2014. jan. 26. 22:16
Ha csak tényleg egyszer fogyasztott akkor nehogymár börtön legyen a vége.Remélem megussza.
11880. O.Eta
2014. jan. 26. 21:15
A házkutatás során sem találtak nála drogra utaló nyomokat.
11879. O.Eta
2014. jan. 26. 21:06
A FB.on, az Albán TV híradásában írjék, hogy tavaly augusztusban 55személyt őrizetbe vettek kábítószer birtoklása címen.Egyedül Kenan nevét emelték ki,aki elismerte,hogy egyetlen egyszer fogyasztott tablettát feszültség levezetésére.Említenek 5-10 nap börtönt/gondolom az augusztusi 2013-ban/ill.5.15 évet.Hát amennyit meg tudtam érteni!
11878. rittynt
2014. jan. 26. 15:02
"Kissé megkésve', de elkészült az 53. rész fordítása.
11877. zsazsanéni (válaszként erre: 11870. - Iscret)
2014. jan. 26. 14:31
A török filmekben yniltan nincsenek szex jelenetek.Ráutaló van,de az ágyban se nincsenek a nők mesztelen.Kis vékony vállpántos hálóink vagy pizsama van rajtuk.A férfiak is maximum körbe tekert törölközőben vannak.A mostani filmekben még dohányozni sem lehet látni.De valahogy az utcán sem igen láttam,pedig van köztük egy két szereplő nő is aki szívja,közte a mi Nadid anyánk is.Amit ma adnak a 2 csatornán,förtelmes fiatalság romboló műsor.Az ifjúság azt hiszi az a jó,a cigi a kezünkben,a másikban a piás pohár és ez az élet.Dirrekt figyeltem,hogy ott a török fiatalok szívják-e a cigit,de a menő filmeket ismerik,főleg a nők.
11876. Vicus 6404 (válaszként erre: 11873. - Kormi61)
2014. jan. 25. 23:24

Érdekes, hogy én is Meryem miatt nem nézem, mert iszonyú ellenszenves! Pedig hihetetlen nagy a rajongótábora, de számomra nagyon nem jött be!

Az Igazgyöngyöt elkezdtem nézni, pedig a főszereplők szintén nem tartoznak a kedvenceim közé. Abban reménykedem, hogy majd most ebben a szerepkörben megkedveltem őket. A foszereplőnő Halittal már játszott, kozvetlenül a Seh. után amikor három nőt széditett a másik Cansu Dere volt.

11875. varga ica
2014. jan. 25. 21:56
Azt nemis tudtam hogy már volt egyszer elvonon sőt azt sem gondoltam hogy iszik addig amig nemláttam azokat a bizonyos fotókat de ez nem hiszem hogy azt jelentené hogy alkoholista.Amugy amikor azok a képek készültek róla egy ujságiró azt mondta hogy még sosem látta igy.Vagy jól tudja titkolni vagy tényleg nincs is olyan nagy baj.Ráadásul nemis igazán ihatna mert cukros.
11874. kormi61
2014. jan. 25. 21:19
Kenannal kapcsolatban én azért még reménykedem, hogy csak újságírói túlzás amiket olvasni lehet és nincs akkor nagy baj vele.
11873. kormi61 (válaszként erre: 11872. - Varga ica)
2014. jan. 25. 21:15
Most, hogy írod, igen ez is közrejátszott, engem ő irritált.
11872. varga ica (válaszként erre: 11871. - Kormi61)
2014. jan. 25. 21:12
Szerintem sokunknak azért is nem tetszik a Szuli mert nemszeretjuk a szinésznőt Meryemet nem?
11871. kormi61
2014. jan. 25. 20:57
Bocsánat rosszul fejeztem ki magam,nem a szexre gondoltam, hanem én egy történelmi filmre számítottam és ez a film főleg a női intrikáról és a háremről szólt, nekem ezért volt csalódás, de tudni kell, hogy az első pár részt láttam, addig amikor egymás szájából esznek........na innentől már nem érdekelt.
11870. iscret
2014. jan. 25. 19:58
Én is nézem a Szulejmánt, de szerintem semmi olyan szex eddig nem volt, ami kicsit sok lett volna.Nem tudom ezért tették ilyen kései időpontra, de ezek miatt nem kellett volna. Ennél korábbi időpontban sokkal olyanabb műsor megy az RTL-en,mint a Szulejmán. Nem írom ide a címét, goldolom mindenki tudja, miről van szó. Hozzáteszem, én még egy részt sem láttam ezekből a "szennyekből, de az ember amit olvas róluk, még az is sok./ két iyen műsor is van/Mi pedig szívunk a Szulejmánnal, heti egy, sajnos.Lehetne minden nap, azok a szemetek meg hetente, még az is sok belőle. Na, ennyit szerettem volna írni.
11869. 6dd69d4a74
2014. jan. 25. 19:38
Bízom benne ,hogy csak mindenfélét írnak,mivel ismét elotérbe kerult a drog ugy.El sem tudom képzelni,hogy egy esetleeges ítélet mit tenne a karierével most ,amikor a csúcson van.
11868. rittynt (válaszként erre: 11866. - Kormi61)
2014. jan. 25. 17:17
több részt megnéztem a Szulejmánból, de én nem láttam a mai értelemben vett szex-ből semmit.Szolid meztelenkedés némi ráutaló mozdulat - nem éreztem semmi olyan hatást ami miatt pl a 18-as karika kiíírható lehetett volna.
11867. kormi61
2014. jan. 25. 16:24
Lehet, hogy az elvonó a tárgyalás miatt került szóba, lehet, hogy ez náluk is enyhíthet az ítélet meghozatalában. Kenan már volt egyszer elvonón, de akkor ezek szerint nem volt sikeres a kezelés. De ha nem csak fogyasztott hanem közvetített is, ami terjesztést jelent, hát az akkor az már más ítéletet jelenet.
11866. kormi61
2014. jan. 25. 16:17

Szulejmánt én nem nézem, elkezdtem nézni, de a szex jelenetek miatt nekem nem tetszett és abba hagytam, szerintem az nagyon durva volt.

Igazgyöngybe a pasi nem jön be, de a főszereplő nő nekem szimpatikus és az alaptörténet sem rossz, más meg úgyse nagyon van a tv-be, a többi szappanoperát meg el sem kezdem nézni.

Kenan esetében drog, gyógyszer alkohol, kár érte.

11865. varga ica (válaszként erre: 11864. - 6dd69d4a74)
2014. jan. 25. 16:13

Micsoda képtelenség ember minden újságban lesz olvasni ... :dong:

Lehet, hogy megy elvonóra? Ki a Biber, sírás és festeni ... szomorúság.

Ennyit olvastam igaz ez egy rajongói hozzászólás ,és hogy pontosan mit tud és honnan nem tudom de engem is megijesztett.Én ugy tudom hogy lehet néha iszik de nemgondolnám hogy elvonóra kéne mennie.Ezért kérdezem hogy tud e valaki erről valamit?Remélem én is hogy nemigaz.

11864. 6dd69d4a74 (válaszként erre: 11861. - Varga ica)
2014. jan. 25. 15:43
Drog vagy alkohol miatt?én azt is olvastam,hogy iszik,de remélem nem igaz!
11863. zsazsanéni (válaszként erre: 11853. - Gabriella Tünde)
2014. jan. 25. 15:12
Én nézem az Igazgyöngyöt,de nekem nem volt szimpatikus sosem ez a Kivanc gyerek,Lehet,hogy felkapottak ezek a törököknél,de nekem nem szimpi.Van a Story4-n most már második évad a Rózsák harca olasz film.Izgalmas szép film,szép Toszkánában játszódik,izgalmas nagyon.Csak kár,hogy akkor van,amikor megy a Szulejmán és későn 22,30-kor.Nem ismétlik,mint az első szakaszt vasárnap délután.Meg hajnalok hajnalán nézem Ezelt,mert azt még nem láttam.
11862. rittynt
2014. jan. 25. 14:05
A minap belenéztem az igazgyöngy sorozatba. A hatást elrontotta, hogy már láttam a Seherezádét és nézem a karadayit. a legnagyobb név Kivac sem tudott kedvet csinálni ahhoz, hogy nézzem.Amíg jobbakat láttam, látok addig nincs hatással rám.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook