Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Segítség!!! Nem tudom mit tegyek, káosz a párkapcsolatom fórum

Segítség!!! Nem tudom mit tegyek, káosz a párkapcsolatom (beszélgetés)

1 2
23. 55416fb8e2 (válaszként erre: 12. - Írisz88)
2013. okt. 13. 11:26
miert gondolod, hogy bunko lenne veled? miert lenne ra oka? nem te leszel az egyetlen a vilagon, aki egy szakitas utan meg osszefuthat az exevel :) ha ezek gatolnak a szakitasban, akkor a te fejedben van nagy baj
22. 937a2a883a (válaszként erre: 20. - Írisz88)
2013. okt. 13. 11:26
Mármint hogy bántatna?Lelkileg,ahogy eddig vagy fizikailag és képes lenne rá (vagy más képes volt)?
2013. okt. 13. 11:25
Itt egyáltalán beszélhetünk párkapcsolatról?
2013. okt. 13. 11:24

Azt szeretném , ha szépen meg tudnánk beszélni , hogy mindenki menjen tovább a maga útján és nem haraggal el válni tőle mert azért még is csak 9 évről van szó... Csak félek , hogy ő ebben nem lenne partner. Neki ez így jó , hogy én mindent meg bocsájtok és el nézek akkor jön amikor akar stb.

Nem szeretném , hogy bántson...

2013. okt. 13. 11:21

Akkor látom,a dolog már eldöntött.Szakítani szeretnél,csak nem mered meglépni.Nem tudom hogyan,de szerezz erőt hozzá,különben megkeseríti az életedet.

Ha bármit csinál,ne érdekeljen,ne is foglalkozz vele,se a pletykákkal.A te életed és ne érdekeljen,hogy más szerint mit kellene tenned.

18. moonlight13 (válaszként erre: 16. - Írisz88)
2013. okt. 13. 11:17
Akkor menj el pszichológushoz!
17. bnedora (válaszként erre: 16. - Írisz88)
2013. okt. 13. 11:16
És mitől félsz?
2013. okt. 13. 11:15
Igen egy éve is tanácsot kértem... Egyszerűen gyenge vagyok és félek...
2013. okt. 13. 11:10
Nem akarlak bántani,de naiv vagy,és birka türelmed van,a pasinak meg esze!Neki ez így nagyon nagyon kényelmes,otthon van anyuci mellett,aztán megy hozzád ott a szex,és reggel vissza az egész!Itt az ideje lépned!(sőt már régen kellett volna)Gondolom nem az az életcélod,hogy neki állj vigyázzba állandóan.
2013. okt. 13. 11:09
Ez évvel ez előtt már kértél tanácsot ebben a témában. Miért nem tudsz dönteni?
13. moonlight13 (válaszként erre: 11. - Írisz88)
2013. okt. 13. 11:09
Akkor éppen itt az ideje,hogy legyen másik kapcsolatod! Bár azt sem értem, eddig mi volt Neked jó ebben a kapcsolatban?
2013. okt. 13. 11:02
Egy pici kis városban élünk ahol mindenki ismer mindenkit és pletykálnak össze-vissza. Hogy lehet ezt kezelni , hogy találkozunk??? Vagy esetleg majd sörözgetés után találkozunk valami szórakozóhelyen és majd bunkó lesz velem, vagy ide jár a nyakamra , nem hagy békén. Hogy lehet ezt kezelni???
2013. okt. 13. 10:59
Ez olyan sz.r érzés , hogy én hittem abban , hogy majd miattam meg fog változni , meg azért régen közös otthont terveztünk akkor el tudtam képzelni vele az életemet és hittem , hogy jó lesz minden. És ez mostanára szertefoszlott. És nem tudom kezelni és el fogadni a dolgokat. Még soha nem lett vége kapcsolatomnak mert , hogy még nem is volt másik...
10. Holdsugár83 (válaszként erre: 1. - Írisz88)
2013. okt. 13. 10:58

Kapd össze magad!Nekem 3 év untig elég volt egy ilyen kapcsolatból,és nem bántam meg h dobtam.Egy percre sem!Ez neki csak a kényelemről szól,te meg szenvedj.Jobbat érdemelsz!

Ultimátumot sem semmilyen formában ne adj neki,fűt-fát megígér,talán 1-2 hónapig szép is lesz,de ez mint egy mókuskerék,úgy fog münködni.Csak az időt fogod húzni.

Ezt én megcsináltam és csak az időt húztam vele,rögtön ajtót kellett volna mutatnom neki,amint megfogalmazódott bennem h nekem ez így nem jó.

Kitartás!

2013. okt. 13. 10:54
Persze számtalanszor beszéltem már vele a gondokról olyankor jöttek a nagy ígéretek és esetleg rövid ideig tartó változások és utána mindig ugyan oda tértünk vissza. Én mindig hittem , hogy jobb lesz és bíztam benne, de sajnos már nem tudok hinni és bízni , már teljesen el játszotta... Már ott tartunk , hogy amiket saját döntéséből saját magának megígért azt sem tartja be...
8. 937a2a883a (válaszként erre: 5. - Írisz88)
2013. okt. 13. 10:52
Megszakítasz vele minden kapcsolatot.
2013. okt. 13. 10:51

Sajnálom,hogy ez így van.Igazság szerint,ha ez évek óta így menne az én életemben,akkor már kiléptem volna belőle.Szerintem kicsit sokkold le azzal,hogy mit érzel,hogy neked ez nem jó és változzon.Persze az okát is meg kell keresni a milyenségének,mert anélkül nem fog menni.Meg persze hallgasd meg az ő véleményét is,hátha neki is van veled kapcsolatban kifogásolni valója.

Hozzájuk költözni szerintem sem jó ötlet,mert ha most ki is jössz az anyukájával,az nem biztos,hogy továbbra is így lesz.Privát vélemény,de szerintem szülőkkel nem jó egy fedél alatt élni,ha már összeköltöztök.Legyen saját életetek.

De ha nem változik,akkor gyorsan lelépnék.Csodálom,hogy ennyit vártál.Vagy nem volt végig ilyen a 9 év?

Vele megbeszélted már, mi bánt? Talán első körben azt kellene, aztán lehet gondolkodni a továbbiakon.

Bár a leírtak alapján nekem úg tűnik, te már eldöntötted, hogy ki akars lépni a kapcsolatból, csak megerősítést vársz itt...

Egyre biztosabb vagyok abban , hogy lépnem kell , csak egyszerűen nem tudom , hogy lehet ezt normálisan kezelni. Egy kicsit félek is tőle , hogy majd nem hagy békén meg bunkó lesz velem...

Hogy lehet ezt megoldani???

4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Írisz88)
2013. okt. 13. 10:50
9 év. Atyaisten.
3. Rozália (válaszként erre: 1. - Írisz88)
2013. okt. 13. 10:48
Én keresnék egy rendesebb pasit. Ez nem élet így.
2. szomorkodó (válaszként erre: 1. - Írisz88)
2013. okt. 13. 10:48
Elég neki a szex, a mama meg főz, mos, takarít rá. A haverokat sem hanyagolja. Több lábon áll. Te mek asszisztálsz hozzá. Ennyi.
2013. okt. 13. 10:45

A tanácsotokat szeretném kérni , mert egyszerűen már nem tudom mit tegyek.

Szóval nagyon fiatalon össze jöttem a párommal , első szerelem és kapcsolat az életemben és azóta is lassan 9 éve együtt vagyunk , ezzel még nincs is gond. Viszont az , hogy úgy telt el ez a sok év , hogy nem laktunk együtt egy percet sem , csak este jön ott alszik és reggel megy haza majd munkába... stb. ez már ennyi éve így megy szerintem nagyon gáz. És Ő úgy gondolja , hogy szerinte az az egy lehetőség van , hogy hozzájuk költözök , ha vele akarok élni és ennyi. Csak én meg nem szeretnék az anyjával együtt élni... Amúgy is sok sok gond és probléma van közöttünk , teljesen ellentétesen gondolkodunk , más dolgok fontosak mindkettőnknek... Ő nem szakít rám időt , mondván , hogy sokat dolgozik és ez tényleg így van , sokat dolgozik viszont , ha a haverokkal való sörözgetésre van idő akkor talán rám is kellene , hogy legyen.. Még a szülinapomat is el felejtette idén , csak napok múlva nézte a naptárat és akkor jutott eszébe és ezt is egy bocsival mint sok minden mást is el intézte és kész... Szóval már hónapok óta küzdök saját magammal , hogy mit tegyek próbálom magam meg győzni mint máskor is , hogy jó ez így nekem meg , hogy majd változnak a dolgok , de nem működik , viszont nem tudom elküldeni sem , sajnálom ...

Szerintetek mit kellene tennem ??? Hogy lehetne ezt az egészet megoldani??? Kérlek segítsetek!!!

Nagyon kétségbe vagyok esve... :(

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook